Paras hinta kullasta – Kultapiste antaa hintatakuun

Myy kultaa ja saa paras hinta kullasta. Kultapisteen hintatakuun avulla saat parhaan hinnan kullastasi, olipa kyseessä sitten romukultaa, kultakolikko, kultakello tai mitä tahansa muuta kultaa. Ostamme kultaa kaikissa karaattipitoisuuksissa, mikä antaa sinulle asiakkaana mahdollisuuden tienata rahaa myymällä tarpeettomia kultakorujasi tai muita kultaesineitä.

Hintatakuu tarkoittaa sitä, että mikäli joku toinen internetin kautta kultaa ostava yritys tarjoaisi sinulle parempaa hintaa kullasta, niin me maksamme sinulle erotuksen. Hintatakuun ansioista voit myydä kultaa Suomessa yhdelle Pohjoismaiden suurimmista ja luotettavimmista kullan ostajista, samalla kun sinulle on tarjolla paras hinta kullasta. Tämä on ollut menestysreseptimme alusta alkaen ja johtanut siihen, että yhä useammat ja useammat asiakkaat ympäri Pohjoismaita asioivat kanssamme uudelleen suositellen meitä myös ystävilleen.

Paras hinta kullasta – Kultapiste antaa tyytyväisyystakuun

Samalla, kun sinulle on tarjota paras hinta kullasta, tarjoamme sinulle myös tyytyväisyystakuun. Mikäli et jostain syystä olisi tyytyväinen asioidessasi kanssamme, voit perua kauppasi kolmen vuorokauden sisällä. Kauppojen perumista tapahtuu todella harvoin, mutta sinulla on kuitenkin se mahdollisuus, minkä ansiosta voit asioida kanssamme luotettavin mielin. Lisätietoja löydät tarvittaessa ehdoistamme.

Kaikkien aikojen paras hinta kullasta

Kullan arvo on tällä hetkellä korkeampi kuin koskaan aikaisemmin. Se tarkoittaa sitä, että yhä useammat ihmiset ympäri maailmaa ovat päättäneet muuttaa laatikoissa lojuvat korut rahaksi. Kullan hintakehitys on ollut todella myönteinen nimenomaan ihmisille, jotka haluavat myydä romukultaa, koska tämänhetkinen kullan grammahinta on paras hinta kullasta, mitä Lontoon kultapörssi on ikinä noteerannut. Kukaan ei tiedä, millainen kullan hinta on huomenna, mutta yksi asia on varma: mikäli sinulla on tarpeettomia kultaesineitä kaapeissasi, saat niistä parhaan mahdollisen hinnan Kultapisteeltä.

Ostetaan kultaa ja maksetaan paras hinta kullasta – Tilaa maksuton Kultakirje sivuiltamme!

Asiakaslupauksemme

  • Maksu aina 24h kuluessa!
 
  • Tilauskulut asiakkaalle aina 0 €!
 
  • Täysin vakuutettu postilähetys!
 
  • Hintatakuu ja Palautusoikeus!

Aikaa tilata:
Tim
00:
Min
00:
Sek
00

jotta lähetämme Kultakirjeesi jo tänään!
Tilaa ilmainen Kultakirjeesi

  • Rahat tililläsi 24 tunnin kuluessa arvioinnista

  • 3 päivän peruutusoikeus

  • Parhaitten kategoriassa

  • Ilmainen vakuutus ja postimaksu

Tilaa Kultakirje