Myy kultaketju Kultapisteelle!

Kultapiste ostaa myös rikkinäiset kultakorut! Korusi ei tarvitse olla ehjä, jotta olisimme siitä kiinnostuneita. Arvioimme kultakorusi aina karaatin ja painon perusteella ja maksamme näistä ominaisuuksista. Näin ollen ostamme myös rikkinäisiä kultakoruja.

Myyminen Kultapisteelle on erinomainen tapa päästä eroon rikkinäisistä kultakoruista. Maksamme sinulle aina erinomaisen hinnan, myös rikkinäisistä koruista. Käytä tienaamasi rahat ostamaan uusi ehjä kultakoru, josta pidät ja voit käyttää myös tulevaisuudessa.

Myy rikkinäiset kultakorut ja tee hyvät kaupat!

Kun asiakas myy rikkinäiset kultakorut meille, annamme hänelle hintatakuun. Tällä tapaa voit tuntea olosi turvalliseksi myydessäsi kultakorusi meille. Kun lähetyksesi on saapunut meille, ammattiarvioijamme tarkistavat esineesi painon ja karaattipitoisuuden, jonka jälkeen saat tekstiviestitse ilmoituksen arvioidusta hinnasta. Rahat saat tilillesi 24 tunnin kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet kultaketjusi!

Myy kultaketjut hintatakuulla

Mikäli jokin muu internetin kautta kultaa ostava yritys sanoisi maksavansa sinulle paremman hinnan rikkinäisestä kultakorusta, me maksamme sinulle erotuksen. Tällä tapaa voit aina asioida Pohjoismaiden luotettavimman kullan ostajan, Kultapisteen, kanssa. Muuta siis kulta rahaksi jo tänään, koska kullan hinta on nyt huipussaan!

Myy rikkinäiset ja tarpeettomat kultakorusi – Tilaa maksuton Kultakirje sivuiltamme!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Ystävällinen ja nopea palvelu

Ystävällinen ja nopea palvelu. Kannustan muitakin teille asioimaan. Kaiken kaikkijaan positiivinen kokemus, kiitos.

Reijo Toivonen

Palvelu oli nopeaa, helppoa ja turvallista.

Palvelu oli nopeaa ja yhteydenpito sähköpostitse piti minut ajantasalla tapahtumista. Punnitsin lähettämäni tavaran tarkasti ja sain mielestäni sen mukaisesti maksun. Olen tyytyväinen helppouteen ja sain turhat korut pois pöytälaatikosta.

Hannele

Nopeasti ja helposti rahat tilille

Nopeasti ja helposti rahat tilille, reilu hinta.

Sanna