Kullan kierrättäminen on ekoteko

Kun päätät myydä kultaa, teet samalla myös ekoteon, sillä kullan kierrättäminen säästää luontoa. Kierrätettyä kultaa tarvitaan muun muassa kultasepänalan yritysten, teollisuuden, suurteollisuuden, hammaslaboratorioiden ja teknologian alan tutkimuksen parissa, ja muun muassa suomalainen Kalevala Koru valmistaa nykyään kaikki korunsa kierrätetystä kullasta. Kullan kierrättäminen on mahdollisuus antaa kestävälle materiaalille uusi muoto ja käyttötarkoitus, minkä vuoksi yhä useampi suomalainen myy kaapissa lojuvaa romukultaansa.

Kullan kierrättäminen tuo rahaa tilillesi

Samalla kun asiakas kierrättää kultaa ja myy kultaa Kultapisteelle, tekee hän ympäristöystävällisen ratkaisun, josta hän saa rahaa tililleen. Kullan hinta on tällä hetkellä korkea, minkä ansiosta kullan myynti on helppo tapa tienata rahaa. Kun olemme vastaanottaneet lähetyksesi, ammattiarvioijat tarkastavat kullan painon ja karaattipitoisuuden. Rahat maksetaan tilillesi 24 tunnin kuluessa siitä, kun olemme saaneet lähetyksesi. Kullan kierrättäminen on tänä päivänä helppoa, ja se on rahallisen korvauksen lisäksi myös ekologisesti järkevä ratkaisu.

Kullan kierrättäminen onnistuu helposti

Kullan kierrättäminen on helppoa. Tilaat meiltä niin sanotun Kultakirjeen, jonka avulla lähetät meille ne kultaesineet, jotka haluat myydä. Kultakirjeen postimaksu ja vakuutus ovat maksettu puolestasi etukäteen, joten sinun ei tarvitse muuta kuin kiikuttaa vastauskuori postiin saadaksesi kuitin lähetyksestä. Kultakirje sisältää yksinkertaiset ohjeet kullan myyntiä varten, ja lisätietoja saat tarvittaessa joko kotisivuiltamme Kultakirje-valikon alta tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Myymällä tarpeettomat kultakorusi (esimerkiksi kultalaatta tai kultasormus) vähennät tarvetta kaivaa kultaa kaivoksista. Kierrättämäsi kultaesineet sulatetaan, jonka jälkeen ne päätyvät uusien korujen raaka-aineeksi, teollisuuden tarpeisiin elektroniikkalaitteisiin tai esimerkiksi hammaspaikoiksi.

Kullan kierrättäminen on ympäristöystävällistä, joten muuta kulta rahaksi jo tänään – Tilaa nyt maksuton Kultakirje!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Ystävällinen ja nopea palvelu

Ystävällinen ja nopea palvelu. Kannustan muitakin teille asioimaan. Kaiken kaikkijaan positiivinen kokemus, kiitos.

Reijo Toivonen

Palvelu oli nopeaa, helppoa ja turvallista.

Palvelu oli nopeaa ja yhteydenpito sähköpostitse piti minut ajantasalla tapahtumista. Punnitsin lähettämäni tavaran tarkasti ja sain mielestäni sen mukaisesti maksun. Olen tyytyväinen helppouteen ja sain turhat korut pois pöytälaatikosta.

Hannele

Nopeasti ja helposti rahat tilille

Nopeasti ja helposti rahat tilille, reilu hinta.

Sanna