Kultajousi kultakorujen myyjänä

Kultajousi on yksi Suomen tunnetuimpia kultasepänliikkeitä. Kultajousi yhdistää perinteisiä kultasepänliikkeeseen liittyviä arvoja pyrkien samalla tuomaan uudenlaista rentoutta ja nuorekkuutta kultaliikkeissä asioimiseen. Kultajousi onkin Suomen suurin kello- ja jalometallialan ketjuyritys, ja osa Pohjoismaiden suurinta kello- ja jalometallialan konsernia.

Kultajousi tuo itse maahan suurimman osan tuotteistaan, mikä tarkoittaa sinulle asiakkaana sitä, että Kultajousen tuotevalikoima on aina ajantasainen ja sekä muotia että maailman trendejä seuraava. Kultajousen oma maahantuonti varmistaa myös edulliset hinnat kuluttajille, joten asioidessasi Kultajousenkanssa voit olla varma, että sinulle on aina tarjolla laaja ja laadukas valikoima kultakoruja.

Kultajousi vanhojen kultakorujen ostajana

Samalla tapaa kuin Kultapiste, K.A. Rasmussen tai Tavex, myös Kultajousi edesauttaa jalometallien kierrätystä ostamalla tarpeettomia kultakoruja takaisin uusiokäyttöön. Siinä missä Kultajousi on erikoistunut kultakorujen myyntiin, on Kultapiste erikoistunut kultakorujen ostamiseen. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että Kultapisteellä kullan arviointi tehdään ammattiarvioijien toimesta, jonka vuoksi ostamme kaikenlaista kultaa kunnosta huolimatta (myös ilman kultaleimoja). Kultapisteen asiakkaana maksamme rahat tilillesi 24 tunnin kuluessa lähetyksesi vastaanottamisesta.

Me Kultapisteellä ostamme kultaa internetin kautta, ja pystymme tällä tavoin palvelemaan kaikkia suomalaisia kuluttajia, asuinpaikasta huolimatta. Se on ollut suuren valtakunnallisen menestyksemme salaisuus. Hintatakuumme on Kultapisteen lupaus siitä, että mikäli jokin toinen internetin kautta kultaa ostava yritys lupaisi sinulle paremman hinnan kullasta, maksamme sinulle erotuksen. Tämän turvallisempaa kullan myynti voi tuskin olla. Lisätietoja hinta- ja tyytyväisyystakuistamme saat tarvittaessa yleisehdoistamme.

Kultajousi on Suomen parhaita paikkoja ostaa kultakoruja

Kultajousi on ehdottomasti yksi Suomen parhaista yrityksistä, joilta voit ostaa kultakoruja. Ostaessasi kultakoruja Kultajouselta saat laadukkaita kultakoruja, jotka seuraavat päivän trendejä. Kun ne sitten ajan kanssa muuttuvat sinulle tarpeettomiksi, saat Kultapisteeltä parhaan hinnan kullasta, kun päätät myydä kultakorusi meille. Kullan hinta on tällä hetkellä todella korkea, minkä vuoksi yhä useammat suomalaiset ovat päättäneet vaihtaa korut rahaksi.

Kultapisteellä ostetaan kultaa hintatakuulla – Muuta kulta rahaksi tilaamalla maksuton Kultakirje!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Ystävällinen ja nopea palvelu

Ystävällinen ja nopea palvelu. Kannustan muitakin teille asioimaan. Kaiken kaikkijaan positiivinen kokemus, kiitos.

Reijo Toivonen

Palvelu oli nopeaa, helppoa ja turvallista.

Palvelu oli nopeaa ja yhteydenpito sähköpostitse piti minut ajantasalla tapahtumista. Punnitsin lähettämäni tavaran tarkasti ja sain mielestäni sen mukaisesti maksun. Olen tyytyväinen helppouteen ja sain turhat korut pois pöytälaatikosta.

Hannele

Nopeasti ja helposti rahat tilille

Nopeasti ja helposti rahat tilille, reilu hinta.

Sanna