Kullan hinta tänään

Vähän väliä asiakkaamme kysyvät meiltä, mikä on kullan hinta tänään. Kullan hinta vaihtelee päivittäin ja Lontoon kultapörssi päivittää kullan hintaa reaaliaikaisesti. Viimeisten vuosien aikana kullan arvo on kaksinkertaistunut, mikä tarkoittaa sitä, että kullan hinta tänään on aivan huipussaan.

Se hinta, minkä me Kultapisteellä maksamme sinulle kullastasi (kultakorut, kultakello, kultakolikot tai muu romukulta) perustuu kullan markkina-arvoon ja vaihtelee sen vuoksi lähes päivittäin. Kullan hinta tänään voi olla eri kuin mitä se on huomenna, mutta hintatakuumme ansiosta voit olla aina varma siitä, että maksamme parhaan hinnan kullastasi. Lisätietoja hintatakuusta saat tarvittaessa ehdoistamme.

Kullan hinta tänään – kannattaako nyt myydä?

Kuten sanottua, kullan hintakehitys on ollut erittäin nousujohteista viime vuosina. Tästä johtuen tuhannet ja taas tuhannet suomalaiset ovat päättäneet myydä kultaa juuri nyt. Epävarma taloustilanne ja eurokriisi ovat antaneet oman mausteensa koko soppaan nostaen samalla kullan hintaa uusiin ennätyksiin. Kullan hinta tänään on aina tiedossamme, mutta kukaan ei tiedä kullan hintaa huomenna. Jotkut sanovat, että kullan hinta tänään on niin hyvä, että kannattaa ehdottomasti muuttaa kulta rahaksi välittömästi, kun taas toiset jatkavat hinnalla spekuloimista.

Me Kultapisteellä olemme sitä mieltä, että kullan myynti on aina järkevä asia, kunhan ajankohta sopii itse myyjälle. Valitettavan monesti jotkut korut jäävät lojumaan pöytälaatikoihin tarpeettomina, ja ne unohtuvat sinne ikiajoiksi. Kun myy kultaa, osallistuu samalla kullan kierrätykseen, mikä säästää luontoa. Yhä useampi päättääkin kierrättää kultaa ympäristöongelmien vallatessa enemmän ja enemmän palstatilaa lehdissä.

Kullan hinta tänään – Tyytyväisyystakuu!

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme tyytyväisyystakuun. Mikäli et jostain syystä olisi tyytyväinen asioidessasi kanssamme, on sinulla mahdollisuus perua kaupat. Lisätietoja tyytyväisyystakuusta saat ehdoistamme, ja se koskee sekä aitoa kultaa (24 karaatin kultaa) että niin kutsuttua romukultaa.

Kullan hinta tänään huipussaan – Tilaa maksuton Kultakirje jo tänään!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Suosittelen

Kaikki sujui nopeasti ja vaivattomasti. Ammattitaitoista toimintaa. Oli helppo asioida, suosittelen.

Nanni

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Oli iloinen yllätys, miten helposti, vaivattomasti ja nopeasti vanhat turhat kultakorut vaihtuivat rahaksi.

Kati

Hyvä hinta ja toimitus

Nopea ja helppo palvelu. Kullan markkinahinnat kohdillaan.

Petri Niemenmaa