18k kultaa? Ostetaan 18 karaatin kultaa

Kultapiste ostaa 18k kultaa, ja asiakkaanamme sinun on hyvä tietää, että hintatakuumme koskee myös 18 karaatin kultaa! Kun päätät myydä kultaa Kultapisteelle, on sinulle aina tarjolla paras hinta 18 karaatin kullasta. Myös tyytyväisyystakuu koskee 18k kultaa. Mikäli et siis jostain syystä olisi tyytyväinen kauppoihisi, voit perua ne kolmen vuorokauden sisällä siitä, kun olemme ilmoittaneet sinulle 18 karaatin kullasta saamasi hinnan. Hinta- ja tyytyväisyystakuu on yksi niistä syistä, miksi tuhannet ja tuhannet suomalaiset vastaavat Kultapisteen ostetaan kultaa -ilmoituksiin.

18 karaatin kulta on yleistä Suomessa – Kultapiste ostaa 18k kultaa

Suomessa esiintyy yleisimmin 14k kultaa ja 18k kultaa. Useasti esimerkiksi kihlasormukset ovat 18 karaatin kultaa. Norjassa ja Suomessa on kuitenkin esimerkiksi Ruotsiin verrattuna hieman enemmän 14 karaatin kultaa, sillä 18k kulta on suhteessa yliedustettuna Ruotsissa.

Erilaiset kultakorut ovat usein 18 karaatin kultaa. Syy siihen, että monet kultaesineet sisältävät nimenomaan18k kultaa on se, että 24 karaatin kulta on todella pehmeää eikä sitä siitä syystä voida käyttää useimpiin koruihin – korun kestävyys ei yksinkertaisesti riitä. 18 karaatin kultakoruissa on kultaa kuitenkin suurin osa (75%, mistä tulee myös leiman merkintä 750), vaikka niihin onkin sekoitettu myös muita kultaa kovempia metalliseoksia.

18 karaatin kullan hinta

Nyt on monella tapaa hyvä hetki muuttaa 18 karaatin kulta rahaksi. Oli kyseessä sitten romukulta, rikkinäinen kulta tai mikä tahansa kultaesine, niin kullan hinta on tällä hetkellä todella korkea. Lontoon kultapörssi päivittää hintojaan kahdesti päivässä, ja 18k kullasta maksettava hinta on parempi kuin vuosikausiin. Tästä syystä tuhannet suomalaiset ovat päättäneet muuttaa korut rahaksi.

Hintatakuu ja asiakastyytyväisyys ovat joitakin niistä syistä, miksi asiakkaat valitsevat Kultapisteen kullan myyntiä harkitessaan. Me emme halua ylipuhua ketään, ja suosittelemmekin asiakkaitamme tekemään vertailuja: välillä on hyvä miettiä, missä on paras hinta kullasta. Me lupaamme sinulle, että saat sen meiltä myydessäsi 18k kultaa, ja hintatakuu on aina turvanasi asioidessasi kanssamme.

Myy 18 karaatin kultaa tilaamalla maksuton Kultakirje!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Ystävällinen ja nopea palvelu

Ystävällinen ja nopea palvelu. Kannustan muitakin teille asioimaan. Kaiken kaikkijaan positiivinen kokemus, kiitos.

Reijo Toivonen

Palvelu oli nopeaa, helppoa ja turvallista.

Palvelu oli nopeaa ja yhteydenpito sähköpostitse piti minut ajantasalla tapahtumista. Punnitsin lähettämäni tavaran tarkasti ja sain mielestäni sen mukaisesti maksun. Olen tyytyväinen helppouteen ja sain turhat korut pois pöytälaatikosta.

Hannele

Nopeasti ja helposti rahat tilille

Nopeasti ja helposti rahat tilille, reilu hinta.

Sanna