Kullan hintakehitys

Kullan hintakehitys on ollut mielenkiintoista seurattavaa viime vuosina. Samalla kun kullan hinta on kohonnut uusiin ennätyksiin, ovat myös suomalaiset kuluttajat ymmärtäneet mahdollisuutensa muuttaa tarpeettomat kultakorut rahaksi. Me Kultapisteellä ostamme kultaa (muun muassa 9k kultaa, 14k kultaa, 18k kultaa, 20k kultaa, 21k kultaa, 22k kultaa, 23k kultaa ja 24k kultaa) suomalaisilta yksityishenkilöiltä joka päivä, ja asiakaslupauksemme on ollut alusta alkaen yksinkertainen: paras hinta kullasta internetissä. Kultapisteen asiakkaana sinua onkin suojaamassa hintatakuu, minkä ansiosta voit asioida turvallisin mielin kanssamme, olipa kullan hintakehitys mikä tahansa. Lisätietoja saat yleisehdoistamme.

Kullan hintakehitys lähitulevaisuudessa

Meiltä kysytään usein mielipidettä lähitulevaisuuden kullan hintakehityksestä. Moni todennäköisesti miettii, että kannattaako myydä kultaa nyt, vai kannattaa muuttaa kulta rahaksi jonkin ajan kuluttua. Kullan hintakehitys on ollut nousujohteinen jo vuosikausia, mikä johtuu pitkälti epävakaista talousnäkymistä. Kullan hinnan kehitystä lähitulevaisuudessa on kuitenkin lähes mahdotonta ennustaa, ja niin kutsutut ammattilaisetkin antavat täysin vastakkaisia lausuntoja asiasta.

Kullan hintakehitys ja kullan myynti juuri nyt

Mikäli siis myy kultaa, onkin kenties parempi miettiä, että onko nyt oikea aika juuri minulle. Mikäli vastaus on positiivinen, tervetuloa niiden tuhansien suomalaisten joukkoon, jotka ovat päättäneet samalla tapaa. Kulta ja sen realisointi on tällä hetkellä hyvä tapa tienata rahaa.

Kullan hintakehitys on nostanut kullan arvon huippuunsa – Myy kultaa tilaamalla maksuton Kultakirje!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Hyvä palvelu ja kaikki meni juuri…

Hyvä palvelu ja kaikki meni juuri niinkuin sovittiin. Nopea toiminta alusta loppuun. Asiakaspalveluun soitettaessa oli todella ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Tulen käyttämään Kultapistettä uudestaan kun tarve. Kiitos

Ville

Kultakirjeen tilaaminen oli helppoa ja…

Kultakirjeen tilaaminen oli helppoa ja se sisälsi selkeät ohjeet korujen lähettämiseen. Sain ihan hyvän summan vanhoista kulta- ja hopeakoruistani. Raha tuli tililleni jo arviointipäivänä iltapäivästä.

Taina

Nopea asian hoitaminen

Nopea asian hoitaminen niinkuin luvattiinkin. Käytän palvejulanne jatkossakin jos tulee tarvetta. Kiitos.

Virve