Kultaleima – mikä se on?

Suomessa on annettu määräyksiä jalometallituotteiden (muun muassa kulta) leimauksista jo 1400-luvulla.Kultaleiman avulla ostaja voi varmistua kultaesineen alkuperästä ja sen jalometallipitoisuudesta. Entisaikoihin kultaesineisiin vaadittiin tekijän nimileima, sen jälkeen vuosileima ja myöhemmin myös paikkakuntaleima. Kaikki leimat eivät kuitenkaan ole pakollisia kultaleimoja. Yhden gramman painon ylittävässä kultaesineessä tulisi kuitenkin olla vähintään kaksi kultaleimaa: rekisteröity nimileima ja pitoisuusleima tai tarkastusleima ja pitoisuusleima.

Kullan leima ei ole näkyvissä – mitä tehdä?

Kultapisteellä ostetaan kultaa, olipa siinä kultaleima tai ei. Kullan arvioinnin yhteydessä suoritetaan aina karaattipitoisuuden tarkistus, joten vaikka kullan leima onkin hyvä olla, ei se ole pakollinen. Hintatakuumme pätee myös esineisiin, joissa ei ole näkyvää kultaleimaa, joten voit asioida kanssamme turvallisin mielin. Lisätietoja hinta- ja tyytyväisyystakuusta saat tarvittaessa yleisehdoistamme.

Kultaleimaa ei näy – Onnistuuko kullan myynti silti?

Kullan myynti onnistuu, vaikka kultaleimaa ei korussa näkyisikään. Helpoiten se käy, kun tilaat sivun oikeasta laidasta maksuttoman Kultakirjeen, jonka vastauskuoren postimaksu on maksettu puolestasi etukäteen. Lisäksi olemme vakuuttaneet lähetyksesi puolestasi.

Myy kultaa ja muuta kulta rahaksi jo tänään, kun kullan hinta on huipussaan! Tilaa maksuton Kultakirje sivun oikeasta laidasta!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Kaikki toimi nopeasti

Kaikki toimi nopeasti ja moitteettomasti. Ohjeet olivat helppolukuiset ja selkeät.

Susanna

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu. Ilmoitettiin puhelimitse että pussi tulossa (postin tietäen☺️) Lähettäminen äärettömän helppoa. Lähetyksestä ilmoitus sähköpostiin. Soittaa sai jos kysyttävää ja palvelu ystävällinen.Luotettavan tuntuista. Rahat tilillä nopeasti.🤩

Päivi

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Rahat tulivat tilille nopeasti. Helppoa toimintaa, ei tarvinnut kuin viedä kirje postiin ja koko osto tapahtui muutamassa päivässä.

Raija