Onko kultani aitoa kultaa?

Silloin tällöin ihmiset soittavat asiakaspalveluumme ja kysyvät onko heidän kultaesineensä aitoa kultaa. Kullan aitouden näkee kultaesineen sisällä olevista leimoista. Jos sinulla on kotonasi suurennuslasi, voit yrittää tarkastella leimoja, jotka kertovat karaattipitoisuuden. Leimalla 999 varustettu kultaesine on 24 karaatin kultaa, joka on 99,9% aitoa kultaa. Harvoin näkee kuitenkaan kultakaulaketjuja tehtävän 24 karaatin aidosta kullasta, koska se on itsessään hyvin haurasta, eikä kovinkaan kestävää.

Aito kulta ja yleisimmät karaattipitoisuudet

Leima ”585” tarkoittaa, että kullasta 58,5% on aitoa kultaa. Tällä tarkoitetaan 14 karaatin kultaa, joka on Suomessa yleisimmin esiintyvä karaattipitoisuus. Leima ”750” puolestaan tarkoittaa kullan sisältävän 75% puhdasta kultaa, jolloin kyseessä on 18 karaatin kulta.

Ostetaan aitoa kultaa

Kultapiste ostaa aitoa kultaa ja maksamme siitä todella hyvän hinnan. Mikäli haluat myydä aitoa kultaa meille, onnistuu se helpoiten, kun tilaat meiltä maksuttoman Kultakirjeen. Kultakirjeen vastauskuoren postimaksu on maksettu puolestasi etukäteen, ja lisäksi olemme vakuuttaneet lähetyksen 10 000 euroon asti. Mikäli sinulla on tätä enemmän aitoa kultaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kullan hinta on nyt huipussaan, joten muuta kulta rahaksi jo tänään!

Ostetaan kultaa – Tilaa maksuton Kultakirje sivuiltamme, sillä kullan myynti on tällä hetkellä järkevää!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Nopeava, ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu

Ystävällinen, asiantunteva ja auttavainen asiakaspalvelu heti ensimmäisen puhelun yhteydessä. Nopea toiminta ja asian viimeistely.

Riitta

Viisi tähteä

Palvelu oli ystävällistä, täsmällistä, nopeaa ja luotettavaa.

Olga

Hyvin toiminut ja hinta kohdillaan

Hyvin toiminut ja hinta kohdillaan.

Leena Kumpulainen