Ostetaan likaista kultaa

Haluatko myydä likaista kultaa? Me Kultapisteellä ostamme myös likaista kultaa. Kun olemme vastaanottaneet kultalähetyksesi, likainen kulta puhdistetaan, ja sinulle maksetaan kullan arvon mukainen hinta. Kullan hinta on viime vuosina noussut huippuunsa, joten tuhannet suomalaiset ovat päättäneet, että nyt on hyvä hetki muuttaa kulta rahaksi kauttamme.

Likainen kulta ja sen myynti

Likaisen kullan myynti onnistuu kauttamme helposti ja turvallisesti. Tilaat meiltä maksuttoman Kultakirjeen, jonka vastauslähetyskuoren postimaksun olemme maksaneet etukäteen puolestasi. Lisäksi olemme vakuuttaneet lähetyksen puolestasi, koska vaikka monesti puhutaankin niin sanotusta romukullasta, niin likaiset kultakorusi voivat olla todella arvokkaita. Mikäli haluat lisätietoja siitä, miten myydä likaista kultaa meille, niin saat sitä kotisivuiltamme Kultakirje-valikon alta. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Likainen kulta on arvokasta

Laatikoissa lojuvat likaiset kultakorut voivat olla sinulle tarpeettomia, mutta saat niistä hyvän hinnan, usko pois. Kullan hintakehitys on ollut nousujohteinen jo vuosikausia, ja kullan hinta tänään on korkeammalla kuin ikinä maailman historiassa. Tämä tarkoittaa sitä, että voit muuttaa likaiset kultakorut rahaksi, ja saada niistä parhaimmillaan jopa paremman hinnan kuin joitakin vuosia sitten ne ostaessasi. Kultapisteellä ostetaan kultaahintatakuulla, joten muuta tarpeettomat korut rahaksi jo tänään!

Myy kultaa Kultapisteelle – Tilaa itsellesi maksuton Kultakirje sivuiltamme!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Kaikki toimi nopeasti

Kaikki toimi nopeasti ja moitteettomasti. Ohjeet olivat helppolukuiset ja selkeät.

Susanna

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu. Ilmoitettiin puhelimitse että pussi tulossa (postin tietäen☺️) Lähettäminen äärettömän helppoa. Lähetyksestä ilmoitus sähköpostiin. Soittaa sai jos kysyttävää ja palvelu ystävällinen.Luotettavan tuntuista. Rahat tilillä nopeasti.🤩

Päivi

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Rahat tulivat tilille nopeasti. Helppoa toimintaa, ei tarvinnut kuin viedä kirje postiin ja koko osto tapahtui muutamassa päivässä.

Raija