Myy kultaketju Kultapisteelle!

Kultapiste ostaa myös rikkinäiset kultakorut! Korusi ei tarvitse olla ehjä, jotta olisimme siitä kiinnostuneita. Arvioimme kultakorusi aina karaatin ja painon perusteella ja maksamme näistä ominaisuuksista. Näin ollen ostamme myös rikkinäisiä kultakoruja.

Myyminen Kultapisteelle on erinomainen tapa päästä eroon rikkinäisistä kultakoruista. Maksamme sinulle aina erinomaisen hinnan, myös rikkinäisistä koruista. Käytä tienaamasi rahat ostamaan uusi ehjä kultakoru, josta pidät ja voit käyttää myös tulevaisuudessa.

Myy rikkinäiset kultakorut ja tee hyvät kaupat!

Kun asiakas myy rikkinäiset kultakorut meille, annamme hänelle hintatakuun. Tällä tapaa voit tuntea olosi turvalliseksi myydessäsi kultakorusi meille. Kun lähetyksesi on saapunut meille, ammattiarvioijamme tarkistavat esineesi painon ja karaattipitoisuuden, jonka jälkeen saat tekstiviestitse ilmoituksen arvioidusta hinnasta. Rahat saat tilillesi 24 tunnin kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet kultaketjusi!

Myy kultaketjut hintatakuulla

Mikäli jokin muu internetin kautta kultaa ostava yritys sanoisi maksavansa sinulle paremman hinnan rikkinäisestä kultakorusta, me maksamme sinulle erotuksen. Tällä tapaa voit aina asioida Pohjoismaiden luotettavimman kullan ostajan, Kultapisteen, kanssa. Muuta siis kulta rahaksi jo tänään, koska kullan hinta on nyt huipussaan!

Myy rikkinäiset ja tarpeettomat kultakorusi – Tilaa maksuton Kultakirje sivuiltamme!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Nopeava, ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu

Ystävällinen, asiantunteva ja auttavainen asiakaspalvelu heti ensimmäisen puhelun yhteydessä. Nopea toiminta ja asian viimeistely.

Riitta

Viisi tähteä

Palvelu oli ystävällistä, täsmällistä, nopeaa ja luotettavaa.

Olga

Hyvin toiminut ja hinta kohdillaan

Hyvin toiminut ja hinta kohdillaan.

Leena Kumpulainen