Onko sinulla kultaa? Kultapiste ostaa kultaa.

Onko sinulla kultaa, jota haluat myydä? Me ostamme kultaa ja annamme sinulle hintatakuun. Tällä tavoin saamasi kullan hinta on takuuvarmasti hyvä, samalla kun tyytyväisyystakuumme antaa sinulle mahdollisuuden perua kaupan, mikäli et jostain syystä olisikaan tyytyväinen asioidessasi kanssamme.

Tyytyväiset asiakkaat ovat liiketoimintamme kulmakivi, minkä vuoksi pyrimme aina palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Kun asiakas myy kultaa ensimmäisen kerran, on hänellä monesti kysymyksiä, joihin hän haluaa vastauksen. Tämän vuoksi olemmekin koonneet yleisimmät kysymykset Kysymyksiä ja Vastauksia -osioon, joka löytyy kotisivuiltamme FAQ-valikon alta. Mikäli sinulla tulee muuta kysyttävää, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kultaa kannattaa myydä juuri nyt

Kullan hintakehitys on ollut nousujohteinen viime vuosien aikana, ja niinpä kulta on tällä hetkellä arvoltaan huipussaan. Lontoon kultapörssi noteeraa ennätyksiä kullan hinnasta lähes viikoittain, samalla kun yhä useampi ja useampi suomalainen on päättänyt myydä kultaa ja muuttaa tarpeettomat kultakorut rahaksi. Tästä onkin viimeaikoina tullut suosittu tapa tienata rahaa, koska mikäli pöytälaatikoissa on ylimääräistä kultaa, niin tämänhetkinen kullan arvo pitää huolen siitä, että asiakas saa hyvän hinnan laittaessaan kullan kierrätykseen.

Kultaa myydään tilaamalla maksuton Kultakirje

Kultaa on todella helppo myydä, ja maksuttoman Kultakirjeen tilaaminen onnistuu sivun oikeassa laidassa olevan kaavakkeen täyttämällä. Kultakirje sisältää hyvät ja selkeät ohjeet, ja voit tarvittaessa olla yhteydessä myös asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on kultaa käsitteleviä kysymyksiä.

Tervetuloa asiakkaaksemme myymään kultaa – Tilaa maksuton Kultakirje jo tänään!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Todella nopea ja asiantunteva.

Todella nopea ja asiantunteva.

Lea

Hyvä ystävällinen ja nopea palvelu

Hyvä ystävällinen ja nopea palvelu Olen tyytyväinen , jos on tarve niin käytän jatkossakin Mainos täytti kaikki, mitä lupasi. Vaivaton palvelu. Luotettava, asiallinen, nopea, asiakkaan huomioon ottava.

Inger Sjöholm

Erittäin hyvä kokemus

Ihan huippuhyvä kokemus. Maanantaina klo 16 jälkeen vein kuoren postiin, keskiviikkona tuli soitto, sisältö oli arvioitu ja maksettava rahamääräkin oli selkeästi enemmän mitä odotin. Samana päivänä illansuussa oli rahatkin jo tilillä. Kerran välissä asiakaspalvelu soittikin kun kiireiden takia en ehtinyt postittaa kuorta. Ainut miinus johtui postin palvelusta, kun kukaan postin palvelupisteessä ei osannut laittaa vakuutettua kirjettä eteenpäin, mutta onneksi löysivät puhelimitse henkilön joka osasi neuvoa.

Riitta