Ostamme myös hopeaa

Kultapiste ostaa myös hopeaa!

Olemme Suomen tunnetuimpia ja luotetuimpa hopean ostajia. Palvelumme on varustettu vuosikymmenien kokemuksella ja tyytyväisillä asiakkailla. Seuraamme myös jatkuvasti hopean maailmanmarkkinan hintaa tarjoaksemme sinulle parhaan mahdollisen hinnan hopeastasi!

Hopean myyminen Kultapisteelle käy aivan yhtä helposti kuin kullan myyminen. Tilaa ilmainen Kultakirje ja lähetä meille hopeasi. Lähetys on aina vakuutettu ja etukäteen maksettu, joten myyminen ei maksa sinulle mitään. Asiantuntijamme arvioivat hopeasi painon ja laadun ja saat aina maksun 24 tunnin sisään arvioinnista.

Hopean hinnoittelu

Me Kultapisteellä seuraamme joka päivä hopean hintakehitystä maailmanmarkkinoilla ja päivitämme omat hintamme tämän mukaan. Tarkan, nopean ja luotettavan hinnoittelun takia, pystymme aina tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen hinnan hopeasta. Lue alta paljonko maksamme hopeasta juuri nyt

Hopea

  • Hopean sisältö

    Hinta

  • 830/1000

    0.29€/g

  • 925/1000

    0.37€/g

Tämänhetkinen hopean hinta

Näin se toimii

Hopean myyminen Kultapisteen kautta on helppoa, nopeaa ja luotettavaa. Voit myydä hopeasi joko erikseen tai yhdessä kullan kanssa. Tilaa kotiisi Kultakirje jo tänään. Saat kotiisi tarkat ohjeet ja vakuutetun, sekä turvallisen turvapussin, johon laitat hopeasi. Tämän jälkeen sinun ei tarvitse kuin postittaa hopeasi meille, täysin ilmaiseksi ja vakuutetusti, ja asiantuntijamme arvioivat esineesi. Tämän jälkeen maksamme sinulle erinomaisen hinnan ja saat rahat tilillesi jo 24 tunnin kuluttua arvioinnista.

Tienaa rahaa myymällä hopeasi, helposti, nopeasti ja täysin turvallisesti!

Jos sinulla on kysyttävää asiakaspalvelumme palvelee sinua puhelimitse: 09-3158 1635 tai sähköpostitse: asiakaspalvelu@kultapiste.fi