Kullan arviointi

Kullan arviointi suoritetaan Kultapisteellä aina ammattilaisten toimesta. Kun asiakas on lähettänyt meille kultaa, ammattiarvioijat punnitsevat kultalähetyksen Inspectan tarkastamilla äärimmäisen tarkoilla vaaoilla. Kun kulta on punnittu, tarkistetaan sen karaattipitoisuus. Karaattipitoisuuden tarkistaminen on eniten aikaa vievä vaihe kullan arvioinnissa, koska jokaisen kultaesineen karaattipitoisuus tarkistetaan mahdollisista leimoista huolimatta. Kullan arvioinnissa ja karaattipitoisuuden tarkistamisessa käytetään hyväksi kuningasvettä, koska se on kaikista tarkoin keino tarkistaa kullan karaattipitoisuus.

Kullan arviointi – mitä sen jälkeen tapahtuu?

Kun kultalähetyksesi on vastaanotettu ja kullan arviointi suoritettu, saat välittömästi tekstiviestin, jossa kerrotaan kullan arvosta teille maksettava rahasumma. Maksamme rahat tilillesi aina 24 tunnin kuluessa lähetyksenne vastaanottamisesta, joten kun muutat korut rahaksi, saat rahat käyttöösi mukavan nopeasti. Myy kultaa siis jo tänään ja muuta tarpeeton kulta rahaksi! Tämä on oiva tapa edesauttaa kullan kierrätystä, samalla kun voi itse ansaita rahaa.

Kullan arviointi ja yleisimmät karaattipitoisuudet

Suomessa ehdottomasti yleisin karaattipitoisuus on 14 karaatin kultaa. Myös 18 karaatin kulta on yleistä, kun taas esimerkiksi 24 karaatin kullasta harvemmin tehdään kultakoruja sen haurauden vuoksi. Kultaa sekoitetaan pehmeytensä ja haurautensa vuoksi muihin metalleihin, kuten esimerkiksi kupariin, jotta kultaesineistä saataisiin kestävämpiä.

Lähetä kultaa arviointiin jo tänään! Tilaa maksuton Kultakirje!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Hyvä palvelu ja kaikki meni juuri…

Hyvä palvelu ja kaikki meni juuri niinkuin sovittiin. Nopea toiminta alusta loppuun. Asiakaspalveluun soitettaessa oli todella ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Tulen käyttämään Kultapistettä uudestaan kun tarve. Kiitos

Ville

Kultakirjeen tilaaminen oli helppoa ja…

Kultakirjeen tilaaminen oli helppoa ja se sisälsi selkeät ohjeet korujen lähettämiseen. Sain ihan hyvän summan vanhoista kulta- ja hopeakoruistani. Raha tuli tililleni jo arviointipäivänä iltapäivästä.

Taina

Nopea asian hoitaminen

Nopea asian hoitaminen niinkuin luvattiinkin. Käytän palvejulanne jatkossakin jos tulee tarvetta. Kiitos.

Virve