Haluatko myydä kultaa? Kultapiste antaa hintatakuun!

Mikäli haluat myydä kultaa, niin Kultapiste tarjoaa sinulle hintatakuun. Tällä tavoin voit toimia luotettavan ja turvallisen kullan ostajan kanssa, kun päätät myydä kultaa,tietäen samalla, että saamasi kullan hinta on paras mahdollinen. Kullan hinta tänään voi olla eri mitä se on huomenna, mutta me emme halua sen vaikuttavan siihen hintaan, minkä asiakkaamme saa. Hintatakuu tarkoittaa sitä, että kun olet lähettänyt meille kultaa, ja huomaatkin jonkun toisen internetin kautta kultaa ostavan yrityksen tarjoavan parempaa hintaa, niin ilmoita siitä meille ja me maksamme sinulle erotuksen! Tätä turvallisempaa tapaa myydä kultaa on vaikea kuvitella, joten muuta nyt kulta rahaksi, samalla kun kierrätät kultaa ja teet oman ekotekosi.

Kultapisteelle on helppoa ja turvallista myydä kultaa

Kun olet päättänyt myydä kultaa Kultapisteelle, kaikki tapahtuu helposti ja turvallisesti. Tilaat meiltä maksuttoman Kultakirjeen, jossa on yksinkertaiset ohjeet kuinka toimia. Voit myydä kultaa pieniä tai suuria määriä; se ei vaikuta siihen kuinka ostamme kultaa. Kullan arvo määräytyy painon ja karaattipitoisuuden mukaan, ja rahat maksamme tilillesi 24 tunnin kuluessa lähetyksesi vastaanottamisesta. Kultakirjeessä olevan vastauskuoren postimaksu on maksettu etukäteen puolestasi, ja lisäksi olemme myös vakuuttaneet kirjeen puolestasi. Myy kultaa siis jo tänään ja muuta korut rahaksi!

Miksi myydä kultaa juuri nyt?

Välillä asiakkaamme miettivät, miksi myydä kultaa juuri nyt. Vastauksemme on lähes aina sama: kullan hintakehitys on ollut positiivinen viimeisten vuosien aikana, mikä tarkoittaa sitä, että kullan hinta tänään on parempi kuin koskaan aikaisemmin. Niin sanotun romukullan hinta yllättää ihmiset positiivisesti päivittäin, koska kullan hinta on tällä hetkellä huipussaan. Kukaan ei voi tietää millainen kullan hinnan kehitys on lähitulevaisuudessa, mutta juuri tällä hetkellä kullan hinta per gramma on todella korkea, kun mittarina on esimerkiksi se kullan hinta, jonka Lontoon kultapörssi päivittää kahdesti päivässä.

Ostetaan kultaa – Tilaa itsellesi maksuton Kultakirje!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Kaikki toimi nopeasti

Kaikki toimi nopeasti ja moitteettomasti. Ohjeet olivat helppolukuiset ja selkeät.

Susanna

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu. Ilmoitettiin puhelimitse että pussi tulossa (postin tietäen☺️) Lähettäminen äärettömän helppoa. Lähetyksestä ilmoitus sähköpostiin. Soittaa sai jos kysyttävää ja palvelu ystävällinen.Luotettavan tuntuista. Rahat tilillä nopeasti.🤩

Päivi

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Rahat tulivat tilille nopeasti. Helppoa toimintaa, ei tarvinnut kuin viedä kirje postiin ja koko osto tapahtui muutamassa päivässä.

Raija