Kullan hintakehitys

Kullan hintakehitys

Kullan hintakehitys on ollut mielenkiintoista seurattavaa viime vuosina. Samalla kun kullan hinta on kohonnut uusiin ennätyksiin, ovat myös suomalaiset kuluttajat ymmärtäneet mahdollisuutensa muuttaa tarpeettomat kultakorut rahaksi. Me Kultapisteellä ostamme kultaa suomalaisilta joka päivä. Asiakaslupauksemme on ollut alusta alkaen yksinkertainen: paras hinta kullasta internetissä. Kultapisteen asiakkaana sinua onkin suojaamassa hintatakuu, minkä ansiosta voit asioida turvallisin mielin kanssamme, olipa kullan hintakehitys mikä tahansa.

Kullan hinta on jälleen huippulukemissa. Tämä johtuu pitkälti viime vuosien kriiseistä: Ukrainan sodasta, Covid-pandemiasta ja keskuspankkien toiminnasta. Kullan hintaa on kiihdyttänyt myös sijoittajien kasvanut kiinnostus. Se tulee luultavasti johtamaan uuteen ryntäykseen kulta-alalla, eikä vähiten uusiin kysymyksiin – onko nyt oikea aika myydä kultaa vai onko parasta odottaa? 

Kullan hinta tänään

Vähän väliä asiakkaamme kysyvät meiltä, mikä on kullan hinta tänään. Kullan maailmanmarkkinanhinta vaihtelee jatkuvasti päivän aikana ja me seuraamme hinnan vaihtelua koko ajan, ajankohdasta riippumatta. Tämän ansiosta saat Kultapisteeltä aina päivitetyn kullan hinnan, riippumatta siitä milloin tilaat Kultakirjeen kotiisi. Viimeisten vuosien aikana kullan arvo on kaksinkertaistunut, mikä tarkoittaa sitä, että kullan hinta tänään on aivan huipussaan.

Se hinta, minkä me Kultapisteellä maksamme sinulle kullastasi (kultakorut, kultakello, kultakolikot tai muu romukulta) perustuu siis kullan markkina-arvoon ja vaihtelee sen vuoksi lähes päivittäin. Kullan hinta tänään voi olla eri kuin mitä se on huomenna, mutta hintatakuumme ansiosta voit olla varma siitä, että maksamme aina parhaan hinnan kullastasi.

Kullan hintakehitys lähitulevaisuudessa

Meiltä kysytään usein mielipidettä lähitulevaisuuden kullan hintakehityksestä. Moni todennäköisesti miettii kannattaako kulta myydä nyt vai myöhemmin. Kullan hinta on viime vuosina ollut ennätyslukemissa, ja aivan kuten muilla sijoituskohteilla, hinta ei voi ikuisesti jatkaa kasvuaan. Tämän vuoksi on nyt hyvä hetki tarttua tarjoukseen ja varmistaa korkea kullan hinta. Kullan hinnan kehitystä lähitulevaisuudessa on kuitenkin lähes mahdotonta ennustaa, ja niin kutsutut ammattilaisetkin antavat täysin vastakkaisia lausuntoja asiasta.

Mikäli siis haluat myydä kultasi, onkin kenties parempi miettiä, että onko nyt oikea aika juuri minulle. Mikäli vastaus on positiivinen, tervetuloa niiden tuhansien suomalaisten joukkoon, jotka ovat päättäneet samalla tapaa. Kulta ja sen realisointi on tällä hetkellä erinomainen tapa tienata rahaa.

 

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Nopeava, ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu

Ystävällinen, asiantunteva ja auttavainen asiakaspalvelu heti ensimmäisen puhelun yhteydessä. Nopea toiminta ja asian viimeistely.

Riitta

Viisi tähteä

Palvelu oli ystävällistä, täsmällistä, nopeaa ja luotettavaa.

Olga

Hyvin toiminut ja hinta kohdillaan

Hyvin toiminut ja hinta kohdillaan.

Leena Kumpulainen