Punakulta – Mitä se on?

Punakulta on kullan lisäksi pääosin kuparia sisältävä metalliseos. Punakulta voi olla sekoitussuhteessa esimerkiksi 58.5 % kultaa (14 karaatin kultaa), 27.7 % kuparia ja 13.8 % hopeaa. Mitä suurempi kuparin osuus on, sitä punaisempaa punakulta on.

Ostetaan punakultaa

Kultapisteen ostetaan kultaa -ilmoitus pätee myös punakultaan. Asiakkaana sinun on hyvä tietää, että punakultaan pätee samat hinnat ja hintatakuut kuin normaaliin kultaan. Kun olemme vastaanottaneet punakultasi, ammattiarvioijat punnitsevat lähetyksesi, jonka jälkeen punakullan karaattipitoisuus tarkistetaan. Heti tämän jälkeen saat tekstiviestitse ilmoituksen punakultakorujesi arvosta, ja maksamme rahat tilillesi 24 tunnin kuluessa lähetyksesi vastaanottamisesta.

Myy punakultaa

Kullan hinta on tällä hetkellä todella korkealla, mikä on hyvä pitää mielessä, kun päätät myydä punakultaa. Kullan hintakehitys viime vuosina on saanut aikaan sen, että yhä useammat ja useammat suomalaiset laittavat tarpeettomat punakultakorut kierrätykseen saaden samalla sievoisen summan rahaa muuttaessaan korut rahaksi.

Myy punakultaa tilaamalla maksuton Kultakirje sivun oikeasta laidasta löytyvän lomakkeen avulla. Olemme maksaneet vastauskuoren postimaksun puolestasi etukäteen, ja lisäksi olemme vakuuttaneet kirjeen puolestasi! Kullan myynti ei ole koskaan aikaisemmin ollut vaivattomampaa, ja koska kullan hinta on huipussaan, niin nyt on hyvä aika muuttaa kulta rahaksi.

Myy punakultaa parhaaseen hintaan – Tilaa maksuton Kultakirjeesi jo tänään!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Kaikki toimi nopeasti

Kaikki toimi nopeasti ja moitteettomasti. Ohjeet olivat helppolukuiset ja selkeät.

Susanna

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu. Ilmoitettiin puhelimitse että pussi tulossa (postin tietäen☺️) Lähettäminen äärettömän helppoa. Lähetyksestä ilmoitus sähköpostiin. Soittaa sai jos kysyttävää ja palvelu ystävällinen.Luotettavan tuntuista. Rahat tilillä nopeasti.🤩

Päivi

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Rahat tulivat tilille nopeasti. Helppoa toimintaa, ei tarvinnut kuin viedä kirje postiin ja koko osto tapahtui muutamassa päivässä.

Raija