Kultapiste ostaa käytettyä kultaa – Käytetty kulta on arvokasta

Voit myydä Kultapisteelle käytettyä kultaa helposti ja turvallisesti. Käytetty kulta on arvokasta, ja sen vuoksi maksamme siitä sinulle markkinoiden parhaan hinnan. Yhteistyömme postin kanssa takaa sen, että käytetty kulta tulee meille turvallisesti – olemme sekä vakuuttaneet lähetyksesi että maksaneet postimaksun etukäteen puolestasi! Lisäksi voit seurata lähettämäsi käytettyä kultaa ”Oma Sivuni” -palvelun kautta, joka löytyy kotisivujemme ylälaidasta. Tällä tavoin tiedät, mikä on kullan hinta, ja kuinka paljon sinun kulta tuo rahaa tilillesi.

Myy käytettyä kultaa Kultapisteelle jo tänään

Meille on on helppo myydä kultaa: tilaa Kultakirje heti, tai tutustu ensin ”Toimi näin” ja ”Kultakirje” -valikoihin, jotka löydät kotisivujemme oikeasta yläkulmasta. Tämä selventää sinulle samalla mitä ostetaan kultaa -toteamus oikein tarkoittaa. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli haluat lisätietoja siitä, kuinka myydä käytettyä kultaa Kultapisteelle tai minkä arvoista käytetty kulta mahdollisesti on.

Käytetty kulta – näin voit myydä käytettyä kultaa

Kun saat maksuttoman Kultakirjeen kotiisi, täytät siinä olevan kultasopimuksen, jonka jälkeen laitat kultaesineet turvapussiin. Tämän jälkeen laitat sopimuksen ja turvapussin mukana olevaan kirjekuoreen, joka on vakuutettu, ja josta olemme maksaneet postimaksun jo etukäteen puolestasi!

Heti kun olemme saaneet lähetyksesi, käytettyä kultaa käsittelemään tottuneet ammattilaiset arvioivat kullan, ja maksamme rahat tilillesi 24 tunnin kuluessa lähetyksesi saapumisesta. Näin yksinkertaisesti käytetty kultamuuttuu rahaksi, samalla kun teet ympäristöteon laittaessa kullan kiertämään.

Myy kultaa tilaamalla oma Kultakirje jo tänään – Se on täysin maksutonta, eikä sido sinua mihinkään!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Ystävällinen ja nopea palvelu

Ystävällinen ja nopea palvelu. Kannustan muitakin teille asioimaan. Kaiken kaikkijaan positiivinen kokemus, kiitos.

Reijo Toivonen

Palvelu oli nopeaa, helppoa ja turvallista.

Palvelu oli nopeaa ja yhteydenpito sähköpostitse piti minut ajantasalla tapahtumista. Punnitsin lähettämäni tavaran tarkasti ja sain mielestäni sen mukaisesti maksun. Olen tyytyväinen helppouteen ja sain turhat korut pois pöytälaatikosta.

Hannele

Nopeasti ja helposti rahat tilille

Nopeasti ja helposti rahat tilille, reilu hinta.

Sanna