K.A. Rasmussen kullan myyjänä

K.A. Rasmussen on ollut jo kauan kultaseppien, koruteollisuuden ja hammaslaboratorioiden kulta-, hopea-, platina- ja palladiumlejeerinkien ja tuotteiden ykköstoimittaja Pohjoismaissa. Lejeerinkien ja niiden ominaisuuksien jatkuva kehitystyö sekä tiukka laadun valvonta ovat tuoneet yhtiölle luotettavan toimittajan maineen. K.A. Rasmussen onkin todella hyvä ja luotettava paikka ostaa kultaa esimerkiksi sijoituksena.

K.A. Rasmussen kullan ostajana

Samalla tapaa kuin Kultapiste, myös Suomessa toimiva K.A. Rasmussen tekee kovasti töitä jalometallien kierrätyksen eteen. Siinä missä K.A. Rasmussen on panostanut Suomen toiminnassaan kiinteeseen osto- ja myyntipisteeseen, on Kultapiste keskittynyt korkeaan asiakastyytyväisyyteen Internetissä. Me ostamme kultaa internetin kautta, ja pystymme tällä tavoin palvelemaan kaikkia suomalaisia kuluttajia, asuinpaikasta huolimatta.

Hintatakuumme on lupaus siitä, että mikäli jokin toinen internetin kautta kultaa ostava yritys lupaisi sinulle paremman hinnan kullasta, maksamme sinulle erotuksen. Tämän turvallisempaa kullan myynti voi tuskin olla. Lisätietoja hinta- ja tyytyväisyystakuistamme saat tarvittaessa yleisehdoistamme.

K.A. Rasmussen on luotettava toimija

K.A. Rasmussen on todella luotettava toimija, ja varmasti yksi parhaista yrityksistä, joilta ostaa sijoituskultaa. Ostaessasi kultaa K.A. Rasmussenilta saat tarpeelliset kultaleimat, jotka takaavat myös parhaan hinnan kullasta, mikäli päätät myöhemmin myydä kultaa meille. Kullan hinta on tällä hetkellä todella korkea, minkä vuoksi yhä useammat suomalaiset ovat päättäneet realisoida myös sijoituskultaansa.

Kultapisteellä ostetaan kultaa hintatakuulla – Muuta kulta rahaksi tilaamalla maksuton Kultakirje!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Kaikki toimi nopeasti

Kaikki toimi nopeasti ja moitteettomasti. Ohjeet olivat helppolukuiset ja selkeät.

Susanna

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu. Ilmoitettiin puhelimitse että pussi tulossa (postin tietäen☺️) Lähettäminen äärettömän helppoa. Lähetyksestä ilmoitus sähköpostiin. Soittaa sai jos kysyttävää ja palvelu ystävällinen.Luotettavan tuntuista. Rahat tilillä nopeasti.🤩

Päivi

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Rahat tulivat tilille nopeasti. Helppoa toimintaa, ei tarvinnut kuin viedä kirje postiin ja koko osto tapahtui muutamassa päivässä.

Raija