Onko sinulla kultaa? Kultapiste ostaa kultaa.

Onko sinulla kultaa, jota haluat myydä? Me ostamme kultaa ja annamme sinulle hintatakuun. Tällä tavoin saamasi kullan hinta on takuuvarmasti hyvä, samalla kun tyytyväisyystakuumme antaa sinulle mahdollisuuden perua kaupan, mikäli et jostain syystä olisikaan tyytyväinen asioidessasi kanssamme.

Tyytyväiset asiakkaat ovat liiketoimintamme kulmakivi, minkä vuoksi pyrimme aina palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Kun asiakas myy kultaa ensimmäisen kerran, on hänellä monesti kysymyksiä, joihin hän haluaa vastauksen. Tämän vuoksi olemmekin koonneet yleisimmät kysymykset Kysymyksiä ja Vastauksia -osioon, joka löytyy kotisivuiltamme FAQ-valikon alta. Mikäli sinulla tulee muuta kysyttävää, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kultaa kannattaa myydä juuri nyt

Kullan hintakehitys on ollut nousujohteinen viime vuosien aikana, ja niinpä kulta on tällä hetkellä arvoltaan huipussaan. Lontoon kultapörssi noteeraa ennätyksiä kullan hinnasta lähes viikoittain, samalla kun yhä useampi ja useampi suomalainen on päättänyt myydä kultaa ja muuttaa tarpeettomat kultakorut rahaksi. Tästä onkin viimeaikoina tullut suosittu tapa tienata rahaa, koska mikäli pöytälaatikoissa on ylimääräistä kultaa, niin tämänhetkinen kullan arvo pitää huolen siitä, että asiakas saa hyvän hinnan laittaessaan kullan kierrätykseen.

Kultaa myydään tilaamalla maksuton Kultakirje

Kultaa on todella helppo myydä, ja maksuttoman Kultakirjeen tilaaminen onnistuu sivun oikeassa laidassa olevan kaavakkeen täyttämällä. Kultakirje sisältää hyvät ja selkeät ohjeet, ja voit tarvittaessa olla yhteydessä myös asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on kultaa käsitteleviä kysymyksiä.

Tervetuloa asiakkaaksemme myymään kultaa – Tilaa maksuton Kultakirje jo tänään!


Warning: Undefined array key ”karat” in /home/httpd/kultapiste/kultapiste.fi/public_html/wp-content/themes/itc/tpl/block/gold-prices/render.php on line 92

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Kaikki toimi nopeasti

Kaikki toimi nopeasti ja moitteettomasti. Ohjeet olivat helppolukuiset ja selkeät.

Susanna

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu. Ilmoitettiin puhelimitse että pussi tulossa (postin tietäen☺️) Lähettäminen äärettömän helppoa. Lähetyksestä ilmoitus sähköpostiin. Soittaa sai jos kysyttävää ja palvelu ystävällinen.Luotettavan tuntuista. Rahat tilillä nopeasti.🤩

Päivi

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Rahat tulivat tilille nopeasti. Helppoa toimintaa, ei tarvinnut kuin viedä kirje postiin ja koko osto tapahtui muutamassa päivässä.

Raija