Myy kultainen korvakoru – Kultapiste ostaa kultakorvakorut!

Myy kultaiset korvakorut Kultapisteelle, koska me tarjoamme sinulle hinta- ja tyytyväisyystakuun. Tällä tavoin saat asiakkaana aina parhaan hinnan kullasta, kun päätät myydä kultakorusi. Kultakorvakorujen myyminen meille on helppoa ja turvallista. Kaikki alkaa siten, että tilaat meiltä maksuttoman Kultakirjeen. Lisätietoja löydät kotisivujemme Toimi näin –osion alta. Mikäli sinulla sattuisi tulemaan muuta kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme, jossa asiakaspalvelijamme auttavat sinua kysymystesi kanssa.

Myy kultakorvakoru – Saat maksun 24 tunnin kuluessa!

Kun myyt kultakorvakorusi meille, maksamme rahat tilillesi 24 tunnin kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet lähetyksesi. Mikäli haluat myydä muutakin kultaa (esimerkiksi kultakello, kultaketju tai muuta romukultaa), niin laitat nämä kaikki Kultakirjeen mukana olevaan turvapussiin. Olemme vakuuttaneet lähetyksen puolestasi 10 000 euroon saakka, joten voit tuntea olosi turvalliseksi myydessäsi kultakorvakorusiKultapisteelle. Lisäksi olemme maksaneet vastauskuoren postimaksun puolestasi.

Myy kultaiset korvakorut jo tänään

Ostamme satoja kultaisia korvakoruja kuukausittain, koska yhä useampi pohjoismaalainen päättää myydä kultaa nyt, kun kullan hinta on korkeammalla kuin koskaan aikaisemmin. Mikäli sinulla siis on laatikoissasi tarpeettomia kultaisia korvakoruja, niin nyt on taloudellisesti oikea hetki muuttaa kulta rahaksi. Kultapisteen kanssa toimiessasi sinua turvaa sekä hinta- että tyytyväisyystakuu, joista saat tarvittaessa lisätietoja yleisehdoistamme.

Myy kultakorvakorusi jo tänään ja muuta korut rahaksi – Tilaa maksuton Kultakirje!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Suosittelen

Kaikki sujui nopeasti ja vaivattomasti. Ammattitaitoista toimintaa. Oli helppo asioida, suosittelen.

Nanni

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Oli iloinen yllätys, miten helposti, vaivattomasti ja nopeasti vanhat turhat kultakorut vaihtuivat rahaksi.

Kati

Hyvä hinta ja toimitus

Nopea ja helppo palvelu. Kullan markkinahinnat kohdillaan.

Petri Niemenmaa