Myy kultasormus? Kultapisteeltä hintatakuu

Myy kultasormus hyvällä hinnalla – Kultapiste antaa sinulle hintatakuun, kun olet päättänyt myydä kultasormuksen. Mikäli sinulla on pöytälaatikoissa ylimääräinen kultasormus, joka on lojunut käyttämättömänä jo pidemmän aikaa, niin nyt on kenties tullut oikea aika myydä kultasormus. Kullan hintakehitys on ollut positiivinen jo vuosikausia, ja niinpä kultasormuksesta saamasi kullan hinta on tällä hetkellä todella hyvä.

Kultasormuksen myynti tyytyväisyystakuulla

Me Kultapisteellä haluamme luonnollisesti, että sinä asiakkaana päätä myydä kultasormuksesi meille. Tämän takia tarjoammekin sinulle sekä hinta- että tyytyväisyystakuun asioidessasi kanssamme. Näin voit olla varma, että sinulla on käsissäsi paras hinta kullasta, kun myy kultasormus -päätös on osaltasi tehty. Lisätietoja takuistamme saat tarvittaessa joko ehdoistamme tai asiakaspalvelustamme. Liity sinäkin niiden kymmenien tuhansien pohjoismaalaisten joukkoon, jotka ovat päättäneet myydä kultasormuksensa Kultapisteelle. Myy kultaa jo tänään ja muuta kulta rahaksi, kun kullan arvo on korkeimmillaan!

Myy kultasormus jo tänään

Kultapisteen kanssa on todella helppoa ja yksinkertaista asioida, kun myy kultasormuksia. Kaikki alkaa tilaamalla maksuton Kultakirje, mikä onnistuu täyttämällä sivun oikeassa laidassa oleva kaavake. Tämän jälkeen lähetät kultasormuksesi tai muuta kultaa meille 10 000 euroon saakka vakuutetussa ja etukäteen maksetussa Kultakirjeessä – me olemme hoitaneet kaikki maksut puolestasi etukäteen!

Kun olemme vastaanottaneet lähetyksesi, kullan arvioijat tarkistavat kultaesineidesi karaattipitoisuuden ja painon, jonka jälkeen maksamme rahat tilillesi 24 tunnin kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Kun myyt kultasormuksesi jo tänään, saat parhaimmillasi rahat tilillesi jo samana päivänä. Nyt on hyvä aika myydä kultaa, joten myy kultasormus jo tänään!

Myy kultasormus tilaamalla maksuton Kultakirje kotisivuiltamme!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Hyvä palvelu ja kaikki meni juuri…

Hyvä palvelu ja kaikki meni juuri niinkuin sovittiin. Nopea toiminta alusta loppuun. Asiakaspalveluun soitettaessa oli todella ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Tulen käyttämään Kultapistettä uudestaan kun tarve. Kiitos

Ville

Kultakirjeen tilaaminen oli helppoa ja…

Kultakirjeen tilaaminen oli helppoa ja se sisälsi selkeät ohjeet korujen lähettämiseen. Sain ihan hyvän summan vanhoista kulta- ja hopeakoruistani. Raha tuli tililleni jo arviointipäivänä iltapäivästä.

Taina

Nopea asian hoitaminen

Nopea asian hoitaminen niinkuin luvattiinkin. Käytän palvejulanne jatkossakin jos tulee tarvetta. Kiitos.

Virve