Viherkulta – Mitä se on?

Viherkulta on kullan lisäksi pääosin hopeaa sisältävä metalliseos. Viherkulta voi olla sekoitussuhteessa esimerkiksi 58.5 % kultaa (14 karaatin kultaa), 41.5 % hopeaa, kun taas 18 karaatin viherkulta sisältää vähintään 75 % kultaa ja loput hopeaa.

Viherkulta on usein liian pehmeää tavallisiin kultakoruihin, mutta se sopii esimerkiksi pienempien käsintehtyjen kultakorujen koristeeksi. Viherkulta on yleensä hieman kellertävää, eikä niinkään vihreää, mihin nimi saattaisi viitata.

Ostetaan viherkultaa

Kultapisteen ostetaan kultaa -ilmoitus pätee myös viherkultaan. Asiakkaana sinun on hyvä tietää, että viherkultaan pätee samat hinnat ja hintatakuut kuin normaaliin kultaan. Kun olemme vastaanottaneet viherkultasi, ammattiarvioijat punnitsevat lähetyksesi, jonka jälkeen viherkullan karaattipitoisuus tarkistetaan. Heti tämän jälkeen saat tekstiviestitse ilmoituksen viherkultakorujesi arvosta, ja maksamme rahat tilillesi 24 tunnin kuluessa lähetyksesi vastaanottamisesta.

Myy viherkultaa

Kullan hinta on tällä hetkellä todella korkealla, mikä on hyvä pitää mielessä, kun päätät myydä viherkultaa. Kullan hintakehitys viime vuosina on saanut aikaan sen, että yhä useammat ja useammat suomalaiset laittavat tarpeettomat viherkultakorut kierrätykseen saaden samalla sievoisen summan rahaa muuttaessaan korut rahaksi.

Myy viherkultaa tilaamalla maksuton Kultakirje sivun oikeasta laidasta löytyvän lomakkeen avulla. Olemme maksaneet vastauskuoren postimaksun puolestasi etukäteen, ja lisäksi olemme vakuuttaneet kirjeen puolestasi! Kullan myynti ei ole koskaan aikaisemmin ollut vaivattomampaa, ja koska kullan hinta on huipussaan, niin nyt on hyvä aika muuttaa kulta rahaksi.

Myy viherkultaa parhaaseen hintaan – Tilaa maksuton Kultakirjeesi jo tänään!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Nopeava, ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu

Ystävällinen, asiantunteva ja auttavainen asiakaspalvelu heti ensimmäisen puhelun yhteydessä. Nopea toiminta ja asian viimeistely.

Riitta

Viisi tähteä

Palvelu oli ystävällistä, täsmällistä, nopeaa ja luotettavaa.

Olga

Hyvin toiminut ja hinta kohdillaan

Hyvin toiminut ja hinta kohdillaan.

Leena Kumpulainen