Kullan hinta tänään

Vähän väliä asiakkaamme kysyvät meiltä, mikä on kullan hinta tänään. Kullan hinta vaihtelee päivittäin ja Lontoon kultapörssi päivittää kullan hintaa reaaliaikaisesti. Viimeisten vuosien aikana kullan arvo on kaksinkertaistunut, mikä tarkoittaa sitä, että kullan hinta tänään on aivan huipussaan.

Se hinta, minkä me Kultapisteellä maksamme sinulle kullastasi (kultakorut, kultakello, kultakolikot tai muu romukulta) perustuu kullan markkina-arvoon ja vaihtelee sen vuoksi lähes päivittäin. Kullan hinta tänään voi olla eri kuin mitä se on huomenna, mutta hintatakuumme ansiosta voit olla aina varma siitä, että maksamme parhaan hinnan kullastasi. Lisätietoja hintatakuusta saat tarvittaessa ehdoistamme.

Kullan hinta tänään – kannattaako nyt myydä?

Kuten sanottua, kullan hintakehitys on ollut erittäin nousujohteista viime vuosina. Tästä johtuen tuhannet ja taas tuhannet suomalaiset ovat päättäneet myydä kultaa juuri nyt. Epävarma taloustilanne ja eurokriisi ovat antaneet oman mausteensa koko soppaan nostaen samalla kullan hintaa uusiin ennätyksiin. Kullan hinta tänään on aina tiedossamme, mutta kukaan ei tiedä kullan hintaa huomenna. Jotkut sanovat, että kullan hinta tänään on niin hyvä, että kannattaa ehdottomasti muuttaa kulta rahaksi välittömästi, kun taas toiset jatkavat hinnalla spekuloimista.

Me Kultapisteellä olemme sitä mieltä, että kullan myynti on aina järkevä asia, kunhan ajankohta sopii itse myyjälle. Valitettavan monesti jotkut korut jäävät lojumaan pöytälaatikoihin tarpeettomina, ja ne unohtuvat sinne ikiajoiksi. Kun myy kultaa, osallistuu samalla kullan kierrätykseen, mikä säästää luontoa. Yhä useampi päättääkin kierrättää kultaa ympäristöongelmien vallatessa enemmän ja enemmän palstatilaa lehdissä.

Kullan hinta tänään – Tyytyväisyystakuu!

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme tyytyväisyystakuun. Mikäli et jostain syystä olisi tyytyväinen asioidessasi kanssamme, on sinulla mahdollisuus perua kaupat. Lisätietoja tyytyväisyystakuusta saat ehdoistamme, ja se koskee sekä aitoa kultaa (24 karaatin kultaa) että niin kutsuttua romukultaa.

Kullan hinta tänään huipussaan – Tilaa maksuton Kultakirje jo tänään!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Kaikki toimi nopeasti

Kaikki toimi nopeasti ja moitteettomasti. Ohjeet olivat helppolukuiset ja selkeät.

Susanna

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu. Ilmoitettiin puhelimitse että pussi tulossa (postin tietäen☺️) Lähettäminen äärettömän helppoa. Lähetyksestä ilmoitus sähköpostiin. Soittaa sai jos kysyttävää ja palvelu ystävällinen.Luotettavan tuntuista. Rahat tilillä nopeasti.🤩

Päivi

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Rahat tulivat tilille nopeasti. Helppoa toimintaa, ei tarvinnut kuin viedä kirje postiin ja koko osto tapahtui muutamassa päivässä.

Raija