Romukulta – Kultapiste ostaa romukultaa

Niin sanottu romukulta on Kultapisteen erikoisosaamisalaa. Romukulta on mielestämme väärä termi pöytälaatikoissa lojuvalle kullalle, koska samaisen romukullan hinta yllättää asiakkaamme positiivisesti lähes joka kerta. Kullan hinta määräytyy painon ja karaattipitoisuuden mukaan, eikä kullan kunnolla ole mitään vaikutusta kullan arvoon.

Myy romukulta meille ja saat hintatakuun!

Myös romukulta saa Kultapisteeltä hintatakuun. Se tarkoittaa sitä, että mikäli huomaat jälkikäteen, että olisit saanut romukullastasi paremman hinnan joltain toiselta internetin kautta kultaa ostavalta yritykseltä, niin me maksamme erotuksen sinulle. Tämä on yksi niistä syistä, miksi niin monet asiakkaamme suosittelevat meitä ystävilleen.

Myy romukulta meille ja saat tyytyväisyystakuun!

Romukultaa koskee sama tyytyväisyystakuu kuin kaikkia muitakin kultaesineitä. Mikäli olet siis lähettänyt meille kultaa, etkä jostain syystä ole tyytyväinen asiointiisi kanssamme, palautamme lähettämäsi kultakorut tai muut kultaesineet sinulle ilmoittaessasi asiasta meille kolmen vuorokauden kuluessa kullan arvioinnista. Ei ole olemassa helpompaa ja turvallisempaa tapaa muuttaa korut rahaksi, mikäli haluat että sinulle maksetaan samalla paras hinta kullasta. Kullan myynti kannattaa tällä hetkellä, koska kullan hinta on huipussaan.

Myy kultaa ja muuta tarpeeton kulta rahaksi – Tilaa maksuton Kultakirje sivun oikeassa laidassa olevalla kaavakkeella!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Hyvä palvelu ja kaikki meni juuri…

Hyvä palvelu ja kaikki meni juuri niinkuin sovittiin. Nopea toiminta alusta loppuun. Asiakaspalveluun soitettaessa oli todella ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Tulen käyttämään Kultapistettä uudestaan kun tarve. Kiitos

Ville

Kultakirjeen tilaaminen oli helppoa ja…

Kultakirjeen tilaaminen oli helppoa ja se sisälsi selkeät ohjeet korujen lähettämiseen. Sain ihan hyvän summan vanhoista kulta- ja hopeakoruistani. Raha tuli tililleni jo arviointipäivänä iltapäivästä.

Taina

Nopea asian hoitaminen

Nopea asian hoitaminen niinkuin luvattiinkin. Käytän palvejulanne jatkossakin jos tulee tarvetta. Kiitos.

Virve