Kullan myynti kannattaa tällä hetkellä

Kullan myynti kannattaa tällä hetkellä, koska kullan hinta on nyt huipussaan. Kullan hintakehitys on ollut nousujohteinen jo vuosia ja sen vuoksi kullan myynti on kasvattanut suosiotaan huimasti viime vuosina.

Me Kultapisteellä ostamme kultaa aina kultasormuksista kultaharkkoihin. Olipa kyseessä sitten 9 karaatin kultaa, 24 karaatin kultaa tai mitä tahansa siltä väliltä, niin asiakaslupauksemme on sama: paras hinta kullasta. Tämä tarkoittaa sitä, että annamme sinulle aina hintatakuun, jolloin kullan myynti helpottuu entisestään asioidessasi kanssamme.

Kullan myynti – miten käytännössä?

Käytännössä kullan myynti onnistuu helpoiten siten, että tilaat meiltä maksuttoman Kultakirjeen.Kultakirjeen tilaaminen onnistuu sivun oikeassa laidassa olevalla kaavakkeella, jonka täytettyäsi postitamme sinulle Kultakirjeen, jonka vastauskuori on vakuutettu 10 000 euroon saakka. Lisäksi olemme maksaneet postimaksunkin puolestasi jo etukäteen! Kultakirje sisältää yksinkertaiset ohjeet kullan myyntiä varten, ja mikäli sinulla sattuisi tulemaan jotakin kysyttävää, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kullan myynti on ympäristöystävällistä

Kullan myynti on ympäristöystävällistä ja vähentää kullan louhimisen tarvetta. Yhä useampi ihminen antaa kultakorunsa ja -esineensä uudelleen käytettäviksi, mikä edesauttaa sitä, ettei uusia kultalouhoksia tarvitse perustaa, eivätkä ne valtaa uusia alueita viljelyltä tai laiduntamiselta Afrikassa ja Etelä-Amerikassa. Nämä ovat hyviä ja epäitsekkäitä syitä muuttaa kulta rahaksi, sillä kullan myynti on todellinen ekoteko.

Kullan myynti on ekoteko – Tilaa maksuton Kultakirje sivuiltamme!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Kaikki toimi nopeasti

Kaikki toimi nopeasti ja moitteettomasti. Ohjeet olivat helppolukuiset ja selkeät.

Susanna

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu. Ilmoitettiin puhelimitse että pussi tulossa (postin tietäen☺️) Lähettäminen äärettömän helppoa. Lähetyksestä ilmoitus sähköpostiin. Soittaa sai jos kysyttävää ja palvelu ystävällinen.Luotettavan tuntuista. Rahat tilillä nopeasti.🤩

Päivi

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Rahat tulivat tilille nopeasti. Helppoa toimintaa, ei tarvinnut kuin viedä kirje postiin ja koko osto tapahtui muutamassa päivässä.

Raija