Kullan hinta

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

Päivitetään päivittäin

(Kokonaissumma)

  • 8k
  • 14k
  • 18k
  • 20k
  • 22k
  • 24k
  • 1g

Hinta, jonka näet on tarkalleen se hinta, jonka maksamme sinulle kullastasi. Ei piilotettuja kuluja. Lue lisää nopeusgrammasta ja meidän hinnoistamme täältä.

Tilaa ilmainen Kultakirjeesi nyt

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Kultapiste

Ei piilotettuja kuluja!

Hinta jonka laskuri näyttää on tarkalleen hinta, jonka maksamme kullastanne. Meillä ei ole piilotettuja kuluja, eikä piilotettuja hintalistoja, eikä myöskään arvioinnista tule kuluja asiakkaille. Se mitä laskuri teille näyttää on hinta jonka maksamme kullastanne. Maksamamme hinnat kullastanne, ovat korkeimpien joukossa Suomessa.

Nopeushinta

Saatte kullastanne nopeushinnan, mikäli lähetätte kultakirjeen kahden päivän kuluessa sen vastaanottamisesta takaisin meille. Tämä on bonus nopeudestanne ja se on myöskin keino, jolla saatte korkean hinnan kullastanne, vaikka lähettämänne kullan määrä ei grammoissa oliskaan niin suuri.

Kullan myyminen

Ostamme kultaa suoraan verkon kautta – helposti ja turvallisesti. Meillä ei ole kalliita asiakastilavuokria ja voimme tämän takia tarjota sinulle parhaat mahdolliset hinnat. Käytämme siis katteemme nostamaan kullan hinnan mahdollisimman korkeaksi, sen sijan että maksaisimme kallista vuokraa ja muita maksuja ympäri Suomen.

Kullan arvo

Kullan hinta vaihtelee päivästä päivään maailmanmarkkinahinnan mukaan. Viime vuosien aikana kullan hinta per gramma on lyönyt kaikki aikaisemmat ennätykset ja hinta on ollut erittäin korkealla.

Voit verrata kullan hintoja monelta hyvältä sivulta ja sieltäkin selviää, että Kultapiste tarjoaa erittäin korkean kullan hinnan. On kuitenkin hyvä muistaa, että kultasi hinnoitellaan sinä päivänä kun kultasi arvioidaan meillä. Kultapiste perustaa hinnoittelunsa maailmanmarkkinahintaan ja päivittää hinnat päivittäin. Saamasi kullan hinta perustuu sen päivän hintaan, jolloin arvioimme kultasi.

Antaaksemme asiakkaillemme mahdollisimman hyvän kullan hinnan, hoidamme koko myyntiprosessin ilman turhia välikäsiä. Näin ollen säästämme rahaa myyntiprosessissa ja voimme tarjota asiakkaillemme entistä paremman hinnan. Kaikki Kultapisteen ostama kulta käsitellään huolellisesti ja on vakuutettu koko prosessin ajan.

Ajankohtaiset kullan hinnat

Kullan maailmanmarkkinanhinta vaihtelee jatkuvasti päivän aikana ja me seuraamme hinnan vaihtelua koko ajan, ajankohdasta riippumatta. Tämän ansiosta saat Kultapisteeltä aina päivitetyn kullan hinnan, riippumatta siitä milloin tilaat Kultakirjeen kotiisi. Alan huippuammattilaiset tarkastavat jatkuvasti vaakamme ja kultavaakamme ovat hyväksyttyjä kullan punnitsemiseen. Tämän ansiosta pystymme arvioimaan kultasi tasan oikealla painolla. Lue lisää siitä miten tiedät mikä karaattipitoisuus kullallasi on tästä.

Löydä paras kullan hinta

Kultapiste tarjoaa sinulle uuden ja helpomman tavan myydä kultaa. Aikaisemmin piti käydä eri kultaseppien ja kultaliikkeiden luona löytääkseen paras mahdollinen hinta kullalle, tämä oli sekä ajanhukkausta, että epäkäytännöllistä.

Nykyään löydät helposti korkeimman kullan hinnan vertailemalla eri kullan ostajien hintoja heidän verkkosivuillaan. Kultakirje on yksi Suomen suurimmista toimijoista ja tarjoaa erittäin korkean kullan hinnan. Korkean hinnan lisäksi tarjoamme sinulle myös turvallista tapaa myydä kultasi vakuuttamalla kultasi yli tuhannen euron edestä.

Kullan hintamme kestää vertailun, mutta hinta ei ole ainoa asia jota sinun kannattaa vertailla. On tärkeätä, että valitsemallasi yhtiöllä on läpinäkyvä myyntiprosessi, arvioi kultasi uskottavasti ja punnitsee sen sertifioidulla vaa’alla. Jos punnitseminen menee väärin, on riskinä että menetät suuren määrän rahaa sillä yksi gramma kultaa voi olla monien kymmenien eurojen arvoinen.

Vertaile aina asiakkaiden palautetta

Valitettavasti jokaisella alalla on aina enemmän ja vähemmän kunnollisia yrityksiä. Kulta-ala ei ole mikään poikkeus – myös osa tunnetuista toimijoista käyttää kyseenalaisia menetelmiä. Siksi on erittäin tärkeätä, että vertaat myös asiakkaiden palautetta, keskustelupalstoja ja kuuntelet ystäviesi kokemuksia. Voit mieluusti lukea mitä tyytyväiset asiakkaamme sanovat Facebook-sivullamme (yli 1200 tykkääjää!), tai kysyä neuvoa kymmeniltä tuhansilta asiakkailtamme, joita olemme palvelleet luotettavasti jo yli kymmenen vuoden ajan. Voit myös lukea erinomaiset Trustpilot arvostelumme.

Tilaa kotiin Kultakirjeesi jo tänään ja varmista korkea kullan hinta

Tilaa kotiin Kultakirjeesi jo tänään. Myy kultasi meille ja varmista korkea kullan hinta. Täytä hakemuskaavake, jonka löydät etusivultamme ja lähetämme kotiisi Kultakirjeen yhdessä ohjeiden ja sopimuksen kanssa. Voit lukea enemmän aiheesta ”Näin Kultapiste toimii” otsikon alta päävalikosta.

Kun olemme vastaanottaneet kultasi arvioimme sen ja lähetämme rahat tilillesi. Maksu pankkitilillesi tapahtuu 24 tunnin sisällä siitä kun arviointi on valmis ja olemme vastaanottaneet tilinumerosi. Kultapisteen kokeneet kullan arvioijat antavat sinulle oikean hinnan. Tästä voit lukea enemmän miten kultasi hinta arvioidaan.

Tilaa Kultakirjeesi jo tänään ja varmista yksi markkinoiden parhaista kullan hinnoista!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Hyvä palvelu ja kaikki meni juuri…

Hyvä palvelu ja kaikki meni juuri niinkuin sovittiin. Nopea toiminta alusta loppuun. Asiakaspalveluun soitettaessa oli todella ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Tulen käyttämään Kultapistettä uudestaan kun tarve. Kiitos

Ville

Kultakirjeen tilaaminen oli helppoa ja…

Kultakirjeen tilaaminen oli helppoa ja se sisälsi selkeät ohjeet korujen lähettämiseen. Sain ihan hyvän summan vanhoista kulta- ja hopeakoruistani. Raha tuli tililleni jo arviointipäivänä iltapäivästä.

Taina

Nopea asian hoitaminen

Nopea asian hoitaminen niinkuin luvattiinkin. Käytän palvejulanne jatkossakin jos tulee tarvetta. Kiitos.

Virve