Kullan arviointi

Kullan arviointi suoritetaan Kultapisteellä aina ammattilaisten toimesta. Kun asiakas on lähettänyt meille kultaa, ammattiarvioijat punnitsevat kultalähetyksen Inspectan tarkastamilla äärimmäisen tarkoilla vaaoilla. Kun kulta on punnittu, tarkistetaan sen karaattipitoisuus. Karaattipitoisuuden tarkistaminen on eniten aikaa vievä vaihe kullan arvioinnissa, koska jokaisen kultaesineen karaattipitoisuus tarkistetaan mahdollisista leimoista huolimatta. Kullan arvioinnissa ja karaattipitoisuuden tarkistamisessa käytetään hyväksi kuningasvettä, koska se on kaikista tarkoin keino tarkistaa kullan karaattipitoisuus.

Kullan arviointi - mitä sen jälkeen tapahtuu?

Kun kultalähetyksesi on vastaanotettu ja kullan arviointi suoritettu, saat välittömästi tekstiviestin, jossa kerrotaan kullan arvosta teille maksettava rahasumma. Maksamme rahat tilillesi aina 24 tunnin kuluessa lähetyksenne vastaanottamisesta, joten kun muutat korut rahaksi, saat rahat käyttöösi mukavan nopeasti. Myy kultaa siis jo tänään ja muuta tarpeeton kulta rahaksi! Tämä on oiva tapa edesauttaa kullan kierrätystä, samalla kun voi itse ansaita rahaa.

Kullan arviointi ja yleisimmät karaattipitoisuudet

Suomessa ehdottomasti yleisin karaattipitoisuus on 14 karaatin kultaa. Myös 18 karaatin kulta on yleistä, kun taas esimerkiksi 24 karaatin kullasta harvemmin tehdään kultakoruja sen haurauden vuoksi. Kultaa sekoitetaan pehmeytensä ja haurautensa vuoksi muihin metalleihin, kuten esimerkiksi kupariin, jotta kultaesineistä saataisiin kestävämpiä.

Lähetä kultaa arviointiin jo tänään! Tilaa maksuton Kultakirje!

Asiakaslupauksemme

  • Maksu aina 24h kuluessa!
 
  • Tilauskulut asiakkaalle aina 0 €!
 
  • Täysin vakuutettu postilähetys!
 
  • Hintatakuu ja Palautusoikeus!

Aikaa tilata:
Tim
00:
Min
00:
Sek
00

jotta lähetämme Kultakirjeesi jo tänään!
Tilaa ilmainen Kultakirjeesi

  • Rahat tililläsi 24 tunnin kuluessa arvioinnista

  • 3 päivän peruutusoikeus

  • Parhaitten kategoriassa

  • Ilmainen vakuutus ja postimaksu

Tilaa Kultakirje