Romukullan hinta huipussaan

Romukullan hinta on tällä hetkellä huipussaan. Kullan maailmanmarkkinahinta on noussut tasaisesti jo vuosia, mikä on hinannut romukullan hinnan kaikkien aikojen korkeimmaksi. Lontoon kultapörssi päivittää kullan hintaa päivittäin, ja kullan hinta per gramma on viime aikoina noussut korkeammaksi kuin koskaan aikaisemmin maailman historiassa. Tähän ovat vaikuttaneet monet asiat, kuten muun muassa maailmantalouden epävakaat olosuhteet. Millainen kullan hintakehitys tulee olemaan lähitulevaisuudessa, sitä ei tiedä kukaan, mutta juuri tällä hetkellä kullasta saa todella hyvän hinnan ja romukullan hinta on myyjän näkökulmasta katsottuna kohdillaan. Myy kultaa siis jo tänään ja muuta kulta rahaksi, kun kullan hinta on huipussaan!

Romukullan hinta taataan hintatakuulla

Hyvä romukullan hinta taataan Kultapisteellä hintatakuun avulla. Hintatakuu antaa sinulle asiakkaana turvan asioidessasi kanssamme. Mikäli joku toinen yritys sattuisi tarjoamaan meitä paremman romukullan hinnan, niin maksamme sinulle erotuksen. Tällä tapaa voit aina asioida luotettavan ja turvallisen toimijan kanssa, samalla kun sinulla on saatavilla paras hinta kullasta. Muuta tarpeettomat korut rahaksi jo tänään!

Romukullan hinta määräytyy painon ja karaatin mukaan

Kun päätät myydä romukultaa, määräytyy romukullan hinta painon ja karaattipitoisuuden mukaan. Ammattiarvioijamme tarkistavat jokaisen lähetyksen painon sekä jokaisen esineen karaattipitoisuuden. Kun tämä on tehty, saat tekstiviestin, jossa näkyy lähettämäsi romukullan hinta.

Muistathan sen, että niin sanottu romukulta on todella arvokasta. Itse esineen kunnolla ei ole mitään merkitystä, koska hinta määräytyy painon ja karaattipitoisuuden mukaan. Oli kyseessä sitten 9k kultaa, 14k kultaa, 18k kultaa, 20k kultaa, 21k kultaa, 23k kultaa tai 24k kultaa (aitoa kultaa), niin maksamme sinulle parhaan hinnanromukullastasi. Itse asiassa koko romukulta-termi on mielestämme hieman harhaanjohtava, ja tykkäämmekin mieluummin puhua termistä piilokulta, koska se kuvaa mielestämme paremmin sitä arvoa, jonka ansaitset saada kullasta.

Romukullan hinta on nyt huipussaan – Tilaa maksuton Kultakirje välittömästi!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Todella helppo ja nopea saadulla…

Todella helppo ja nopea saadusta lähetyspussista rahojen saantiin. Ketju toimi 4 päivässä. Enhän voi tietää arvioinnista mutta positiivisesti yllätyin saamaani maksuun.

Sirkka-Liisa

Selkeät ohjeet ja hyvä toimitus!

Nopeaa toimimista se oli yllätys! Selkeät ohjeet, helppo lähettäminen hyvillä ohjeilla, Käytän tulevaisuudessa samaa palvelua!

Päivi Rouvali

Nopea toiminta

Nopea toiminta. Luotettava yritys. Minulle soitettiin ja kysyttiin, onko minulla kysyttävää. Suosittelen.

Heidi