Myy kultaketju Kultapisteelle!

Myy kultaketju Kultapisteelle – se on helppoa ja turvallista! Tilaat meiltä maksuttoman Kultakirjeen, jonka tilaaminen ei sido sinua mihinkään. Kun Kultakirje saapuu postitse kotiisi, seuraat vain mukana olevia ohjeita ja lähetät kultaketjusi meille mukana olevassa vastauskuoressa, jonka olemme vakuuttaneet puolestasi 10 000 euroon saakka. Lisäksi olemme maksaneet vastauskuoren postimaksun puolestasi etukäteen, joten kultaketjun myyminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Kun päätät myydä kultaketjusi meille, haluamme koko myyntitapahtuman olevan sinulle mahdollisimman positiivinen alusta loppuun saakka. Mikäli sinulla tulee jotakin kysyttävää, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme, jossa asiakaspalvelijamme auttavat sinua todella mielellään.    

Myy kultaketju ja tee hyvät kaupat!

Kun asiakas myy kultaketjunsa meille, annamme hänelle hintatakuun. Tällä tapaa voit tuntea olosi turvalliseksi myydessäsi kultaketjusi meille. Kun lähetyksesi on saapunut meille, ammattiarvioijamme tarkistavat kultaketjusi painon ja karaattipitoisuuden, jonka jälkeen saat tekstiviestitse ilmoituksen arvioidusta hinnasta. Rahat saat tilillesi 24 tunnin kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet kultaketjusi!

Myy kultaketjut hintatakuulla

Mikäli jokin muu internetin kautta kultaa ostava yritys sanoisi maksavansa sinulle paremman hinnan kultaketjustasi, me maksamme sinulle erotuksen. Tällä tapaa voit aina asioida Pohjoismaiden luotettavimman kullan ostajan, Kultapisteen, kanssa. Muuta siis kulta rahaksi jo tänään, koska kullan hinta on nyt huipussaan!

Myy tarpeettomat kultaketjusi - Tilaa maksuton Kultakirje sivuiltamme!

Asiakaslupauksemme

  • Maksu aina 24h kuluessa!
 
  • Tilauskulut asiakkaalle aina 0 €!
 
  • Täysin vakuutettu postilähetys!
 
  • Hintatakuu ja Palautusoikeus!

Aikaa tilata:
Tim
00:
Min
00:
Sek
00

jotta lähetämme Kultakirjeesi jo tänään!
Tilaa ilmainen Kultakirjeesi

  • Rahat tililläsi 24 tunnin kuluessa arvioinnista

  • 3 päivän peruutusoikeus

  • Parhaitten kategoriassa

  • Ilmainen vakuutus ja postimaksu

Tilaa Kultakirje