Kultapörssi – Lontoon kultapörssi

Lontoon kultapörssi seuraa kullan hintakehitystä reaaliaikaisesti. Kullan hinta kultapörssissä määräytyy käydyn kaupan mukaan, ja viimeisten vuosien aikana kullan arvo on noussut huippuunsa johtuen maailmantalouden epävakaasta tilanteesta. Tämä onkin saanut yhä useammat suomalaiset muuttamaan tarpeettomat korut rahaksi, koska siitä on tullut helppo tapa tienata rahaa.

Suomessa ostetaan kultaa grammamääräisesti, eikä painoa ilmoiteta niin usein unsseina, kuten esimerkiksi Lontoon kultapörssi tekee. Yksi kultaunssi on noin 31.1 grammaa.

Lontoon kultapörssi seuraa hintaa, Kultapiste maksaa parhaimman hinnan

Siinä missä Lontoon kultapörssi seuraa reaaliaikaisesti kullan hinnan kehitystä, Kultapiste seuraa Lontoon kultapörssin reealihintoja, ja maksaa asiakkaille aina hyvän hinnan kullasta. Kun myy kultaa, asiakas pystyy harvemmin saamaan kultapörssin ilmoittamaa maailmanmarkkinahintaa, koska kullan ostajan on katettava omat kulunsa.

Kultapörssin hinta vaihtelee, Kultapiste antaa hintatakuun

Koska Kultapisteellä ei ole fyysisiä asiakasliiketiloja, ovat kulumme huomattavasti pienemmät kuin esimerkiksi liiketiloja pitävillä yrityksillä. Tämä yhdistettynä siihen tosiasiaan, että Kultapiste ostaa Pohjoismaissa kilokaupalla kultaa joka kuukausi, antaa sinulle asiakkaanamme mahdollisuuden hyötyä parhaista kullan hinnoista. Tätä varten annamme sinulle myös hintatakuun, josta saat lisätietoja yleisehdoissamme.

Kultapisteen oma kultapörssi

Seuraamme Lontoon kultapörssin hintakehitystä päivittäin, jotta pystymme takaamaan asiakkaillemme aina kilpailukykyiset hinnat. Kun päätät myydä kultaa, onnistuu se helpoiten tilaamalla maksuton Kultakirjeemme. Lisätietoja löydät tarvittaessa kotisivujemme Kultakirje-valikon alta.

Mikäli sinulla tulee kysyttävää, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, jossa asiakaspalvelijamme auttavat sinuakullan myyntiin liittyvissä asioissa.

Nyt on hyvä aika myydä tarpeeton kulta, joten muuta kulta rahaksi – Tilaa maksuton Kultakirje kotisivuiltamme!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Nopeava, ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu

Ystävällinen, asiantunteva ja auttavainen asiakaspalvelu heti ensimmäisen puhelun yhteydessä. Nopea toiminta ja asian viimeistely.

Riitta

Viisi tähteä

Palvelu oli ystävällistä, täsmällistä, nopeaa ja luotettavaa.

Olga

Hyvin toiminut ja hinta kohdillaan

Hyvin toiminut ja hinta kohdillaan.

Leena Kumpulainen