Kultaleima – mikä se on?

Suomessa on annettu määräyksiä jalometallituotteiden (muun muassa kulta) leimauksista jo 1400-luvulla.Kultaleiman avulla ostaja voi varmistua kultaesineen alkuperästä ja sen jalometallipitoisuudesta. Entisaikoihin kultaesineisiin vaadittiin tekijän nimileima, sen jälkeen vuosileima ja myöhemmin myös paikkakuntaleima. Kaikki leimat eivät kuitenkaan ole pakollisia kultaleimoja. Yhden gramman painon ylittävässä kultaesineessä tulisi kuitenkin olla vähintään kaksi kultaleimaa: rekisteröity nimileima ja pitoisuusleima tai tarkastusleima ja pitoisuusleima.

Kullan leima ei ole näkyvissä – mitä tehdä?

Kultapisteellä ostetaan kultaa, olipa siinä kultaleima tai ei. Kullan arvioinnin yhteydessä suoritetaan aina karaattipitoisuuden tarkistus, joten vaikka kullan leima onkin hyvä olla, ei se ole pakollinen. Hintatakuumme pätee myös esineisiin, joissa ei ole näkyvää kultaleimaa, joten voit asioida kanssamme turvallisin mielin. Lisätietoja hinta- ja tyytyväisyystakuusta saat tarvittaessa yleisehdoistamme.

Kultaleimaa ei näy – Onnistuuko kullan myynti silti?

Kullan myynti onnistuu, vaikka kultaleimaa ei korussa näkyisikään. Helpoiten se käy, kun tilaat sivun oikeasta laidasta maksuttoman Kultakirjeen, jonka vastauskuoren postimaksu on maksettu puolestasi etukäteen. Lisäksi olemme vakuuttaneet lähetyksesi puolestasi.

Myy kultaa ja muuta kulta rahaksi jo tänään, kun kullan hinta on huipussaan! Tilaa maksuton Kultakirje sivun oikeasta laidasta!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Ystävällinen ja nopea palvelu

Ystävällinen ja nopea palvelu. Kannustan muitakin teille asioimaan. Kaiken kaikkijaan positiivinen kokemus, kiitos.

Reijo Toivonen

Palvelu oli nopeaa, helppoa ja turvallista.

Palvelu oli nopeaa ja yhteydenpito sähköpostitse piti minut ajantasalla tapahtumista. Punnitsin lähettämäni tavaran tarkasti ja sain mielestäni sen mukaisesti maksun. Olen tyytyväinen helppouteen ja sain turhat korut pois pöytälaatikosta.

Hannele

Nopeasti ja helposti rahat tilille

Nopeasti ja helposti rahat tilille, reilu hinta.

Sanna