Kullan hinta

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

Päivitetään päivittäin

(Kokonaissumma)

  • 8k
  • 14k
  • 18k
  • 20k
  • 22k
  • 24k
  • 1g

Hinta, jonka näet on tarkalleen se hinta, jonka maksamme sinulle kullastasi. Ei piilotettuja kuluja. Lue lisää nopeusgrammasta ja meidän hinnoistamme täältä.

Tilaa ilmainen Kultakirjeesi jo tänään!

  • Ei piilotettuja kuluja
  • Tarjoamme hintatakuun
  • Aina palautusoikeus

Kokeilitko jo hintalaskuria?

Ei piilotettuja kuluja!

Hinta, jonka laskuri näyttää on tarkalleen hinta, jonka maksamme kullastasi. Meillä ei ole piilotettuja kuluja, eikä piilotettuja hintalistoja, eikä arvioinnistakaan tule kuluja asiakkaille. Se mitä laskuri näyttää on hinta, jonka maksamme kullastasi. Maksamamme kullan hinta on koko Suomen parhaimmistoa.

Nopeushinta

Saat kullastasi nopeushinnan ensimmäisestä grammasta, mikäli lähetät kultakirjeen takaisin meille kahden päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Tämä on bonus nopeudestasi ja se on myöskin keino, jolla saat korkean hinnan kullastasi, vaikka lähettämäsi kullan määrä ei grammoissa olisikaan niin suuri.

Miten voimme maksaa muita korkeamman hinnan kullasta?

Ostamme kultaa ainoastaan internetin kautta – tämä pitää kustannuksemme alhaisina. Me emme maksa kalliita toimitilavuokria ja voimme tämän takia tarjota sinulle parhaat mahdolliset hinnat. Olemme yli kymmenen vuoden aikana tehnyt myyntiprosessista mahdollisimman sujuvan ja tehokkaan laadusta tinkimättä! Käytämme siis katteemme nostamaan kullan hinnan mahdollisimman korkeaksi.

Kullan arvo

Kullan hinta vaihtelee päivästä päivään maailmanmarkkinahinnan mukaan. Viime vuosien aikana kullan hinta per gramma on lyönyt kaikki aikaisemmat ennätykset ja hinta on ollut erittäin korkealla.

Voit verrata kullan hintoja monelta hyvältä sivulta ja sieltäkin selviää, että Kultapiste tarjoaa erittäin korkean kullan hinnan. On kuitenkin hyvä muistaa, että kultasi hinnoitellaan sinä päivänä kun kultasi arvioidaan meillä. Kultapiste perustaa hinnoittelunsa maailmanmarkkinahintaan ja päivittää hinnat päivittäin. Saamasi kullan hinta perustuu sen päivän hintaan, jolloin arvioimme kultasi.

Antaaksemme asiakkaillemme mahdollisimman hyvän kullan hinnan, hoidamme koko myyntiprosessin ilman turhia välikäsiä. Näin ollen säästämme rahaa myyntiprosessissa ja voimme tarjota asiakkaillemme entistä paremman hinnan. Kaikki Kultapisteen ostama kulta käsitellään huolellisesti ja on vakuutettu koko prosessin ajan.

Ajankohtaiset kullan hinnat

Kullan maailmanmarkkinanhinta vaihtelee jatkuvasti päivän aikana ja me seuraamme hinnan vaihtelua koko ajan, ajankohdasta riippumatta. Tämän ansiosta saat Kultapisteeltä aina päivitetyn kullan hinnan, riippumatta siitä milloin tilaat Kultakirjeen kotiisi. Alan huippuammattilaiset tarkastavat jatkuvasti vaakamme ja kultavaakamme ovat hyväksyttyjä kullan punnitsemiseen. Tämän ansiosta pystymme arvioimaan kultasi tasan oikealla painolla. Lue lisää siitä miten tiedät mikä karaattipitoisuus kullallasi on tästä.

