Kulta rahaksi? Kultapiste auttaa.

Mikäli tavoitteenasi on muuttaa kulta rahaksi, autamme me Kultapisteellä sinua enemmän kuin mielellämme. Myymällä tarpeettomat kultaesineesi meille, tarjoamme sinulle turvallisen ja helpon palvelun, jolla on kymmeniätuhansia käyttäjiä ympäri Pohjoismaita. Kaikilla asiakkaillamme on sama tavoite: muuttaa kulta rahaksi ja saada paras hinta kullasta.

Kullan muuttaminen rahaksi onnistuu sinulta helpoiten tilaamalla maksuton Kultakirjeemme, jonka postimaksut on maksettu puolestasi etukäteen. Lisäksi olemme vakuuttaneet Kultakirjeen puolestasi, jotta voit tuntea olosi mahdollisimman turvalliseksi asioidessasi kanssamme.

Mikä on helpoin ja taloudellisesti kannattavin tapa muuttaa kulta rahaksi?

Jotta kulta rahaksi -projektisi olisi mahdollisimman yksinkertainen, tarjoamme sinulle asiakkaana sekä hinta- että tyytyväisyystakuun. Tämä tarkoittaa sitä, että voit asioida luotettavan kullan ostajan kanssa, samalla kun kulta muuttuu helposti rahaksi. Sinun on hyvä muistaa, että kaikki asiakkaamme haluavat muuttaa kultaa rahaksi, joten se on osaamisemme selkäydin. Se on se syy, miksi me Kultapisteellä pyrimme mahdollisimman korkealuokkaiseen asiakaspalveluun. Kotisivuiltamme löydätkin joitakin esimerkkejä asiakkailtamme saamistamme kehuista ja kiitoksista. Lisätietoja hinta- ja tyytyväisyystakuistamme löydät Yleisehdoistamme. Myy kultaa jo tänään, kun kullan hinta on vielä huipussaan, ja muuta kulta rahaksi!

Miksi minun kannattaa muuttaa kulta rahaksi?

On olemassa lukemattomia syitä, miksi asiakkaamme päättävät, että juuri nyt on heille oikea aika muuttaa kulta rahaksi. Jotkut haluavat myydä kultaa rahoittaakseen jonkun projektin, kun toiset taas päätyvät Kultapisteen asiakkaaksi halutessaan myydä tarpeettomia kultaesineitään hankkiakseen uusia. Mikä ikinä oma tarkoituksesi onkaan, niin on hyvä muistaa, että kullan myynti on aina myös ympäristöteko. Kullan kierrättäminen säästää luontoa, joten olkoon se samalla myös sinun oma ekoteko. Muista kuitenkin, että ansaitset myös mahdollisimman hyvän hinnan kullastasi!

Ostetaan kultaa – Tilaa Kultakirjeesi jo tänään täyttämällä yhteystietosi Kultakirjeen tilauslomakkeeseen!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Ystävällinen ja nopea palvelu

Ystävällinen ja nopea palvelu. Kannustan muitakin teille asioimaan. Kaiken kaikkijaan positiivinen kokemus, kiitos.

Reijo Toivonen

Palvelu oli nopeaa, helppoa ja turvallista.

Palvelu oli nopeaa ja yhteydenpito sähköpostitse piti minut ajantasalla tapahtumista. Punnitsin lähettämäni tavaran tarkasti ja sain mielestäni sen mukaisesti maksun. Olen tyytyväinen helppouteen ja sain turhat korut pois pöytälaatikosta.

Hannele

Nopeasti ja helposti rahat tilille

Nopeasti ja helposti rahat tilille, reilu hinta.

Sanna