Punakulta – Mitä se on?

Punakulta on kullan lisäksi pääosin kuparia sisältävä metalliseos. Punakulta voi olla sekoitussuhteessa esimerkiksi 58.5 % kultaa (14 karaatin kultaa), 27.7 % kuparia ja 13.8 % hopeaa. Mitä suurempi kuparin osuus on, sitä punaisempaa punakulta on.

Ostetaan punakultaa

Kultapisteen ostetaan kultaa -ilmoitus pätee myös punakultaan. Asiakkaana sinun on hyvä tietää, että punakultaan pätee samat hinnat ja hintatakuut kuin normaaliin kultaan. Kun olemme vastaanottaneet punakultasi, ammattiarvioijat punnitsevat lähetyksesi, jonka jälkeen punakullan karaattipitoisuus tarkistetaan. Heti tämän jälkeen saat tekstiviestitse ilmoituksen punakultakorujesi arvosta, ja maksamme rahat tilillesi 24 tunnin kuluessa lähetyksesi vastaanottamisesta.

Myy punakultaa

Kullan hinta on tällä hetkellä todella korkealla, mikä on hyvä pitää mielessä, kun päätät myydä punakultaa. Kullan hintakehitys viime vuosina on saanut aikaan sen, että yhä useammat ja useammat suomalaiset laittavat tarpeettomat punakultakorut kierrätykseen saaden samalla sievoisen summan rahaa muuttaessaan korut rahaksi.

Myy punakultaa tilaamalla maksuton Kultakirje sivun oikeasta laidasta löytyvän lomakkeen avulla. Olemme maksaneet vastauskuoren postimaksun puolestasi etukäteen, ja lisäksi olemme vakuuttaneet kirjeen puolestasi! Kullan myynti ei ole koskaan aikaisemmin ollut vaivattomampaa, ja koska kullan hinta on huipussaan, niin nyt on hyvä aika muuttaa kulta rahaksi.

Myy punakultaa parhaaseen hintaan – Tilaa maksuton Kultakirjeesi jo tänään!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Ystävällinen ja nopea palvelu

Ystävällinen ja nopea palvelu. Kannustan muitakin teille asioimaan. Kaiken kaikkijaan positiivinen kokemus, kiitos.

Reijo Toivonen

Palvelu oli nopeaa, helppoa ja turvallista.

Palvelu oli nopeaa ja yhteydenpito sähköpostitse piti minut ajantasalla tapahtumista. Punnitsin lähettämäni tavaran tarkasti ja sain mielestäni sen mukaisesti maksun. Olen tyytyväinen helppouteen ja sain turhat korut pois pöytälaatikosta.

Hannele

Nopeasti ja helposti rahat tilille

Nopeasti ja helposti rahat tilille, reilu hinta.

Sanna