Onko kultani aitoa kultaa?

Silloin tällöin ihmiset soittavat asiakaspalveluumme ja kysyvät onko heidän kultaesineensä aitoa kultaa. Kullan aitouden näkee kultaesineen sisällä olevista leimoista. Jos sinulla on kotonasi suurennuslasi, voit yrittää tarkastella leimoja, jotka kertovat karaattipitoisuuden. Leimalla 999 varustettu kultaesine on 24 karaatin kultaa, joka on 99,9% aitoa kultaa. Harvoin näkee kuitenkaan kultakaulaketjuja tehtävän 24 karaatin aidosta kullasta, koska se on itsessään hyvin haurasta, eikä kovinkaan kestävää.

Aito kulta ja yleisimmät karaattipitoisuudet

Leima ”585” tarkoittaa, että kullasta 58,5% on aitoa kultaa. Tällä tarkoitetaan 14 karaatin kultaa, joka on Suomessa yleisimmin esiintyvä karaattipitoisuus. Leima ”750” puolestaan tarkoittaa kullan sisältävän 75% puhdasta kultaa, jolloin kyseessä on 18 karaatin kulta.

Ostetaan aitoa kultaa

Kultapiste ostaa aitoa kultaa ja maksamme siitä todella hyvän hinnan. Mikäli haluat myydä aitoa kultaa meille, onnistuu se helpoiten, kun tilaat meiltä maksuttoman Kultakirjeen. Kultakirjeen vastauskuoren postimaksu on maksettu puolestasi etukäteen, ja lisäksi olemme vakuuttaneet lähetyksen 10 000 euroon asti. Mikäli sinulla on tätä enemmän aitoa kultaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kullan hinta on nyt huipussaan, joten muuta kulta rahaksi jo tänään!

Ostetaan kultaa – Tilaa maksuton Kultakirje sivuiltamme, sillä kullan myynti on tällä hetkellä järkevää!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Kaikki toimi nopeasti

Kaikki toimi nopeasti ja moitteettomasti. Ohjeet olivat helppolukuiset ja selkeät.

Susanna

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu. Ilmoitettiin puhelimitse että pussi tulossa (postin tietäen☺️) Lähettäminen äärettömän helppoa. Lähetyksestä ilmoitus sähköpostiin. Soittaa sai jos kysyttävää ja palvelu ystävällinen.Luotettavan tuntuista. Rahat tilillä nopeasti.🤩

Päivi

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Rahat tulivat tilille nopeasti. Helppoa toimintaa, ei tarvinnut kuin viedä kirje postiin ja koko osto tapahtui muutamassa päivässä.

Raija