Myy kultaketju Kultapisteelle!

Myy kultaketju Kultapisteelle – se on helppoa ja turvallista! Tilaat meiltä maksuttoman Kultakirjeen, jonka tilaaminen ei sido sinua mihinkään. Kun Kultakirje saapuu postitse kotiisi, seuraat vain mukana olevia ohjeita ja lähetät kultaketjusi meille mukana olevassa vastauskuoressa, jonka olemme vakuuttaneet puolestasi 10 000 euroon saakka. Lisäksi olemme maksaneet vastauskuoren postimaksun puolestasi etukäteen, joten kultaketjun myyminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Kun päätät myydä kultaketjusi meille, haluamme koko myyntitapahtuman olevan sinulle mahdollisimman positiivinen alusta loppuun saakka. Mikäli sinulla tulee jotakin kysyttävää, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme, jossa asiakaspalvelijamme auttavat sinua todella mielellään.

Myy kultaketju ja tee hyvät kaupat!

Kun asiakas myy kultaketjunsa meille, annamme hänelle hintatakuun. Tällä tapaa voit tuntea olosi turvalliseksi myydessäsi kultaketjusi meille. Kun lähetyksesi on saapunut meille, ammattiarvioijamme tarkistavat kultaketjusi painon ja karaattipitoisuuden, jonka jälkeen saat tekstiviestitse ilmoituksen arvioidusta hinnasta. Rahat saat tilillesi 24 tunnin kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet kultaketjusi!

Myy kultaketjut hintatakuulla

Mikäli jokin muu internetin kautta kultaa ostava yritys sanoisi maksavansa sinulle paremman hinnan kultaketjustasi, me maksamme sinulle erotuksen. Tällä tapaa voit aina asioida Pohjoismaiden luotettavimman kullan ostajan, Kultapisteen, kanssa. Muuta siis kulta rahaksi jo tänään, koska kullan hinta on nyt huipussaan!

Myy tarpeettomat kultaketjusi – Tilaa maksuton Kultakirje sivuiltamme!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Kaikki toimi nopeasti

Kaikki toimi nopeasti ja moitteettomasti. Ohjeet olivat helppolukuiset ja selkeät.

Susanna

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu. Ilmoitettiin puhelimitse että pussi tulossa (postin tietäen☺️) Lähettäminen äärettömän helppoa. Lähetyksestä ilmoitus sähköpostiin. Soittaa sai jos kysyttävää ja palvelu ystävällinen.Luotettavan tuntuista. Rahat tilillä nopeasti.🤩

Päivi

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Rahat tulivat tilille nopeasti. Helppoa toimintaa, ei tarvinnut kuin viedä kirje postiin ja koko osto tapahtui muutamassa päivässä.

Raija