Onko sinulla 9k kultaa? Kultapiste ostaa 9 karaatin kultaa!

Mikäli sinulla on 9k kultaa, niin me Kultapisteellä ostamme 9 karaatin kultaa. Hinta- ja tyytyväisyystakuumme koskee myös 9k kultaa, joten voit myydä kultaa turvallisin mielin. Maksamme rahat tilillesi 24 tunnin kuluessa lähetyksesi vastaanottamisesta, minkä ansiosta voit tienata rahaa melko nopeasti muuttaessasi 9 karaatin korut rahaksi.

Mitä 9k kulta ja 9 karaatin kulta oikein tarkoittaa?

Käsite 9 karaatin kulta tarkoittaa, että 240 gramman painoisesta esineestä 90 grammaa on aitoa kultaa. Aito kulta tarkoittaa 24 karaatin kultaa, mutta esimerkiksi kultakorut ovat todella harvoin täysin puhdasta kultaa, koska se on sen verran haurasta, että korujen kestävyys kärsii. Suomessa suurin osa kultakoruista ovat joko 14k kultaa tai 18k kultaa, mutta myös 9k kultaa esiintyy jonkin verran, ja ostamme sitä kuukausittain suhteellisen suuria määriä.

Kannattaako 9 karaatin kultaa myydä?

Kullan hinta on tällä hetkellä todella korkea, ja se koskee myös 9 karaatin kultaa. Asiakkaana sinun on hyvä muistaa, että kun sinulta ostetaan kultaa, niin kullan karaattipitoisuus tarkistetaan, jonka jälkeen kulta sulatetaan ja se menee kierrätykseen. Samalla kun saat rahaa nopeasti, teet myös ekoteon laittamalla 9k kullan kiertoon. Myy kultaa siis jo tänään ja muuta kulta rahaksi!

Tervetuloa myymään 9 karaatin kultaa – Tilaa maksuton Kultakirje sivuiltamme!


Warning: Undefined array key ”karat” in /home/httpd/kultapiste/kultapiste.fi/public_html/wp-content/themes/itc/tpl/block/gold-prices/render.php on line 92

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Kaikki toimi nopeasti

Kaikki toimi nopeasti ja moitteettomasti. Ohjeet olivat helppolukuiset ja selkeät.

Susanna

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu. Ilmoitettiin puhelimitse että pussi tulossa (postin tietäen☺️) Lähettäminen äärettömän helppoa. Lähetyksestä ilmoitus sähköpostiin. Soittaa sai jos kysyttävää ja palvelu ystävällinen.Luotettavan tuntuista. Rahat tilillä nopeasti.🤩

Päivi

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Rahat tulivat tilille nopeasti. Helppoa toimintaa, ei tarvinnut kuin viedä kirje postiin ja koko osto tapahtui muutamassa päivässä.

Raija