Ostetaan kultaa - turvallisesti, helposti ja hintatakuulla!

Meidän tavoitteemme on aina se, että sinä asiakkaana olet niin tyytyväinen kuin mahdollista myydessäsi kultaa Kultapisteelle. "Ostetaan kultaa" -ilmoituksia on ollut ympäriinsä jo satoja vuosia. Suurin ero, kun asiakas myy kultaa Kultapisteelle, on se että kullan myynti on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Kultapisteen ostetaan kultaa -ilmoitus tarkoittaa nimittäin sitä, että saat kullastasi parhaan mahdollisen hinnan. Korkeat hinnat pystymme tarjoamaan asiakkaillemme, koska meillä ei ole kalliita kaupungeissa sijaitsevia asiakasliiketiloja. 

Kultapiste on yksi Pohjoismaiden suurimmista internetin kautta kultaa ostavista yrityksistä, ja takuulla yksi luotettavimmista - sen todistavat kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme. Se, että yritys laittaa "ostetaan kultaa" -ilmoituksen näkyville, ei vielä riitä korkeiden asiakasvaatimusten kohtaamiseksi. Edes korkea kullan hinta ei riitä nykyajan kuluttajille, vaan täytyy myös tarjota hyvää palvelua. Se onkin ollut liikeideamme alusta alkaen, ja saamme siitä kiitosta lähes päivittäin.

Ostamme kaikenlaisia ja -kuntoisia kultaesineitä (esimerkiksi kultaketjujakultasormuksia sekä kaikenlaista romukultaa). Kultapisteen ostetaan kultaa tarkoittaa siis todella sitä, että ostamme kaikenlaista kultaa. Hintatakuumme ansiosta voit olla varma siitä, että teet hyvät kaupat.

Ostetaan kultaa - Hintatakuulla!

Aina kun löydät yrityksen, jolla on Ostetaan kultaa -ilmoitus, tulisi sinun kiinnittää huomiota muun muassa seuraaviin asioihin: kullan hinta sekä millaisia asiakaskokemuksia yrityksen asiakkailla on. Tottakai on hyvä myös katsoa yrityksen yleistä olemusta, mutta se ei aina ole niin helppoa, koska ostetaan kultaa -yrityksiä on monia, ja jotkut niistä näyttävät suoraan toistensa kopioilta. Korkea kullan hinta on houkutin, jota monet yritykset tottakai käyttävät, mutta kannattaa myös varmistua sitiä, että nämä samaiset yritykset käyttävät hyväksyttäviä vaakoja.

Kultapisteen kanssa on hyvä muistaa, että hintatakuu on aina tukenasi. Tällä tavoin voit valita turvallisen kullan ostajan, samalla kun vältyt myymästä kultasi esimerkiksi panttilainaamoille, mikä voi valitettavasti monesti olla todella epätaloudellinen päätös osaltasi antaen lopulta todella matalan hinnan kullastasi. Antamamme hintatakuu on luonnollisesti ollut yksi suuri syy korkeaan asiakastyytyväisyyteemme.

Kuinka hintatakuu toimii?

Kultapisteen ostetaan kultaa tarkoittaa sitä, että ostamme kultaa hintatakuulla. Hintatakuu on sitä varten, että Kultapisteen asiakkaana saat kullastasi aina niin hyvän hinnan kuin siitä vain voi saada. Lisätietoja löydät ehdoistamme. 

Ostetaan kultaa - Tyytyväisyystakuulla!

Me haluamme asiakkaidemme olevan tyytyväisiä. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että teemme parhaamme, jotta kultaa meille myyvät asiakkaat saavat niin hyvän kokemuksen palvelustamme kuin vain mahdollista. Meillä on monia asiakkaita, jotka mielellään kertovat siitä, kuinka olemme tässä onnistuneet heidän muuttaessaan korut rahaksi. Mikäli et kuitenkaan jostain syystä olisi tyytyväinen, lupaamme palauttaa meille lähettämäsi kullan, jos näin toivot. Lisätietoja löydät ehdoistamme, ja muistathan myös tarjoamamme hintatakuun!

Muuta kulta rahaksi jo tänään tilaamalla maksuton Kultakirje!

Näin paljon rahaa sinulla on mahdollisuus saada.

Kullan hinta määräytyy karaattimäärän ja painon mukaan.

100-prosenttisesti vakuutettu lähetys

Vakuutus ja postimaksu maksettu puolestasi.

Asiakaslupauksemme

  • Maksu aina 24h kuluessa!
 
  • Tilauskulut asiakkaalle aina 0 €!
 
  • Täysin vakuutettu postilähetys!
 
  • Hintatakuu ja Palautusoikeus!

Aikaa tilata:
Tim
00:
Min
00:
Sek
00

jotta lähetämme Kultakirjeesi jo tänään!
Tilaa ilmainen Kultakirjeesi

  • Rahat tililläsi 24 tunnin kuluessa arvioinnista

  • 3 päivän peruutusoikeus

  • Parhaitten kategoriassa

  • Ilmainen vakuutus ja postimaksu

Tilaa Kultakirje