Paras hinta kullasta – Kultapiste antaa hintatakuun

Myy kultaa ja saa paras hinta kullasta. Kultapisteen hintatakuun avulla saat parhaan hinnan kullastasi, olipa kyseessä sitten romukultaa, kultakolikko, kultakello tai mitä tahansa muuta kultaa. Ostamme kultaa kaikissa karaattipitoisuuksissa, mikä antaa sinulle asiakkaana mahdollisuuden tienata rahaa myymällä tarpeettomia kultakorujasi tai muita kultaesineitä.

Hintatakuu tarkoittaa sitä, että mikäli joku toinen internetin kautta kultaa ostava yritys tarjoaisi sinulle parempaa hintaa kullasta, niin me maksamme sinulle erotuksen. Hintatakuun ansioista voit myydä kultaa Suomessa yhdelle Pohjoismaiden suurimmista ja luotettavimmista kullan ostajista, samalla kun sinulle on tarjolla paras hinta kullasta. Tämä on ollut menestysreseptimme alusta alkaen ja johtanut siihen, että yhä useammat ja useammat asiakkaat ympäri Pohjoismaita asioivat kanssamme uudelleen suositellen meitä myös ystävilleen.

Paras hinta kullasta – Kultapiste antaa tyytyväisyystakuun

Samalla, kun sinulle on tarjota paras hinta kullasta, tarjoamme sinulle myös tyytyväisyystakuun. Mikäli et jostain syystä olisi tyytyväinen asioidessasi kanssamme, voit perua kauppasi kolmen vuorokauden sisällä. Kauppojen perumista tapahtuu todella harvoin, mutta sinulla on kuitenkin se mahdollisuus, minkä ansiosta voit asioida kanssamme luotettavin mielin. Lisätietoja löydät tarvittaessa ehdoistamme.

Kaikkien aikojen paras hinta kullasta

Kullan arvo on tällä hetkellä korkeampi kuin koskaan aikaisemmin. Se tarkoittaa sitä, että yhä useammat ihmiset ympäri maailmaa ovat päättäneet muuttaa laatikoissa lojuvat korut rahaksi. Kullan hintakehitys on ollut todella myönteinen nimenomaan ihmisille, jotka haluavat myydä romukultaa, koska tämänhetkinen kullan grammahinta on paras hinta kullasta, mitä Lontoon kultapörssi on ikinä noteerannut. Kukaan ei tiedä, millainen kullan hinta on huomenna, mutta yksi asia on varma: mikäli sinulla on tarpeettomia kultaesineitä kaapeissasi, saat niistä parhaan mahdollisen hinnan Kultapisteeltä.

Ostetaan kultaa ja maksetaan paras hinta kullasta – Tilaa maksuton Kultakirje sivuiltamme!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Hyvä palvelu ja kaikki meni juuri…

Hyvä palvelu ja kaikki meni juuri niinkuin sovittiin. Nopea toiminta alusta loppuun. Asiakaspalveluun soitettaessa oli todella ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Tulen käyttämään Kultapistettä uudestaan kun tarve. Kiitos

Ville

Kultakirjeen tilaaminen oli helppoa ja…

Kultakirjeen tilaaminen oli helppoa ja se sisälsi selkeät ohjeet korujen lähettämiseen. Sain ihan hyvän summan vanhoista kulta- ja hopeakoruistani. Raha tuli tililleni jo arviointipäivänä iltapäivästä.

Taina

Nopea asian hoitaminen

Nopea asian hoitaminen niinkuin luvattiinkin. Käytän palvejulanne jatkossakin jos tulee tarvetta. Kiitos.

Virve