Panttilainaamo vai kullan myynti?

Panttilainaamo eli pantti on paikka, jonne viedään erilaisia esineitä talteen, ja tällöin niitä vastaan myönnetään rahallinen laina. Esineet jäävät tällöin pantteina lainan vakuudeksi panttilainaamoon. Myöhemmin esineet voi hakea takaisin maksamalla panttilainaamolle sama summa, jonka se antoi alun perin esineestä sekä korko ja lainanhoitomaksut päälle. Erilaiset korut ja kodinelektroniikka muodostavat suurimman ryhmän panttilainaamoihin pantattavista esineistä.

Kumpi on sitten järkevämpää: kullan panttaaminen vai kullan myynti? Jokainen kuluttaja tehköön tästä omat johtopäätöksensä, mutta suurta osaa kullasta ei ikinä noudeta takaisin panttilainaamosta, jolloin kuluttaja tekee aina todella huonot kaupat panttilainaamon kanssa. Kun asiakas myy kultaa internetin välityksellä, saa hän paremman hinnan, kunhan hän suorittaa hintavertailun ja asioi luotettavan toimijan, kuten Kultapisteen, kanssa. Kannattaa kuitenkin olla järkevällä tapaa kriittinen erilaisten ”ostetaan kultaa” -ilmoitusten kanssa, koska kaikilla yrityksillä ei ole kymmeniä tuhansia asiakkaita, ja sen mukana tuomaa turvallisuutta.

Myy kultaa Kultapisteelle panttilainaamon sijaan

Kullan myynti Kultapisteelle panttilainaamon sijaan on helppoa ja turvallista. Lisäksi meillä on tarjota sinulle paras hinta kullasta, kun päätät muuttaa korut rahaksi. Tilaa maksuton Kultakirje sivun oikeasta laidasta, jonka jälkeen saat postitse Kultakirjeemme, jonka vastauslähetyskuoren postimaksun olemme maksaneet puolestasi etukäteen. Lisäksi olemme vakuuttaneet lähetyksesi puolestasi 10 000 euroon saakka, joten voit olla turvallisin mielin toimiessasi kanssamme. Lisätietoja Kultakirjeestä saat tarvittaessa kotisivuiltamme, Kultakirje-valikon alta.

Panttilainaamo ei edesauta kullan kierrättämistä

Kun asiakas myy kultaa Kultapisteelle, menevät kultakorusi ja -esineesi kierrätykseen. Monet koruvalmistajat, kuten esimerkiksi suomalainen Kalevala Koru, eivät käytä muuta kuin kierrätettyä kultaa koruissaan, koska kullan louhinta rasittaa ympäristöä.

Panttilainaamon käyttäminen voi olla järkevä vaihtoehto, mikäli kultaesineilläsi on jonkinlaista design-arvoa. Panttilainaamon puoleen voi olla viisasta kääntyä myös, mikäli kultakoruilla on suurta tunnearvoa. Me maksamme kullasta parhaan hinnan, samalla kun emme voi antaa rahallista arvoa mahdollisesta muotoilusta tai tunnesiteistä. Mikäli havaitsemme koruissanne mahdollisen design-arvon, pyrimme olemaan yhteydessä teihin asiakaspalvelustamme.

Kullan hinta on nyt huipussaan – Tilaa maksuton Kultakirje jo tänään ja muuta kulta rahaksi!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Todella nopea ja asiantunteva.

Todella nopea ja asiantunteva.

Lea

Hyvä ystävällinen ja nopea palvelu

Hyvä ystävällinen ja nopea palvelu Olen tyytyväinen , jos on tarve niin käytän jatkossakin Mainos täytti kaikki, mitä lupasi. Vaivaton palvelu. Luotettava, asiallinen, nopea, asiakkaan huomioon ottava.

Inger Sjöholm

Erittäin hyvä kokemus

Ihan huippuhyvä kokemus. Maanantaina klo 16 jälkeen vein kuoren postiin, keskiviikkona tuli soitto, sisältö oli arvioitu ja maksettava rahamääräkin oli selkeästi enemmän mitä odotin. Samana päivänä illansuussa oli rahatkin jo tilillä. Kerran välissä asiakaspalvelu soittikin kun kiireiden takia en ehtinyt postittaa kuorta. Ainut miinus johtui postin palvelusta, kun kukaan postin palvelupisteessä ei osannut laittaa vakuutettua kirjettä eteenpäin, mutta onneksi löysivät puhelimitse henkilön joka osasi neuvoa.

Riitta