14k kultaa? Me ostamme 14 karaatin kultaa!

Kultapiste maksaa todella hyvän hinnan, kun myyt 14 karaatin kultaa (585 kulta). Kun päätät myydä kultaa, niin sinun on hyvä tietää, että 14k kulta hinta on aina paras mahdollinen, koska siihen pätee hintatakuumme. Tämä tarkoittaa sitä, että kun ostamme 14 karaatin kultaa sinulta, saat takuuvarmasti parhaan hinnan kullasta. Mikäli joku muu internetin kautta kultaa ostava toimija sattuisi väliaikaisesti maksamaan sinulle paremman hinnan 14k kullasta, niin maksamme erotuksen. Tällä tapaa haluamme varmistaa sen, että voit myydä kultaa (esimerkiksi 8k kultaa, 9k kultaa, 18k kultaa, 20k kultaa, 21k kultaa, 23k kultaa, 24k kultaa) nimenomaan Kultapisteelle, koska olemme yksi Pohjoismaiden ylivoimaisesti suurimpia ja luotettavimpia kullan ostajia.

14 karaatin kulta ja 14 karaatin kullan hinta

Kun puhutaan 14 karaatin kullasta, viitataan kullan kultapitoisuuteen. Toisin sanoen, mitataan esineen kultapitoisuus suhteessa esineen painoon. Mikäli kultaesine painaa esimerkiksi 240 grammaa, ja siinä on 14 karaatin leima, niin silloin 140 grammaa tästä kultaesineestä on puhdasta kultaa (eli niin sanottua 24k aitoa kultaa).

Vuodesta 1988 alkaen 14 karaatin kultaa on saanut alkaa kutsua aidoksi kullaksi. Sitä ennen vain vähintään 18 karaatin kultaa sai kutsua aidoksi kullaksi. Tänä päivänä kultakorut ovat useasti nimenomaan 14k kultaa, samoin kuin esimerkiksi kultakellot. Kun 14 karaatin kultakoruja valmistetaan, niin sekoitetaan pehmeää, puhdasta kultaa johonkin toiseen metalliin riippuen siitä, millainen väri, ulkonäkö ja vahvuus kultakorulle halutaan. Mikäli et ole täysin varma, onko kultaesineesi aitoa kultaa, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Myy 14k kultaa nyt – Kullan myynti on helppoa!

Kullan hintakehitys on ollut nousujohteinen jo useita vuosia. Viime aikoina kullan hinta on tullut huippuunsa, ja 14k kultaa myydessäsi on hyvä muistaa, että juuri tällä hetkellä kannattaa muuttaa kulta rahaksi. Kukaan ei tietenkään osaa ennustaa, miltä huominen näyttää, mutta Kultapisteen tarjoaman hintatakuun ansiosta sinulle maksetaan aina paras hinta kullasta! Kun haluat myydä 14 karaatin kultaa, onnistuu se helpoiten tilaamalla maksuton Kultakirje sivun oikeassa laidassa olevalla lomakkeella.

Haluatko myydä 14k kultaa? Kultapisteellä ostetaan kultaa! Tilaa maksuton Kultakirje jo tänään!


Warning: Undefined array key ”karat” in /home/httpd/kultapiste/kultapiste.fi/public_html/wp-content/themes/itc/tpl/block/gold-prices/render.php on line 92

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Nopeava, ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu

Ystävällinen, asiantunteva ja auttavainen asiakaspalvelu heti ensimmäisen puhelun yhteydessä. Nopea toiminta ja asian viimeistely.

Riitta

Viisi tähteä

Palvelu oli ystävällistä, täsmällistä, nopeaa ja luotettavaa.

Olga

Hyvin toiminut ja hinta kohdillaan

Hyvin toiminut ja hinta kohdillaan.

Leena Kumpulainen