Kullan hinta tänään

Vähän väliä asiakkaamme kysyvät meiltä, mikä on kullan hinta tänään. Kullan hinta vaihtelee päivittäin ja Lontoon kultapörssi päivittää kullan hintaa reaaliaikaisesti. Viimeisten vuosien aikana kullan arvo on kaksinkertaistunut, mikä tarkoittaa sitä, että kullan hinta tänään on aivan huipussaan.

Se hinta, minkä me Kultapisteellä maksamme sinulle kullastasi (kultakorut, kultakello, kultakolikot tai muu romukulta) perustuu kullan markkina-arvoon ja vaihtelee sen vuoksi lähes päivittäin. Kullan hinta tänään voi olla eri kuin mitä se on huomenna, mutta hintatakuumme ansiosta voit olla aina varma siitä, että maksamme parhaan hinnan kullastasi. Lisätietoja hintatakuusta saat tarvittaessa ehdoistamme.

Kullan hinta tänään – kannattaako nyt myydä?

Kuten sanottua, kullan hintakehitys on ollut erittäin nousujohteista viime vuosina. Tästä johtuen tuhannet ja taas tuhannet suomalaiset ovat päättäneet myydä kultaa juuri nyt. Epävarma taloustilanne ja eurokriisi ovat antaneet oman mausteensa koko soppaan nostaen samalla kullan hintaa uusiin ennätyksiin. Kullan hinta tänään on aina tiedossamme, mutta kukaan ei tiedä kullan hintaa huomenna. Jotkut sanovat, että kullan hinta tänään on niin hyvä, että kannattaa ehdottomasti muuttaa kulta rahaksi välittömästi, kun taas toiset jatkavat hinnalla spekuloimista.

Me Kultapisteellä olemme sitä mieltä, että kullan myynti on aina järkevä asia, kunhan ajankohta sopii itse myyjälle. Valitettavan monesti jotkut korut jäävät lojumaan pöytälaatikoihin tarpeettomina, ja ne unohtuvat sinne ikiajoiksi. Kun myy kultaa, osallistuu samalla kullan kierrätykseen, mikä säästää luontoa. Yhä useampi päättääkin kierrättää kultaa ympäristöongelmien vallatessa enemmän ja enemmän palstatilaa lehdissä.

Kullan hinta tänään – Tyytyväisyystakuu!

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme tyytyväisyystakuun. Mikäli et jostain syystä olisi tyytyväinen asioidessasi kanssamme, on sinulla mahdollisuus perua kaupat. Lisätietoja tyytyväisyystakuusta saat ehdoistamme, ja se koskee sekä aitoa kultaa (24 karaatin kultaa) että niin kutsuttua romukultaa.

Kullan hinta tänään huipussaan – Tilaa maksuton Kultakirje jo tänään!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Ystävällinen ja nopea palvelu

Ystävällinen ja nopea palvelu. Kannustan muitakin teille asioimaan. Kaiken kaikkijaan positiivinen kokemus, kiitos.

Reijo Toivonen

Palvelu oli nopeaa, helppoa ja turvallista.

Palvelu oli nopeaa ja yhteydenpito sähköpostitse piti minut ajantasalla tapahtumista. Punnitsin lähettämäni tavaran tarkasti ja sain mielestäni sen mukaisesti maksun. Olen tyytyväinen helppouteen ja sain turhat korut pois pöytälaatikosta.

Hannele

Nopeasti ja helposti rahat tilille

Nopeasti ja helposti rahat tilille, reilu hinta.

Sanna