Kullan kierrättäminen on ekoteko

Kun päätät myydä kultaa, teet samalla myös ekoteon, sillä kullan kierrättäminen säästää luontoa. Kierrätettyä kultaa tarvitaan muun muassa kultasepänalan yritysten, teollisuuden, suurteollisuuden, hammaslaboratorioiden ja teknologian alan tutkimuksen parissa, ja muun muassa suomalainen Kalevala Koru valmistaa nykyään kaikki korunsa kierrätetystä kullasta. Kullan kierrättäminen on mahdollisuus antaa kestävälle materiaalille uusi muoto ja käyttötarkoitus, minkä vuoksi yhä useampi suomalainen myy kaapissa lojuvaa romukultaansa.

Kullan kierrättäminen tuo rahaa tilillesi

Samalla kun asiakas kierrättää kultaa ja myy kultaa Kultapisteelle, tekee hän ympäristöystävällisen ratkaisun, josta hän saa rahaa tililleen. Kullan hinta on tällä hetkellä korkea, minkä ansiosta kullan myynti on helppo tapa tienata rahaa. Kun olemme vastaanottaneet lähetyksesi, ammattiarvioijat tarkastavat kullan painon ja karaattipitoisuuden. Rahat maksetaan tilillesi 24 tunnin kuluessa siitä, kun olemme saaneet lähetyksesi. Kullan kierrättäminen on tänä päivänä helppoa, ja se on rahallisen korvauksen lisäksi myös ekologisesti järkevä ratkaisu.

Kullan kierrättäminen onnistuu helposti

Kullan kierrättäminen on helppoa. Tilaat meiltä niin sanotun Kultakirjeen, jonka avulla lähetät meille ne kultaesineet, jotka haluat myydä. Kultakirjeen postimaksu ja vakuutus ovat maksettu puolestasi etukäteen, joten sinun ei tarvitse muuta kuin kiikuttaa vastauskuori postiin saadaksesi kuitin lähetyksestä. Kultakirje sisältää yksinkertaiset ohjeet kullan myyntiä varten, ja lisätietoja saat tarvittaessa joko kotisivuiltamme Kultakirje-valikon alta tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Myymällä tarpeettomat kultakorusi (esimerkiksi kultalaatta tai kultasormus) vähennät tarvetta kaivaa kultaa kaivoksista. Kierrättämäsi kultaesineet sulatetaan, jonka jälkeen ne päätyvät uusien korujen raaka-aineeksi, teollisuuden tarpeisiin elektroniikkalaitteisiin tai esimerkiksi hammaspaikoiksi.

Kullan kierrättäminen on ympäristöystävällistä, joten muuta kulta rahaksi jo tänään – Tilaa nyt maksuton Kultakirje!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Hyvä palvelu ja kaikki meni juuri…

Hyvä palvelu ja kaikki meni juuri niinkuin sovittiin. Nopea toiminta alusta loppuun. Asiakaspalveluun soitettaessa oli todella ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Tulen käyttämään Kultapistettä uudestaan kun tarve. Kiitos

Ville

Kultakirjeen tilaaminen oli helppoa ja…

Kultakirjeen tilaaminen oli helppoa ja se sisälsi selkeät ohjeet korujen lähettämiseen. Sain ihan hyvän summan vanhoista kulta- ja hopeakoruistani. Raha tuli tililleni jo arviointipäivänä iltapäivästä.

Taina

Nopea asian hoitaminen

Nopea asian hoitaminen niinkuin luvattiinkin. Käytän palvejulanne jatkossakin jos tulee tarvetta. Kiitos.

Virve