Romukulta – Kultapiste ostaa romukultaa

Niin sanottu romukulta on Kultapisteen erikoisosaamisalaa. Romukulta on mielestämme väärä termi pöytälaatikoissa lojuvalle kullalle, koska samaisen romukullan hinta yllättää asiakkaamme positiivisesti lähes joka kerta. Kullan hinta määräytyy painon ja karaattipitoisuuden mukaan, eikä kullan kunnolla ole mitään vaikutusta kullan arvoon.

Myy romukulta meille ja saat hintatakuun!

Myös romukulta saa Kultapisteeltä hintatakuun. Se tarkoittaa sitä, että mikäli huomaat jälkikäteen, että olisit saanut romukullastasi paremman hinnan joltain toiselta internetin kautta kultaa ostavalta yritykseltä, niin me maksamme erotuksen sinulle. Tämä on yksi niistä syistä, miksi niin monet asiakkaamme suosittelevat meitä ystävilleen.

Myy romukulta meille ja saat tyytyväisyystakuun!

Romukultaa koskee sama tyytyväisyystakuu kuin kaikkia muitakin kultaesineitä. Mikäli olet siis lähettänyt meille kultaa, etkä jostain syystä ole tyytyväinen asiointiisi kanssamme, palautamme lähettämäsi kultakorut tai muut kultaesineet sinulle ilmoittaessasi asiasta meille kolmen vuorokauden kuluessa kullan arvioinnista. Ei ole olemassa helpompaa ja turvallisempaa tapaa muuttaa korut rahaksi, mikäli haluat että sinulle maksetaan samalla paras hinta kullasta. Kullan myynti kannattaa tällä hetkellä, koska kullan hinta on huipussaan.

Myy kultaa ja muuta tarpeeton kulta rahaksi – Tilaa maksuton Kultakirje sivun oikeassa laidassa olevalla kaavakkeella!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Ystävällinen ja nopea palvelu

Ystävällinen ja nopea palvelu. Kannustan muitakin teille asioimaan. Kaiken kaikkijaan positiivinen kokemus, kiitos.

Reijo Toivonen

Palvelu oli nopeaa, helppoa ja turvallista.

Palvelu oli nopeaa ja yhteydenpito sähköpostitse piti minut ajantasalla tapahtumista. Punnitsin lähettämäni tavaran tarkasti ja sain mielestäni sen mukaisesti maksun. Olen tyytyväinen helppouteen ja sain turhat korut pois pöytälaatikosta.

Hannele

Nopeasti ja helposti rahat tilille

Nopeasti ja helposti rahat tilille, reilu hinta.

Sanna