Romukulta – Kultapiste ostaa romukultaa

Niin sanottu romukulta on Kultapisteen erikoisosaamisalaa. Romukulta on mielestämme väärä termi pöytälaatikoissa lojuvalle kullalle, koska samaisen romukullan hinta yllättää asiakkaamme positiivisesti lähes joka kerta. Kullan hinta määräytyy painon ja karaattipitoisuuden mukaan, eikä kullan kunnolla ole mitään vaikutusta kullan arvoon.

Myy romukulta meille ja saat hintatakuun!

Myös romukulta saa Kultapisteeltä hintatakuun. Se tarkoittaa sitä, että mikäli huomaat jälkikäteen, että olisit saanut romukullastasi paremman hinnan joltain toiselta internetin kautta kultaa ostavalta yritykseltä, niin me maksamme erotuksen sinulle. Tämä on yksi niistä syistä, miksi niin monet asiakkaamme suosittelevat meitä ystävilleen.

Myy romukulta meille ja saat tyytyväisyystakuun!

Romukultaa koskee sama tyytyväisyystakuu kuin kaikkia muitakin kultaesineitä. Mikäli olet siis lähettänyt meille kultaa, etkä jostain syystä ole tyytyväinen asiointiisi kanssamme, palautamme lähettämäsi kultakorut tai muut kultaesineet sinulle ilmoittaessasi asiasta meille kolmen vuorokauden kuluessa kullan arvioinnista. Ei ole olemassa helpompaa ja turvallisempaa tapaa muuttaa korut rahaksi, mikäli haluat että sinulle maksetaan samalla paras hinta kullasta. Kullan myynti kannattaa tällä hetkellä, koska kullan hinta on huipussaan.

Myy kultaa ja muuta tarpeeton kulta rahaksi – Tilaa maksuton Kultakirje sivun oikeassa laidassa olevalla kaavakkeella!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Nopeava, ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu

Ystävällinen, asiantunteva ja auttavainen asiakaspalvelu heti ensimmäisen puhelun yhteydessä. Nopea toiminta ja asian viimeistely.

Riitta

Viisi tähteä

Palvelu oli ystävällistä, täsmällistä, nopeaa ja luotettavaa.

Olga

Hyvin toiminut ja hinta kohdillaan

Hyvin toiminut ja hinta kohdillaan.

Leena Kumpulainen