Myy kultainen korvakoru – Kultapiste ostaa kultakorvakorut!

Myy kultaiset korvakorut Kultapisteelle, koska me tarjoamme sinulle hinta- ja tyytyväisyystakuun. Tällä tavoin saat asiakkaana aina parhaan hinnan kullasta, kun päätät myydä kultakorusi. Kultakorvakorujen myyminen meille on helppoa ja turvallista. Kaikki alkaa siten, että tilaat meiltä maksuttoman Kultakirjeen. Lisätietoja löydät kotisivujemme Toimi näin –osion alta. Mikäli sinulla sattuisi tulemaan muuta kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme, jossa asiakaspalvelijamme auttavat sinua kysymystesi kanssa.

Myy kultakorvakoru – Saat maksun 24 tunnin kuluessa!

Kun myyt kultakorvakorusi meille, maksamme rahat tilillesi 24 tunnin kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet lähetyksesi. Mikäli haluat myydä muutakin kultaa (esimerkiksi kultakello, kultaketju tai muuta romukultaa), niin laitat nämä kaikki Kultakirjeen mukana olevaan turvapussiin. Olemme vakuuttaneet lähetyksen puolestasi 10 000 euroon saakka, joten voit tuntea olosi turvalliseksi myydessäsi kultakorvakorusiKultapisteelle. Lisäksi olemme maksaneet vastauskuoren postimaksun puolestasi.

Myy kultaiset korvakorut jo tänään

Ostamme satoja kultaisia korvakoruja kuukausittain, koska yhä useampi pohjoismaalainen päättää myydä kultaa nyt, kun kullan hinta on korkeammalla kuin koskaan aikaisemmin. Mikäli sinulla siis on laatikoissasi tarpeettomia kultaisia korvakoruja, niin nyt on taloudellisesti oikea hetki muuttaa kulta rahaksi. Kultapisteen kanssa toimiessasi sinua turvaa sekä hinta- että tyytyväisyystakuu, joista saat tarvittaessa lisätietoja yleisehdoistamme.

Myy kultakorvakorusi jo tänään ja muuta korut rahaksi – Tilaa maksuton Kultakirje!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Kaikki toimi nopeasti

Kaikki toimi nopeasti ja moitteettomasti. Ohjeet olivat helppolukuiset ja selkeät.

Susanna

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu. Ilmoitettiin puhelimitse että pussi tulossa (postin tietäen☺️) Lähettäminen äärettömän helppoa. Lähetyksestä ilmoitus sähköpostiin. Soittaa sai jos kysyttävää ja palvelu ystävällinen.Luotettavan tuntuista. Rahat tilillä nopeasti.🤩

Päivi

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Rahat tulivat tilille nopeasti. Helppoa toimintaa, ei tarvinnut kuin viedä kirje postiin ja koko osto tapahtui muutamassa päivässä.

Raija