Rahaa nopeasti – Myy vanhat kultakorusi ja saat nopeasti rahaa!

Tarvitsetko rahaa nopeasti? Myymällä vanhat kultakorusi Kultapisteelle saat nopeasti rahaa. Kun olemme vastaanottaneet kultaesineesi, maksamme rahat nopeasti tilillesi – aina 24 tunnin kuluessa kultaesineidesi vastaanottamisesta.

Kultapisteelle voit siis myydä kultaa myös silloin, kun tarvitset rahaa nopeasti. Olemme auttaneet jo kymmeniä tuhansia asiakkaita ympäri Pohjoismaita saamaan nopeasti rahaa, ja autamme erittäin mielellämme myös sinua.

Rahaa nopeasti – Kultapiste ostaa kultaa turvallisesti!

Palvelumme ei auta sinua ainoastaan saamaan rahaa nopeasti, vaan samalla se on myös turvallinen tapa saada paras hinta kullasta. Teemme yhteistyötä postin kanssa ympäri Suomen, ja kaikki lähetyksemme ovat etukäteen puolestasi vakuutettuja, samalla kun olemme myös maksaneet postikulut etukäteen puolestasi. Turvallisempaa tapaa saada nopeasti rahaa saat etsiä. Mikäli sinulla siis on tarpeettomia kultakoruja, nyt on hyvä aika muuttaa kulta rahaksi, koska kullan hinta on todella korkea.

Saat rahaa nopeasti ja tyytyväisyystakuun!

Tyytyväisyystakuumme ansiosta tapaamme hyvin harvoin tyytymättömiä asiakkaita, mutta kuulemme sitäkin enemmän positiivista asiakaspalautetta. Mikäli et jostakin syystä olisi tyytyväinen palveluumme, palautamme kultasi sinulle. Tyytyväiset asiakkaat ovat meille äärimmäisen tärkeitä, joten olemme valmiita tekemään paljon töitä asiakastyytyväisyyden eteen!

Saat rahaa nopeasti ja parhaan hinnan kullastasi!

Hintatakuumme avulla pyrimme varmistamaan sen, että asiakkaamme voivat aina olla varmoja siitä, että heidän saamansa kullan hinta on paras mahdollinen. Lisätietoja hintatakuusta löydät ehdoistamme.

Meille on tärkeää, että Kultapisteen asiakkaat ovat tyytyväisiä asioidessaan kanssamme. Meistä on tullut viime vuosien aikana yksi Pohjoismaiden suurimmista kullan ostajista, ja se on onnistunut osittain sen ansiosta, että tyytyväiset asiakkaamme ovat kertoneet meistä ystävilleen. Meillä on asiakkaita ympäri Suomea, ja tarjoamme aina kaikille niin hyvää palvelua kuin vain voimme. Asiakaspalvelijamme ovat täällä sinua, asiakastamme, varten. Kullan myynti on tuskin koskaan ollut helpompaa ja kannattavampaa.

Kun kirjaudut sisään ”Oma Sivuni” -palveluun, voit seurata kuinka kulta liikkuu postin kautta vakuutettuna meille, ja kuinka siitä arvioinnin jälkeen maksetaan rahat nopeasti tilillesi.

Kultapisteellä ostetaan kultaa – Tilaa maksuton Kultakirje jo tänään!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Suosittelen

Kaikki sujui nopeasti ja vaivattomasti. Ammattitaitoista toimintaa. Oli helppo asioida, suosittelen.

Nanni

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Oli iloinen yllätys, miten helposti, vaivattomasti ja nopeasti vanhat turhat kultakorut vaihtuivat rahaksi.

Kati

Hyvä hinta ja toimitus

Nopea ja helppo palvelu. Kullan markkinahinnat kohdillaan.

Petri Niemenmaa