Miten kulta hinnoitellaan?

Näin kullan hinta määräytyy

Otamme vastaan ja arvioimme kultaa eri muodoissa: muun muassa puhdasta kultaa, kultakoruja ja niin kutsuttua romukultaa. Kullan hinta ilmoitetaan ja maksetaan sinulle aina 24 tunnin kuluessa lähetyksesi vastaanottamisesta. Kullan arviointi tehdään aina saman menetelmän mukaisesti, jotta asiantuntijamme voivat antaa sinulle mahdollisimman tarkan kullan hinnan.

Reilu hinta!

Me kultapisteellä arvostamme avoimuutta ja oikeudenmukaisuutta. Maksamme sinulle aina sen hinnan minkä näet laskurissamme, ilman piilotettuja maksuja tai kuluja. Useat muut toimijat näyttävät verkkosivustollaan korkean hinnan kullalle ja maksavat vähemmän vastaanotettuaan kullan. Haluamme sinun tuntevan olosi turvalliseksi ja tyytyväiseksi koko prosessin ajan. Teemme mitä lupaamme ja olemme aina valmiita vastaamaan kysymyksiisi. Kullan hinta määräytyy alla esitettävällä tavalla.

1

1. Kullan karaattipitoisuuden tarkistaminen

Kullan hinta määritellään tarkistamalla kullan puhtaus eli karaattipitoisuus. Koulutetut asiantuntijamme arvioivat karaattipitoisuuden erilaisten työvälineiden avulla. Ensimmäiseksi käytetään magneetteja, koska muista metalleista poiketen kulta ei tartu magneettiin. Toinen apuväline on kuningasvesi, joka on yksi harvoista kultaan reagoivista kemiallisista yhdisteistä. Enimmillään kulta voi olla 24 karaatin pitoista (99,9 % kultaa). Suomessa kultakoruissa yleisin karaattipitoisuus on 14 karaattia, ja vihkisormukset ovat usein 18 karaatin kultaa.

2

2. Kultaesineesi punnitaan

Karaattimäärän selvittämisen jälkeen punnitsemme kullan. Ennen punnitusta koruista poistetaan kaikki ylimääräinen, esim. helmet ja kivet. Käytämme punnitsemisessa erittäin tarkkoja, EU-vaatimukset täyttäviä jalometallivaakoja. Esineiden mukana tulevat helmet tai kivet eivät siis vaikuta arvioitavan kullan arvoon elleivät nekin ole kultaisia.

3

3. Lopuksi määräytyy kullan hinta

Kullan hinta määräytyy kullan karaattipitoisuuden, painon sekä vastaanottopäivän maailmanmarkkinahinnan mukaan. Saat Kultapisteeltä aina päivitetyn kullan hinnan, riippumatta siitä milloin tilaat Kultakirjeen kotiisi. Kullan hinta ilmoitetaan sinulle välittömästi sähköpostitse arvioinnin jälkeen. Hintatakuumme ansiosta voit olla varma siitä, että maksamme aina parhaan hinnan kullastasi.

4

4. Maksu 24 tunnin kuluessa

Maksu kullasta suoritetaan 24 tunnin kuluessa arvioinnista. Voit seurata kultaesineittesi arviointiprosessin etenemistä kirjautumalla Oma Sivuni -palveluumme kotisivullamme. Arvioinnin ollessa valmis maksamme rahat tilillesi 24 tunnin sisällä. Käyttämästäsi pankista riippuen voi rahojen saapumisessa tilillesi mennä muutama pankkipäivä.

Hintalaskurilla voit tarkistaa paljonko maksamme kullasta

(Kokonaissumma)

  • 8k
  • 14k
  • 18k
  • 20k
  • 22k
  • 24k
  • 1g

Hinta, jonka näet on tarkalleen se hinta, jonka maksamme sinulle kullastasi. Ei piilotettuja kuluja. Lue lisää nopeusgrammasta ja meidän hinnoistamme täältä.

Tilaa ilmainen Kultakirjeesi jo tänään!

  • Ei piilotettuja kuluja
  • Tarjoamme hintatakuun
  • Aina palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Ystävällinen ja nopea palvelu

Ystävällinen ja nopea palvelu. Kannustan muitakin teille asioimaan. Kaiken kaikkijaan positiivinen kokemus, kiitos.

Reijo Toivonen

Palvelu oli nopeaa, helppoa ja turvallista.

Palvelu oli nopeaa ja yhteydenpito sähköpostitse piti minut ajantasalla tapahtumista. Punnitsin lähettämäni tavaran tarkasti ja sain mielestäni sen mukaisesti maksun. Olen tyytyväinen helppouteen ja sain turhat korut pois pöytälaatikosta.

Hannele

Nopeasti ja helposti rahat tilille

Nopeasti ja helposti rahat tilille, reilu hinta.

Sanna