Myy kultaketju Kultapisteelle!

Kultapiste ostaa myös rikkinäiset kultakorut! Korusi ei tarvitse olla ehjä, jotta olisimme siitä kiinnostuneita. Arvioimme kultakorusi aina karaatin ja painon perusteella ja maksamme näistä ominaisuuksista. Näin ollen ostamme myös rikkinäisiä kultakoruja.

Myyminen Kultapisteelle on erinomainen tapa päästä eroon rikkinäisistä kultakoruista. Maksamme sinulle aina erinomaisen hinnan, myös rikkinäisistä koruista. Käytä tienaamasi rahat ostamaan uusi ehjä kultakoru, josta pidät ja voit käyttää myös tulevaisuudessa.

Myy rikkinäiset kultakorut ja tee hyvät kaupat!

Kun asiakas myy rikkinäiset kultakorut meille, annamme hänelle hintatakuun. Tällä tapaa voit tuntea olosi turvalliseksi myydessäsi kultakorusi meille. Kun lähetyksesi on saapunut meille, ammattiarvioijamme tarkistavat esineesi painon ja karaattipitoisuuden, jonka jälkeen saat tekstiviestitse ilmoituksen arvioidusta hinnasta. Rahat saat tilillesi 24 tunnin kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet kultaketjusi!

Myy kultaketjut hintatakuulla

Mikäli jokin muu internetin kautta kultaa ostava yritys sanoisi maksavansa sinulle paremman hinnan rikkinäisestä kultakorusta, me maksamme sinulle erotuksen. Tällä tapaa voit aina asioida Pohjoismaiden luotettavimman kullan ostajan, Kultapisteen, kanssa. Muuta siis kulta rahaksi jo tänään, koska kullan hinta on nyt huipussaan!

Myy rikkinäiset ja tarpeettomat kultakorusi – Tilaa maksuton Kultakirje sivuiltamme!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Kaikki toimi nopeasti

Kaikki toimi nopeasti ja moitteettomasti. Ohjeet olivat helppolukuiset ja selkeät.

Susanna

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu. Ilmoitettiin puhelimitse että pussi tulossa (postin tietäen☺️) Lähettäminen äärettömän helppoa. Lähetyksestä ilmoitus sähköpostiin. Soittaa sai jos kysyttävää ja palvelu ystävällinen.Luotettavan tuntuista. Rahat tilillä nopeasti.🤩

Päivi

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Rahat tulivat tilille nopeasti. Helppoa toimintaa, ei tarvinnut kuin viedä kirje postiin ja koko osto tapahtui muutamassa päivässä.

Raija