Ansaitse rahaa myymällä romukultasi meille

Ansaitse rahaa myymällä tarpeettomat kultakorusi meille. Me Kultapisteellä ostamme kultaa ja annamme sinulle hintatakuun. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että voit toimia aina luottavaisin mielin kanssamme, kun päätät myydä kultaa. Mikäli huomaisit jonkun toisen tarjoavan parempaa hintaa kultakoruistasi, niin me maksamme sinulle erotuksen. Lisätietoja hintatakuusta löydät ehdoistamme. Tutustu samalla myös kotisivujemme Asiakaskokemuksia-osioon, josta löydät asiakkaidemme sanoin kerrottuna millaista on ollut toimia kanssamme. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja ansaitse rahaa myymällä kultaa meille.

Ansaitse rahaa jo tänään

Ansaitse rahaa jo tänään, sillä kullan hintakehitys on ollut positiivinen jo vuosikausia ja kullan hinta on juuri nyt huipussaan. Nyt on siis hyvä aika muuttaa pöytälaatikoista löytyvä kulta rahaksi ja ansaita rahaa. Silloin tällöin asiakkaamme kysyvät, että mikä on kullan hinta tänään, ja millainen on odotettavissa oleva kullan hintakehitys tulevina vuosina. He miettivät pitäisikö myydä kultaa ja tienata rahaa tänään vai olisiko parempi odottaa ja ottaa se riski, että kullan hinta per gramma laskee. Näihin kysymyksiin ei ole annettavissa varmoja vastauksia, koska kullan arvo heittelehtii lähes päivittäin. Lontoon kultapörssi ilmoittaa päivittäin muuttuvia kullan hintoja, eikä kukaan tiedä miltä tilanne näyttää huomenna.

Ansaitse rahaa niin sanotulla romukullalla

Yksinkertainen vinkkimme on se, että mikäli sinulla on tarve ansaita rahaa, niin romukullan myyminen on tällä hetkellä järkevää, ja huomattavasti järkevämpi vaihtoehto kuin esimerkiksi panttilainaamo tai pikavippi. Kun kultalähetyksesi on vastaanotettu, saat maksun tilillesi 24 tunnin kuluessa. Kultapisteellä ostetaan kultaahuippuhintaan, joten käytä tilaisuus hyväksesi.

Myy kultaa ja ansaitse rahaa – Tilaa maksuton Kultakirje sivuiltamme!

Asiakaslupauksemme

  • Maksu aina 24h kuluessa!
 
  • Tilauskulut asiakkaalle aina 0 €!
 
  • Täysin vakuutettu postilähetys!
 
  • Hintatakuu ja Palautusoikeus!

Aikaa tilata:
Tim
00:
Min
00:
Sek
00

jotta lähetämme Kultakirjeesi jo tänään!
Tilaa ilmainen Kultakirjeesi

  • Rahat tililläsi 24 tunnin kuluessa arvioinnista

  • 3 päivän peruutusoikeus

  • Parhaitten kategoriassa

  • Ilmainen vakuutus ja postimaksu

Tilaa Kultakirje