Panttilainaamo vai kullan myynti?

Panttilainaamo eli pantti on paikka, jonne viedään erilaisia esineitä talteen, ja tällöin niitä vastaan myönnetään rahallinen laina. Esineet jäävät tällöin pantteina lainan vakuudeksi panttilainaamoon. Myöhemmin esineet voi hakea takaisin maksamalla panttilainaamolle sama summa, jonka se antoi alun perin esineestä sekä korko ja lainanhoitomaksut päälle. Erilaiset korut ja kodinelektroniikka muodostavat suurimman ryhmän panttilainaamoihin pantattavista esineistä.

Kumpi on sitten järkevämpää: kullan panttaaminen vai kullan myynti? Jokainen kuluttaja tehköön tästä omat johtopäätöksensä, mutta suurta osaa kullasta ei ikinä noudeta takaisin panttilainaamosta, jolloin kuluttaja tekee aina todella huonot kaupat panttilainaamon kanssa. Kun asiakas myy kultaa internetin välityksellä, saa hän paremman hinnan, kunhan hän suorittaa hintavertailun ja asioi luotettavan toimijan, kuten Kultapisteen, kanssa. Kannattaa kuitenkin olla järkevällä tapaa kriittinen erilaisten ”ostetaan kultaa” -ilmoitusten kanssa, koska kaikilla yrityksillä ei ole kymmeniä tuhansia asiakkaita, ja sen mukana tuomaa turvallisuutta.

Myy kultaa Kultapisteelle panttilainaamon sijaan

Kullan myynti Kultapisteelle panttilainaamon sijaan on helppoa ja turvallista. Lisäksi meillä on tarjota sinulle paras hinta kullasta, kun päätät muuttaa korut rahaksi. Tilaa maksuton Kultakirje sivun oikeasta laidasta, jonka jälkeen saat postitse Kultakirjeemme, jonka vastauslähetyskuoren postimaksun olemme maksaneet puolestasi etukäteen. Lisäksi olemme vakuuttaneet lähetyksesi puolestasi 10 000 euroon saakka, joten voit olla turvallisin mielin toimiessasi kanssamme. Lisätietoja Kultakirjeestä saat tarvittaessa kotisivuiltamme, Kultakirje-valikon alta.

Panttilainaamo ei edesauta kullan kierrättämistä

Kun asiakas myy kultaa Kultapisteelle, menevät kultakorusi ja -esineesi kierrätykseen. Monet koruvalmistajat, kuten esimerkiksi suomalainen Kalevala Koru, eivät käytä muuta kuin kierrätettyä kultaa koruissaan, koska kullan louhinta rasittaa ympäristöä.

Panttilainaamon käyttäminen voi olla järkevä vaihtoehto, mikäli kultaesineilläsi on jonkinlaista design-arvoa. Panttilainaamon puoleen voi olla viisasta kääntyä myös, mikäli kultakoruilla on suurta tunnearvoa. Me maksamme kullasta parhaan hinnan, samalla kun emme voi antaa rahallista arvoa mahdollisesta muotoilusta tai tunnesiteistä. Mikäli havaitsemme koruissanne mahdollisen design-arvon, pyrimme olemaan yhteydessä teihin asiakaspalvelustamme.

Kullan hinta on nyt huipussaan – Tilaa maksuton Kultakirje jo tänään ja muuta kulta rahaksi!


Warning: Undefined array key ”karat” in /home/httpd/kultapiste/kultapiste.fi/public_html/wp-content/themes/itc/tpl/block/gold-prices/render.php on line 92

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Kaikki toimi nopeasti

Kaikki toimi nopeasti ja moitteettomasti. Ohjeet olivat helppolukuiset ja selkeät.

Susanna

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu. Ilmoitettiin puhelimitse että pussi tulossa (postin tietäen☺️) Lähettäminen äärettömän helppoa. Lähetyksestä ilmoitus sähköpostiin. Soittaa sai jos kysyttävää ja palvelu ystävällinen.Luotettavan tuntuista. Rahat tilillä nopeasti.🤩

Päivi

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Rahat tulivat tilille nopeasti. Helppoa toimintaa, ei tarvinnut kuin viedä kirje postiin ja koko osto tapahtui muutamassa päivässä.

Raija