Kulta jalometallina

Kulta on alkuaine, jonka nimi tulee latinankielisestä sanasta aurum, ja jonka kemiallinen merkki on Au. Kultaon siitä mielenkiintoinen metalli, että sitä on käytetty maksuvälineenä läpi historian. Kulta on metallina todella pehmeää ja sitä voidaan käyttää kaikenlaisissa yhteyksissä, kultakoruista lentokoneisiin. Väriltään kulta on kellertävää, ja sen voi useimmiten kimalluksestaan johtuen erottaa paljaalla silmällä.

Mistä kaikki kulta löytyy?

Kultaa löytyy, ja sitä kaivetaan, yleensä maanalaisista kaivoksista, jossa kulta esiintyy pienen pieninä jyväsinä. Kultalöytyjä ei kuitenkaan tarvitse tehdä vain maanalaisissa kaivoksissa, vaan sitä löytyy myös useimmista suomalaisista kodeista. Lähes kaikilla on kotonaan kultakoruja, kultaisia ruokailuvälineitä tai kultakaulaketjuja. Monesti tämäntyyppinen kulta voi olla sellaista, mikä on joko unohdettu, tai mitä ei käytetä. Mikä tahansa syy onkaan, niin puhutaan kullan arvosta, mitä ei hyödynnetä. Tämä onkin ollut alkuajatus koko liiketoiminnallemme: tarjota sinulle yksityishenkilönä palvelu, jonka avulla voit nopeasti, helposti ja turvallisesti muuttaa korut rahaksi. Täältä näet, kuinka muuttaa kulta rahaksi Kultapisteen avulla.

Kulta on helppo myydä Kultapisteelle

Kaikki kulta on helppo myydä eteenpäin Kultapisteelle. Aloita tilaamalla Kultakirje. Se ei maksa sinulle mitään, eikä sido sinua mihinkään. Mikäli tilauksesi saapuu meille ennen klo 18:00, niin lähetämme Kultakirjeen sinulle vielä saman päivän aikana. Kultakirje sisältää kaikki tarvitsemasi ohjeet sekä muun muassa turvapussin, jonka sisään kulta laitetaan. Tämän jälkeen kävelet vain lähimpään postikonttoriin, jonka jälkeen kulta saapuu meille, kokeneet ammattilaiset arvioivat sen. Maksamme rahat tilillesi 24 tunnin kuluessa lähetyksesi saapumisesta.

Kultapisteellä ostetaan kultaa, joten myy kultaa tilaamalla maksuton Kultakirje jo tänään!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Ystävällinen ja nopea palvelu

Ystävällinen ja nopea palvelu. Kannustan muitakin teille asioimaan. Kaiken kaikkijaan positiivinen kokemus, kiitos.

Reijo Toivonen

Palvelu oli nopeaa, helppoa ja turvallista.

Palvelu oli nopeaa ja yhteydenpito sähköpostitse piti minut ajantasalla tapahtumista. Punnitsin lähettämäni tavaran tarkasti ja sain mielestäni sen mukaisesti maksun. Olen tyytyväinen helppouteen ja sain turhat korut pois pöytälaatikosta.

Hannele

Nopeasti ja helposti rahat tilille

Nopeasti ja helposti rahat tilille, reilu hinta.

Sanna