Ostetaan kultaa – turvallisesti, helposti ja hintatakuulla!

Meidän tavoitteemme on aina se, että sinä asiakkaana olet niin tyytyväinen kuin mahdollista myydessäsi kultaa Kultapisteelle. ”Ostetaan kultaa” -ilmoituksia on ollut ympäriinsä jo satoja vuosia. Suurin ero, kun asiakas myy kultaa Kultapisteelle, on se että kullan myynti on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Kultapisteen ostetaan kultaa -ilmoitus tarkoittaa nimittäin sitä, että saat kullastasi parhaan mahdollisen hinnan. Korkeat hinnat pystymme tarjoamaan asiakkaillemme, koska meillä ei ole kalliita kaupungeissa sijaitsevia asiakasliiketiloja.

Kultapiste on yksi Pohjoismaiden suurimmista internetin kautta kultaa ostavista yrityksistä, ja takuulla yksi luotettavimmista – sen todistavat kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme. Se, että yritys laittaa ”ostetaan kultaa” -ilmoituksen näkyville, ei vielä riitä korkeiden asiakasvaatimusten kohtaamiseksi. Edes korkea kullan hinta ei riitä nykyajan kuluttajille, vaan täytyy myös tarjota hyvää palvelua. Se onkin ollut liikeideamme alusta alkaen, ja saamme siitä kiitosta lähes päivittäin.

Ostamme kaikenlaisia ja -kuntoisia kultaesineitä (esimerkiksi kultaketjuja, kultasormuksia sekä kaikenlaista romukultaa). Kultapisteen ostetaan kultaa tarkoittaa siis todella sitä, että ostamme kaikenlaista kultaa. Hintatakuumme ansiosta voit olla varma siitä, että teet hyvät kaupat.

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

Päivitetään päivittäin

(Kokonaissumma)

  • 8k
  • 14k
  • 18k
  • 20k
  • 22k
  • 24k
  • 1g

Hinta, jonka näet on tarkalleen se hinta, jonka maksamme sinulle kullastasi. Ei piilotettuja kuluja. Lue lisää nopeusgrammasta ja meidän hinnoistamme täältä.

Tilaa ilmainen Kultakirjeesi nyt

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Ostetaan kultaa – Hintatakuulla!

Aina kun löydät yrityksen, jolla on Ostetaan kultaa -ilmoitus, tulisi sinun kiinnittää huomiota muun muassa seuraaviin asioihin: kullan hinta sekä millaisia asiakaskokemuksia yrityksen asiakkailla on. Tottakai on hyvä myös katsoa yrityksen yleistä olemusta, mutta se ei aina ole niin helppoa, koska ostetaan kultaa -yrityksiä on monia, ja jotkut niistä näyttävät suoraan toistensa kopioilta. Korkea kullan hinta on houkutin, jota monet yritykset tottakai käyttävät, mutta kannattaa myös varmistua sitiä, että nämä samaiset yritykset käyttävät hyväksyttäviä vaakoja.

Kultapisteen kanssa on hyvä muistaa, että hintatakuu on aina tukenasi. Tällä tavoin voit valita turvallisen kullan ostajan, samalla kun vältyt myymästä kultasi esimerkiksi panttilainaamoille, mikä voi valitettavasti monesti olla todella epätaloudellinen päätös osaltasi antaen lopulta todella matalan hinnan kullastasi. Antamamme hintatakuu on luonnollisesti ollut yksi suuri syy korkeaan asiakastyytyväisyyteemme.

Kuinka hintatakuu toimii?
Kultapisteen ostetaan kultaa tarkoittaa sitä, että ostamme kultaa hintatakuulla. Hintatakuu on sitä varten, että Kultapisteen asiakkaana saat kullastasi aina niin hyvän hinnan kuin siitä vain voi saada. Lisätietoja löydät ehdoistamme.

Ostetaan kultaa – Tyytyväisyystakuulla!

Me haluamme asiakkaidemme olevan tyytyväisiä. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että teemme parhaamme, jotta kultaa meille myyvät asiakkaat saavat niin hyvän kokemuksen palvelustamme kuin vain mahdollista. Meillä on monia asiakkaita, jotka mielellään kertovat siitä, kuinka olemme tässä onnistuneet heidän muuttaessaan korut rahaksi. Mikäli et kuitenkaan jostain syystä olisi tyytyväinen, lupaamme palauttaa meille lähettämäsi kullan, jos näin toivot. Lisätietoja löydät ehdoistamme, ja muistathan myös tarjoamamme hintatakuun!

Muuta kulta rahaksi jo tänään tilaamalla maksuton Kultakirje!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Ystävällinen ja nopea palvelu

Ystävällinen ja nopea palvelu. Kannustan muitakin teille asioimaan. Kaiken kaikkijaan positiivinen kokemus, kiitos.

Reijo Toivonen

Palvelu oli nopeaa, helppoa ja turvallista.

Palvelu oli nopeaa ja yhteydenpito sähköpostitse piti minut ajantasalla tapahtumista. Punnitsin lähettämäni tavaran tarkasti ja sain mielestäni sen mukaisesti maksun. Olen tyytyväinen helppouteen ja sain turhat korut pois pöytälaatikosta.

Hannele

Nopeasti ja helposti rahat tilille

Nopeasti ja helposti rahat tilille, reilu hinta.

Sanna