Onko kultani aitoa kultaa?

Silloin tällöin ihmiset soittavat asiakaspalveluumme ja kysyvät onko heidän kultaesineensä aitoa kultaa. Kullan aitouden näkee kultaesineen sisällä olevista leimoista. Jos sinulla on kotonasi suurennuslasi, voit yrittää tarkastella leimoja, jotka kertovat karaattipitoisuuden. Leimalla 999 varustettu kultaesine on 24 karaatin kultaa, joka on 99,9% aitoa kultaa. Harvoin näkee kuitenkaan kultakaulaketjuja tehtävän 24 karaatin aidosta kullasta, koska se on itsessään hyvin haurasta, eikä kovinkaan kestävää.

Aito kulta ja yleisimmät karaattipitoisuudet

Leima ”585” tarkoittaa, että kullasta 58,5% on aitoa kultaa. Tällä tarkoitetaan 14 karaatin kultaa, joka on Suomessa yleisimmin esiintyvä karaattipitoisuus. Leima ”750” puolestaan tarkoittaa kullan sisältävän 75% puhdasta kultaa, jolloin kyseessä on 18 karaatin kulta.

Ostetaan aitoa kultaa

Kultapiste ostaa aitoa kultaa ja maksamme siitä todella hyvän hinnan. Mikäli haluat myydä aitoa kultaa meille, onnistuu se helpoiten, kun tilaat meiltä maksuttoman Kultakirjeen. Kultakirjeen vastauskuoren postimaksu on maksettu puolestasi etukäteen, ja lisäksi olemme vakuuttaneet lähetyksen 10 000 euroon asti. Mikäli sinulla on tätä enemmän aitoa kultaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kullan hinta on nyt huipussaan, joten muuta kulta rahaksi jo tänään!

Ostetaan kultaa – Tilaa maksuton Kultakirje sivuiltamme, sillä kullan myynti on tällä hetkellä järkevää!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Hyvä palvelu ja kaikki meni juuri…

Hyvä palvelu ja kaikki meni juuri niinkuin sovittiin. Nopea toiminta alusta loppuun. Asiakaspalveluun soitettaessa oli todella ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Tulen käyttämään Kultapistettä uudestaan kun tarve. Kiitos

Ville

Kultakirjeen tilaaminen oli helppoa ja…

Kultakirjeen tilaaminen oli helppoa ja se sisälsi selkeät ohjeet korujen lähettämiseen. Sain ihan hyvän summan vanhoista kulta- ja hopeakoruistani. Raha tuli tililleni jo arviointipäivänä iltapäivästä.

Taina

Nopea asian hoitaminen

Nopea asian hoitaminen niinkuin luvattiinkin. Käytän palvejulanne jatkossakin jos tulee tarvetta. Kiitos.

Virve