Myy kultakoruja – Kultapiste ostaa kultakorut!

Mikäli olet kiinnostunut myymään kultakoruja, niin me Kultapisteellä ostamme kultakorusi, ja maksamme niistä sinulle parhaan hinnanKullan hinta on tällä hetkellä ainutlaatuisen korkea, mikä on kannustanut tuhansia suomalaisia myymään kultakorujaan.

Kun asiakas myy kultakoruja meille, tilaa hän ensi alkuun maksuttoman Kultakirjeen, jonka tilaaminen onnistuu tämän sivun oikeasta laidasta. Kultakirje sisältää yksinkertaiset ohjeet, kuinka voit myydä kultakoruja meille. Lisätietoja löydät kotisivujemme Toimi näin –valikon alta, ja tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Myy kultakoruja ja annamme sinulle hintatakuun!

Myy kultakoruja Kultapisteelle ja saat hintatakuun. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli huomaatkin että joku toinen internetin kautta kultakoruja ostava yritys olisi maksanut sinulle paremman hinnan kultakoruistasi, niin me maksamme sinulle erotuksen! Tällä tavoin voit aina asioida kanssamme tietäen, että sinulle tarjotaan paras hinta kullasta. Lisätietoja hintatakuustamme saat ehdoistamme.

Myy kultakoru ja saat tyytyväisyystakuun!

Kun myyt kultakorusi meille, saat myös tyytyväisyystakuun. Se tarkoittaa sitä, että mikäli et jostain syystä olisi tyytyväinen kultakauppoihin, voit perua ne kolmen (3) vuorokauden ajan, ja me lähetämme silloin kultakorusi takaisin sinulle.

Tyytyväiset asiakkaat ovat elinehtomme, ja teemmekin kaikkemme, jotta olisit mahdollisimman tyytyväinen asioidessasi kanssamme. Meillä on jo kymmeniä tuhansia asiakkaita ympäri Pohjoismaita, ja olemme tänä päivänä yksi Pohjoismaiden suurimmista kullan ostajista. Kultapisteen kanssa asioit aina turvallisesti, samalla kun hinta- ja tyytyväisyystakuumme antavat sinulle mielenrauhaa, kun päätät myydä itsellesi tarpeettomiakultakorujaMyy kultaa jo tänään ja muuta kulta rahaksi!

Myy kultakoruja Kultapisteelle – Tilaa maksuton Kultakirje sivuiltamme!

Asiakaslupauksemme

  • Maksu aina 24h kuluessa!
 
  • Tilauskulut asiakkaalle aina 0 €!
 
  • Täysin vakuutettu postilähetys!
 
  • Hintatakuu ja Palautusoikeus!

Aikaa tilata:
Tim
00:
Min
00:
Sek
00

jotta lähetämme Kultakirjeesi jo tänään!
Tilaa ilmainen Kultakirjeesi

  • Rahat tililläsi 24 tunnin kuluessa arvioinnista

  • 3 päivän peruutusoikeus

  • Parhaitten kategoriassa

  • Ilmainen vakuutus ja postimaksu

Tilaa Kultakirje