Löydä paras kullan hinta

Kultapiste tarjoaa sinulle uuden ja helpomman tavan myydä kultaa. Aiemmin sinun piti käydä eri kultaseppien, panttilainaamojen ja kultaliikkeiden luona löytääksesi paras mahdollinen hinta kullalle, tämä oli sekä ajanhukkausta, että epäkäytännöllistä.

Nykyään löydät helposti korkeimman kullan hinnan vertailemalla eri kullan ostajien hintoja heidän verkkosivuillaan. Kultapiste on yksi Suomen suurimmista toimijoista ja tarjoaa erittäin korkean kullan hinnan. Korkean hinnan lisäksi tarjoamme sinulle myös turvallisen tavan myydä kultasi vakuuttamalla sen yli tuhannen euron edestä.

Meidän tarjoama kullan hinta kestää vertailun kehen tahansa, mutta hinta ei ole ainoa asia jota sinun kannattaa vertailla. On tärkeätä, että valitsemallasi yhtiöllä on läpinäkyvä myyntiprosessi, arvioi kultasi uskottavasti ja punnitsee sen sertifioidulla vaa’alla. Jos punnitseminen menee väärin, on riskinä että menetät suuren määrän rahaa sillä yksi gramma kultaa voi olla monien kymmenien eurojen arvoinen.

Vertaile aina asiakkaiden palautetta

Valitettavasti jokaisella alalla on aina enemmän ja vähemmän kunnollisia yrityksiä. Kulta-ala ei ole mikään poikkeus – myös osa tunnetuista toimijoista käyttää kyseenalaisia menetelmiä. Siksi on erittäin tärkeää, että vertaat myös asiakkaiden palautetta, keskustelupalstoja ja kuuntelet ystäviesi kokemuksia. Voit mieluusti lukea mitä tyytyväiset asiakkaamme sanovat Facebook-sivullamme (yli 1200 tykkääjää!), tai kysyä neuvoa kymmeniltä tuhansilta asiakkailtamme, joita olemme palvelleet luotettavasti jo yli kymmenen vuoden ajan. Voit myös lukea erinomaiset Trustpilot-arvostelumme.

Varmista korkea kullan hinta jo tänään!

Tilaa kotiin Kultakirjeesi jo tänään. Myy kultasi meille ja varmista korkea kullan hinta. Täytä hakemuskaavake, jonka löydät etusivultamme ja lähetämme kotiisi Kultakirjeen yhdessä ohjeiden ja sopimuksen kanssa. Voit lukea enemmän aiheesta Näin Kultapiste toimii otsikon alta.

Kun olemme vastaanottaneet kultasi arvioimme sen ja lähetämme rahat tilillesi. Maksu pankkitilillesi tapahtuu 24 tunnin sisällä siitä kun arviointi on valmis ja olemme vastaanottaneet tilinumerosi. Kultapisteen kokeneet kullan arvioijat antavat sinulle oikean hinnan. Lue lisää siitä miten kultasi hinta arvioidaan.

Tilaa Kultakirjeesi jo tänään ja varmista yksi markkinoiden parhaista kullan hinnoista!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Ystävällinen ja nopea palvelu

Ystävällinen ja nopea palvelu. Kannustan muitakin teille asioimaan. Kaiken kaikkijaan positiivinen kokemus, kiitos.

Reijo Toivonen

Palvelu oli nopeaa, helppoa ja turvallista.

Palvelu oli nopeaa ja yhteydenpito sähköpostitse piti minut ajantasalla tapahtumista. Punnitsin lähettämäni tavaran tarkasti ja sain mielestäni sen mukaisesti maksun. Olen tyytyväinen helppouteen ja sain turhat korut pois pöytälaatikosta.

Hannele

Nopeasti ja helposti rahat tilille

Nopeasti ja helposti rahat tilille, reilu hinta.

Sanna