Myy kultaketju Kultapisteelle!

Kultapiste ostaa myös rikkinäiset kultakorut! Korusi ei tarvitse olla ehjä, jotta olisimme siitä kiinnostuneita. Arvioimme kultakorusi aina karaatin ja painon perusteella ja maksamme näistä ominaisuuksista. Näin ollen ostamme myös rikkinäisiä kultakoruja.

Myyminen Kultapisteelle on erinomainen tapa päästä eroon rikkinäisistä kultakoruista. Maksamme sinulle aina erinomaisen hinnan, myös rikkinäisistä koruista. Käytä tienaamasi rahat ostamaan uusi ehjä kultakoru, josta pidät ja voit käyttää myös tulevaisuudessa.

Myy rikkinäiset kultakorut ja tee hyvät kaupat!

Kun asiakas myy rikkinäiset kultakorut meille, annamme hänelle hintatakuun. Tällä tapaa voit tuntea olosi turvalliseksi myydessäsi kultakorusi meille. Kun lähetyksesi on saapunut meille, ammattiarvioijamme tarkistavat esineesi painon ja karaattipitoisuuden, jonka jälkeen saat tekstiviestitse ilmoituksen arvioidusta hinnasta. Rahat saat tilillesi 24 tunnin kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet kultaketjusi!

Myy kultaketjut hintatakuulla

Mikäli jokin muu internetin kautta kultaa ostava yritys sanoisi maksavansa sinulle paremman hinnan rikkinäisestä kultakorusta, me maksamme sinulle erotuksen. Tällä tapaa voit aina asioida Pohjoismaiden luotettavimman kullan ostajan, Kultapisteen, kanssa. Muuta siis kulta rahaksi jo tänään, koska kullan hinta on nyt huipussaan!

Myy rikkinäiset ja tarpeettomat kultakorusi – Tilaa maksuton Kultakirje sivuiltamme!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Suosittelen

Kaikki sujui nopeasti ja vaivattomasti. Ammattitaitoista toimintaa. Oli helppo asioida, suosittelen.

Nanni

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Oli iloinen yllätys, miten helposti, vaivattomasti ja nopeasti vanhat turhat kultakorut vaihtuivat rahaksi.

Kati

Hyvä hinta ja toimitus

Nopea ja helppo palvelu. Kullan markkinahinnat kohdillaan.

Petri Niemenmaa