Myy kultakello? Ostamme kultaisen kellosi

Mikäli sinulla on vanha kultakello, jota et enää käytä, me ostamme sen mielellämme sinulta. Monesti voi olla turha antaa kultakellon lojua kaapissa käyttämättömänä, ja onkin parempi myydä kultakello, koska kullan hinta on tällä hetkellä hyvin korkea. Kun päätät myydä kultakellosi Kultapisteelle, annamme sinulle asiakkaana hinta- ja tyytyväisyystakuun. Tällä tavoin voit asioida yhden Pohjoismaiden suurimmista ja luotettavimmista kullan ostajista kanssa, samalla kun saat kultakellostasi maksamamme rahat omaan hyötykäyttöön. Tämä onkin sinulle kätevä tapa tienata rahaa laittamalla kulta kierrätykseen.

Kultapiste ostaa satoja kultakelloja kuukausittain

Kultapiste on ostanut jo tuhansia käytettyjä kultakelloja suomalaisilta kuluttajilta. Meillä on tänä päivänä jo kymmeniä tuhansia asiakkaita ympäri Pohjoismaita, ja ostamme kultaa päivittäin suurissa määrissä. Kun haluatmyydä kultakellosi meille, maksamme sinulle nimenomaan kullan arvosta, emmekä niinkään mahdollisesta design- tai tavaramerkkiarvosta. Tämä on hyvä muistaa, sillä vaikka Kultapiste ostaa kultaa ja antaa siitä asiakkailleen hintatakuun, niin suosittelemme myymään mahdollista design-arvoa kantavat kultakellot esimerkiksi arvostetulle huutokauppakamarille. Myy kultakello Kultapisteelle, kun tavoitteenasi on muuttaa kulta rahaksi.

Myy kultakello helposti ja turvallisesti

Kun asiakas myy kultaa Kultapisteelle, on lähetys vakuutettu aina 10 000 euroon saakka. Tällä tavoin voit tuntea olosi turvalliseksi, koska olemme maksaneet Kultakirjeesi postimaksun ja vakuutuksen puolestasi etukäteen. Tervetuloa asiakkaaksemme, ja mikäli sinulla tulee muita kysymyksiä siitä kuinka myydä kultakello, niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kullan hinta on tällä hetkellä todella korkea, joten on hyvä aika muuttaa käyttämätön korut rahaksi. Tilaa maksuton Kultakirje jo tänään täyttämällä sivuillamme oleva kaavake.

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Kaikki toimi nopeasti

Kaikki toimi nopeasti ja moitteettomasti. Ohjeet olivat helppolukuiset ja selkeät.

Susanna

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu. Ilmoitettiin puhelimitse että pussi tulossa (postin tietäen☺️) Lähettäminen äärettömän helppoa. Lähetyksestä ilmoitus sähköpostiin. Soittaa sai jos kysyttävää ja palvelu ystävällinen.Luotettavan tuntuista. Rahat tilillä nopeasti.🤩

Päivi

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Rahat tulivat tilille nopeasti. Helppoa toimintaa, ei tarvinnut kuin viedä kirje postiin ja koko osto tapahtui muutamassa päivässä.

Raija