Kullan myynti kannattaa tällä hetkellä

Kullan myynti kannattaa tällä hetkellä, koska kullan hinta on nyt huipussaan. Kullan hintakehitys on ollut nousujohteinen jo vuosia ja sen vuoksi kullan myynti on kasvattanut suosiotaan huimasti viime vuosina.

Me Kultapisteellä ostamme kultaa aina kultasormuksista kultaharkkoihin. Olipa kyseessä sitten 9 karaatin kultaa, 24 karaatin kultaa tai mitä tahansa siltä väliltä, niin asiakaslupauksemme on sama: paras hinta kullasta. Tämä tarkoittaa sitä, että annamme sinulle aina hintatakuun, jolloin kullan myynti helpottuu entisestään asioidessasi kanssamme.

Kullan myynti – miten käytännössä?

Käytännössä kullan myynti onnistuu helpoiten siten, että tilaat meiltä maksuttoman Kultakirjeen.Kultakirjeen tilaaminen onnistuu sivun oikeassa laidassa olevalla kaavakkeella, jonka täytettyäsi postitamme sinulle Kultakirjeen, jonka vastauskuori on vakuutettu 10 000 euroon saakka. Lisäksi olemme maksaneet postimaksunkin puolestasi jo etukäteen! Kultakirje sisältää yksinkertaiset ohjeet kullan myyntiä varten, ja mikäli sinulla sattuisi tulemaan jotakin kysyttävää, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kullan myynti on ympäristöystävällistä

Kullan myynti on ympäristöystävällistä ja vähentää kullan louhimisen tarvetta. Yhä useampi ihminen antaa kultakorunsa ja -esineensä uudelleen käytettäviksi, mikä edesauttaa sitä, ettei uusia kultalouhoksia tarvitse perustaa, eivätkä ne valtaa uusia alueita viljelyltä tai laiduntamiselta Afrikassa ja Etelä-Amerikassa. Nämä ovat hyviä ja epäitsekkäitä syitä muuttaa kulta rahaksi, sillä kullan myynti on todellinen ekoteko.

Kullan myynti on ekoteko – Tilaa maksuton Kultakirje sivuiltamme!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Ystävällinen ja nopea palvelu

Ystävällinen ja nopea palvelu. Kannustan muitakin teille asioimaan. Kaiken kaikkijaan positiivinen kokemus, kiitos.

Reijo Toivonen

Palvelu oli nopeaa, helppoa ja turvallista.

Palvelu oli nopeaa ja yhteydenpito sähköpostitse piti minut ajantasalla tapahtumista. Punnitsin lähettämäni tavaran tarkasti ja sain mielestäni sen mukaisesti maksun. Olen tyytyväinen helppouteen ja sain turhat korut pois pöytälaatikosta.

Hannele

Nopeasti ja helposti rahat tilille

Nopeasti ja helposti rahat tilille, reilu hinta.

Sanna