Asiakkaiden kokemuksia

Me Kultapisteellä olemme ostaneet kultaa jo tuhansilta suomalaisilta kasvaen samalla yhdeksi Pohjoismaiden suurimmista kullan ostajista. Täältä voit lukea joitakin niistä sadoista positiivisista asiakaspalautteista, joita olemme saaneet viime aikoina suomalaisilta asiakkailtamme.

”Olin iloisesti yllättynyt saamastani rahasummasta, sillä se oli aikalailla enemmän kuin mitä odotin.” -Mona Virta, Nastola.

”Kuulin Kultapisteestä Iltalehden sivuilta. Olen tyytyväinen palveluun ja mukavinta siinä oli se, että sain ilmoituksen arvioinnista välittömästi tekstiviestitse!” -Kati Reiman, Jokela.

”Kultakirje tipahti postiluukusta joutuisasti ja vielä joutuisammin rahat olivat tililläni. Kuoren ja tietojen täyttäminen oli helppoa, samoin kuin asioiminen kultapiste.fi -sivuilla. Jätin Kultakirjeeni postiin maanantai-iltana, ja jo keskiviikkona aamupäivällä sain tekstiviestin kultani hinnasta, joka muuten ylitti odotukseni jopa 150 %. Hyvä hinta siis muutamasta pureskellusta riipuksesta sekä ikävien muistojen koruista. Suosittelen.” -Anne-Maria Ollikainen, Kerava.

”Kuulin Kultapisteestä internetin kautta ja olin tyytyväinen nopeaan palveluun!” -Tanja Rajala, Vantaa.

”Lähetin Kultapisteelle korulaatikossa pyöriviä parittomia korvakoruja sekä muuten käyttämättä jääneitä koruja. Sain niistä mukavan summan euroja nopeasti. Suosittelen palvelua lämpimästi!” -Tuula Rantala, Teuva.

”Kullan myyminen Kultapisteelle oli mukava ja antoisa kokemus. Luotettavalta ja rehdiltä tuntuva asiakaspalvelu. Rahat maksettiin heti.” -Pasi Kalliopohja, Oulu.

”Kuulin Kultapisteestä internetissä olleista mainoksista. Olen todella tyytyväinen palveluun, koska rahat tulivat nopeasti ja informaatio oli koko ajan selkeää!” -Virpi Laurila, Tuusula.

”Myin tarpeettomia kultakorujani Kultapisteelle. Ensimmäistä kertaa olin asioimassa kulta-asioissa ja ilostuin kovin. Asiakaspalvelu oli kohteliasta ja yllätyin hinnasta positiivisesti. Suosittelen muillekin.” -Pirjo Haapasaari, Jyväskylä.

”Asiointini Kultapisteen kanssa oli erittäin positiivinen kokemus ja kaikki kävi todella helposti. Nopea tapa, jos on ylimääräisiä koruja.” -Tarja Hemmilä, Kempele.

”Valitsin Kultapisteen tehtyäni ensin hintavertailua internetissä. Uteliaisuudesta halusin kokeilla, kuinka kullan myyminen netin kautta toimii. Yllätyin positiivisesti hyvästä palvelusta, sillä Kultapisteellä asiakkaasta välitetään. Sain hyvän hinnan, koska pääsin hyödyntämään nopean tilaajan etuhintoja. Kaikenkaikkiaan asiallinen palvelu.” -Miikka Laasanen, Helsinki.

”Kultapisteen palvelu oli oikein asiallista ja ammattimaista, mutta kuitenkin helposti lähestyttävää. Myyntitilanteesta jäi hyvä mieli: kullan kierrätystä parhaimmillaan. Hinta oli mielestäni hyvä!” -Tiina Eskelinen, Kotka.

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Hyvä palvelu ja kaikki meni juuri…

Hyvä palvelu ja kaikki meni juuri niinkuin sovittiin. Nopea toiminta alusta loppuun. Asiakaspalveluun soitettaessa oli todella ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Tulen käyttämään Kultapistettä uudestaan kun tarve. Kiitos

Ville

Kultakirjeen tilaaminen oli helppoa ja…

Kultakirjeen tilaaminen oli helppoa ja se sisälsi selkeät ohjeet korujen lähettämiseen. Sain ihan hyvän summan vanhoista kulta- ja hopeakoruistani. Raha tuli tililleni jo arviointipäivänä iltapäivästä.

Taina

Nopea asian hoitaminen

Nopea asian hoitaminen niinkuin luvattiinkin. Käytän palvejulanne jatkossakin jos tulee tarvetta. Kiitos.

Virve

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus