K.A. Rasmussen kullan myyjänä

K.A. Rasmussen on ollut jo kauan kultaseppien, koruteollisuuden ja hammaslaboratorioiden kulta-, hopea-, platina- ja palladiumlejeerinkien ja tuotteiden ykköstoimittaja Pohjoismaissa. Lejeerinkien ja niiden ominaisuuksien jatkuva kehitystyö sekä tiukka laadun valvonta ovat tuoneet yhtiölle luotettavan toimittajan maineen. K.A. Rasmussen onkin todella hyvä ja luotettava paikka ostaa kultaa esimerkiksi sijoituksena.

K.A. Rasmussen kullan ostajana

Samalla tapaa kuin Kultapiste, myös Suomessa toimiva K.A. Rasmussen tekee kovasti töitä jalometallien kierrätyksen eteen. Siinä missä K.A. Rasmussen on panostanut Suomen toiminnassaan kiinteeseen osto- ja myyntipisteeseen, on Kultapiste keskittynyt korkeaan asiakastyytyväisyyteen Internetissä. Me ostamme kultaa internetin kautta, ja pystymme tällä tavoin palvelemaan kaikkia suomalaisia kuluttajia, asuinpaikasta huolimatta.

Hintatakuumme on lupaus siitä, että mikäli jokin toinen internetin kautta kultaa ostava yritys lupaisi sinulle paremman hinnan kullasta, maksamme sinulle erotuksen. Tämän turvallisempaa kullan myynti voi tuskin olla. Lisätietoja hinta- ja tyytyväisyystakuistamme saat tarvittaessa yleisehdoistamme.

K.A. Rasmussen on luotettava toimija

K.A. Rasmussen on todella luotettava toimija, ja varmasti yksi parhaista yrityksistä, joilta ostaa sijoituskultaa. Ostaessasi kultaa K.A. Rasmussenilta saat tarpeelliset kultaleimat, jotka takaavat myös parhaan hinnan kullasta, mikäli päätät myöhemmin myydä kultaa meille. Kullan hinta on tällä hetkellä todella korkea, minkä vuoksi yhä useammat suomalaiset ovat päättäneet realisoida myös sijoituskultaansa.

Kultapisteellä ostetaan kultaa hintatakuulla – Muuta kulta rahaksi tilaamalla maksuton Kultakirje!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Suosittelen

Kaikki sujui nopeasti ja vaivattomasti. Ammattitaitoista toimintaa. Oli helppo asioida, suosittelen.

Nanni

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Oli iloinen yllätys, miten helposti, vaivattomasti ja nopeasti vanhat turhat kultakorut vaihtuivat rahaksi.

Kati

Hyvä hinta ja toimitus

Nopea ja helppo palvelu. Kullan markkinahinnat kohdillaan.

Petri Niemenmaa