Korut rahaksi? Kultapisteen avulla se onnistuu helposti ja turvallisesti!

Haluatko sinäkin muuttaa korut rahaksi? Jo kymmenet tuhannet pohjoismaalaiset ovat muuttaneet omat tarpeettomat korut rahaksi Kultapisteen kautta. Helppokäyttöinen, turvallinen ja luotettava palvelu yhdistettynä aitoon asiakaspalveluhenkisyyteen ja markkinoiden parhaimpaan kullan hintaan ovat niitä tekijöitä, joista saamme eniten kiitosta asiakkailtamme. Asiakaskokemuksia-osion kohdalta voit lukea, mitä suomalaiset asiakkaat ovat mieltä palvelustamme, mikäli et ole toiminut kanssamme aikaisemmin.

Muuta korut rahaksi ja saat hintatakuun!

Asioidessasi Kultapisteen kanssa voit olla varma, että kultakoruistasi saamasi kullan hinta on paras mahdollinen. Kun Kultapisteellä sanotaan, että "ostetaan kultaa", niin sinulle asiakkaana annetaan hintatakuu. Tällä tavoin voit turvallisin mielin toimia kanssamme, kun muutat korut rahaksiKullan myynti on tällä hetkellä järkevää, koska kullan hintakehitys on ollut todella suotuinen viime vuosina.

Tyytyväisyystakuu, kun muutat korut rahaksi!

Mikäli et jostain syystä olisi tyytyväinen palveluumme, niin sinun mahdollista perua kauppasi kolmen päivän sisällä siitä, kun olemme arvioineet kultakorusi. Voit siis luottavaisin mielin muuttaa korut rahaksi, koska mikäli muuttaisit mielesi, tiedät saavasi korut takaisin. Lisätietoja tyytyväisyystakuustamme saat Yleisehdoistamme. Koskaan ei ole ollut helpompaa ja kannattavampaa muuttaa koruja rahaksi, joten toimi vielä kulta on hintahuipussaan.

Myy kultaa ja muuta kulta rahaksi - Tilaa maksuton Kultakirje ja muuta tarpeettomat korut rahaksi!

Asiakaslupauksemme

  • Maksu aina 24h kuluessa!
 
  • Tilauskulut asiakkaalle aina 0 €!
 
  • Täysin vakuutettu postilähetys!
 
  • Hintatakuu ja Palautusoikeus!

Aikaa tilata:
Tim
00:
Min
00:
Sek
00

jotta lähetämme Kultakirjeesi jo tänään!
Tilaa ilmainen Kultakirjeesi

  • Rahat tililläsi 24 tunnin kuluessa arvioinnista

  • 3 päivän peruutusoikeus

  • Parhaitten kategoriassa

  • Ilmainen vakuutus ja postimaksu

Tilaa Kultakirje