Kullan arviointi

Kullan arviointi suoritetaan Kultapisteellä aina ammattilaisten toimesta. Kun asiakas on lähettänyt meille kultaa, ammattiarvioijat punnitsevat kultalähetyksen Inspectan tarkastamilla äärimmäisen tarkoilla vaaoilla. Kun kulta on punnittu, tarkistetaan sen karaattipitoisuus. Karaattipitoisuuden tarkistaminen on eniten aikaa vievä vaihe kullan arvioinnissa, koska jokaisen kultaesineen karaattipitoisuus tarkistetaan mahdollisista leimoista huolimatta. Kullan arvioinnissa ja karaattipitoisuuden tarkistamisessa käytetään hyväksi kuningasvettä, koska se on kaikista tarkoin keino tarkistaa kullan karaattipitoisuus.

Kullan arviointi – mitä sen jälkeen tapahtuu?

Kun kultalähetyksesi on vastaanotettu ja kullan arviointi suoritettu, saat välittömästi tekstiviestin, jossa kerrotaan kullan arvosta teille maksettava rahasumma. Maksamme rahat tilillesi aina 24 tunnin kuluessa lähetyksenne vastaanottamisesta, joten kun muutat korut rahaksi, saat rahat käyttöösi mukavan nopeasti. Myy kultaa siis jo tänään ja muuta tarpeeton kulta rahaksi! Tämä on oiva tapa edesauttaa kullan kierrätystä, samalla kun voi itse ansaita rahaa.

Kullan arviointi ja yleisimmät karaattipitoisuudet

Suomessa ehdottomasti yleisin karaattipitoisuus on 14 karaatin kultaa. Myös 18 karaatin kulta on yleistä, kun taas esimerkiksi 24 karaatin kullasta harvemmin tehdään kultakoruja sen haurauden vuoksi. Kultaa sekoitetaan pehmeytensä ja haurautensa vuoksi muihin metalleihin, kuten esimerkiksi kupariin, jotta kultaesineistä saataisiin kestävämpiä.

Lähetä kultaa arviointiin jo tänään! Tilaa maksuton Kultakirje!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Kaikki toimi nopeasti

Kaikki toimi nopeasti ja moitteettomasti. Ohjeet olivat helppolukuiset ja selkeät.

Susanna

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu. Ilmoitettiin puhelimitse että pussi tulossa (postin tietäen☺️) Lähettäminen äärettömän helppoa. Lähetyksestä ilmoitus sähköpostiin. Soittaa sai jos kysyttävää ja palvelu ystävällinen.Luotettavan tuntuista. Rahat tilillä nopeasti.🤩

Päivi

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Rahat tulivat tilille nopeasti. Helppoa toimintaa, ei tarvinnut kuin viedä kirje postiin ja koko osto tapahtui muutamassa päivässä.

Raija