Romukullan hinta huipussaan

Romukullan hinta on tällä hetkellä huipussaan. Kullan maailmanmarkkinahinta on noussut tasaisesti jo vuosia, mikä on hinannut romukullan hinnan kaikkien aikojen korkeimmaksi. Lontoon kultapörssi päivittää kullan hintaa päivittäin, ja kullan hinta per gramma on viime aikoina noussut korkeammaksi kuin koskaan aikaisemmin maailman historiassa. Tähän ovat vaikuttaneet monet asiat, kuten muun muassa maailmantalouden epävakaat olosuhteet. Millainen kullan hintakehitys tulee olemaan lähitulevaisuudessa, sitä ei tiedä kukaan, mutta juuri tällä hetkellä kullasta saa todella hyvän hinnan ja romukullan hinta on myyjän näkökulmasta katsottuna kohdillaan. Myy kultaa siis jo tänään ja muuta kulta rahaksi, kun kullan hinta on huipussaan!

Romukullan hinta taataan hintatakuulla

Hyvä romukullan hinta taataan Kultapisteellä hintatakuun avulla. Hintatakuu antaa sinulle asiakkaana turvan asioidessasi kanssamme. Mikäli joku toinen yritys sattuisi tarjoamaan meitä paremman romukullan hinnan, niin maksamme sinulle erotuksen. Tällä tapaa voit aina asioida luotettavan ja turvallisen toimijan kanssa, samalla kun sinulla on saatavilla paras hinta kullasta. Muuta tarpeettomat korut rahaksi jo tänään!

Romukullan hinta määräytyy painon ja karaatin mukaan

Kun päätät myydä romukultaa, määräytyy romukullan hinta painon ja karaattipitoisuuden mukaan. Ammattiarvioijamme tarkistavat jokaisen lähetyksen painon sekä jokaisen esineen karaattipitoisuuden. Kun tämä on tehty, saat tekstiviestin, jossa näkyy lähettämäsi romukullan hinta.

Muistathan sen, että niin sanottu romukulta on todella arvokasta. Itse esineen kunnolla ei ole mitään merkitystä, koska hinta määräytyy painon ja karaattipitoisuuden mukaan. Oli kyseessä sitten 9k kultaa, 14k kultaa18k kultaa, 20k kultaa, 21k kultaa, 23k kultaa tai 24k kultaa (aitoa kultaa), niin maksamme sinulle parhaan hinnanromukullastasi. Itse asiassa koko romukulta-termi on mielestämme hieman harhaanjohtava, ja tykkäämmekin mieluummin puhua termistä piilokulta, koska se kuvaa mielestämme paremmin sitä arvoa, jonka ansaitset saada kullasta.

Romukullan hinta on nyt huipussaan – Tilaa maksuton Kultakirje välittömästi!

Asiakaslupauksemme

  • Maksu aina 24h kuluessa!
 
  • Tilauskulut asiakkaalle aina 0 €!
 
  • Täysin vakuutettu postilähetys!
 
  • Hintatakuu ja Palautusoikeus!

Aikaa tilata:
Tim
00:
Min
00:
Sek
00

jotta lähetämme Kultakirjeesi jo tänään!
Tilaa ilmainen Kultakirjeesi

  • Rahat tililläsi 24 tunnin kuluessa arvioinnista

  • 3 päivän peruutusoikeus

  • Parhaitten kategoriassa

  • Ilmainen vakuutus ja postimaksu

Tilaa Kultakirje