Myy kultakoruja – Kultapiste ostaa kultakorut!

Mikäli olet kiinnostunut myymään kultakoruja, niin me Kultapisteellä ostamme kultakorusi, ja maksamme niistä sinulle parhaan hinnan. Kullan hinta on tällä hetkellä ainutlaatuisen korkea, mikä on kannustanut tuhansia suomalaisia myymään kultakorujaan.

Kun asiakas myy kultakoruja meille, tilaa hän ensi alkuun maksuttoman Kultakirjeen, jonka tilaaminen onnistuu tämän sivun oikeasta laidasta. Kultakirje sisältää yksinkertaiset ohjeet, kuinka voit myydä kultakoruja meille. Lisätietoja löydät kotisivujemme Toimi näin –valikon alta, ja tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Myy kultakoruja ja annamme sinulle hintatakuun!

Myy kultakoruja Kultapisteelle ja saat hintatakuun. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli huomaatkin että joku toinen internetin kautta kultakoruja ostava yritys olisi maksanut sinulle paremman hinnan kultakoruistasi, niin me maksamme sinulle erotuksen! Tällä tavoin voit aina asioida kanssamme tietäen, että sinulle tarjotaan paras hinta kullasta. Lisätietoja hintatakuustamme saat ehdoistamme.

Myy kultakoru ja saat tyytyväisyystakuun!

Kun myyt kultakorusi meille, saat myös tyytyväisyystakuun. Se tarkoittaa sitä, että mikäli et jostain syystä olisi tyytyväinen kultakauppoihin, voit perua ne kolmen (3) vuorokauden ajan, ja me lähetämme silloin kultakorusi takaisin sinulle.

Tyytyväiset asiakkaat ovat elinehtomme, ja teemmekin kaikkemme, jotta olisit mahdollisimman tyytyväinen asioidessasi kanssamme. Meillä on jo kymmeniä tuhansia asiakkaita ympäri Pohjoismaita, ja olemme tänä päivänä yksi Pohjoismaiden suurimmista kullan ostajista. Kultapisteen kanssa asioit aina turvallisesti, samalla kun hinta- ja tyytyväisyystakuumme antavat sinulle mielenrauhaa, kun päätät myydä itsellesi tarpeettomiakultakoruja. Myy kultaa jo tänään ja muuta kulta rahaksi!

Myy kultakoruja Kultapisteelle – Tilaa maksuton Kultakirje sivuiltamme!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Kaikki toimi nopeasti

Kaikki toimi nopeasti ja moitteettomasti. Ohjeet olivat helppolukuiset ja selkeät.

Susanna

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu. Ilmoitettiin puhelimitse että pussi tulossa (postin tietäen☺️) Lähettäminen äärettömän helppoa. Lähetyksestä ilmoitus sähköpostiin. Soittaa sai jos kysyttävää ja palvelu ystävällinen.Luotettavan tuntuista. Rahat tilillä nopeasti.🤩

Päivi

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Rahat tulivat tilille nopeasti. Helppoa toimintaa, ei tarvinnut kuin viedä kirje postiin ja koko osto tapahtui muutamassa päivässä.

Raija