Keltakulta – Mitä se on?

Keltakulta ja keltakultakorut valmistetaan useimmiten joko 14 karaatin kullasta tai 18 karaatin kullasta. Tämä tarkoittaa sitä, että 14k kullasta 58.5 % on hienoa, aitoa kultaa ja loput 41.5 % on muita seosaineita. 18 k kulta on puhtaampaa, ja täten myös arvokkaampaa. Kultapitoisuudesta riippuen keltakullan käyttöominaisuuksissa on eroavaisuuksia: 14 karaatin keltakulta on kovempaa ja kevyempää, kun taas 18 karaatin keltakulta on elastisempaa ja painavampaa. Elastisuus tekee tässä tapauksessa keltakultakorusta hieman kestävämmän, koska iskuja saadessaan siitä ei silloin lohkeile paloja.

Ostetaan keltakultaa

Kultapisteellä ostetaan keltakultaa, ja siihen pätee sama hintatakuu kuin muihinkin kultakoruihin ja -esineisiin. Mikäli jokin toinen internetin kautta keltakultaa ostava yritys lupaisi sinulle paremman hinnan, me maksamme sinulle erotuksen. Tällä tavoin voit toimia luotettavan ja turvallisen yrityksen, Kultapisteen, kanssa. Olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista keltakullan ostajista, ja meillä on kymmeniä tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ympäri Pohjoismaita. Se johtuu siitä, että kullan hinta on huipussaan, ja palvelumme kautta on todella helppoa ja turvallista muuttaa kulta rahaksi.

Myy keltakultaa – Se on helppoa ja turvallista!

Myy keltakultaa Kultapisteelle, koska se on helppoa ja turvallista. Samalla saat parhaan hinnan keltakullastasi. Kullan myynti onnistuu helpoiten tilaamalla maksuton Kultakirjeemme sivun oikeassa laidassa olevan kaavakkeen avulla. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kultakirjeen vastauskuoren postimaksu on maksettu puolestasi etukäteen, ja lisäksi olemme vakuuttaneet lähetyksesi puolestasi. Sinun ei siis tarvitse kuin seurata yksinkertaisia ohjeita, kun haluat myydä keltakultaameille. Maksun suoritamme 24 tunnin kuluessa lähetyksesi vastaanottamisesta! Voit siis ansaita rahaa suhteellisen nopeasti myymällä tarpeettomat keltakultakorusi.

Ostetaan kultaa – Myy keltakultakorusi tilaamalla maksuton Kultakirjeemme!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Kaikki toimi nopeasti

Kaikki toimi nopeasti ja moitteettomasti. Ohjeet olivat helppolukuiset ja selkeät.

Susanna

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu. Ilmoitettiin puhelimitse että pussi tulossa (postin tietäen☺️) Lähettäminen äärettömän helppoa. Lähetyksestä ilmoitus sähköpostiin. Soittaa sai jos kysyttävää ja palvelu ystävällinen.Luotettavan tuntuista. Rahat tilillä nopeasti.🤩

Päivi

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Rahat tulivat tilille nopeasti. Helppoa toimintaa, ei tarvinnut kuin viedä kirje postiin ja koko osto tapahtui muutamassa päivässä.

Raija