Kultapiste ostaa käytettyä kultaa – Käytetty kulta on arvokasta

Voit myydä Kultapisteelle käytettyä kultaa helposti ja turvallisesti. Käytetty kulta on arvokasta, ja sen vuoksi maksamme siitä sinulle markkinoiden parhaan hinnan. Yhteistyömme postin kanssa takaa sen, että käytetty kulta tulee meille turvallisesti – olemme sekä vakuuttaneet lähetyksesi että maksaneet postimaksun etukäteen puolestasi! Lisäksi voit seurata lähettämäsi käytettyä kultaa ”Oma Sivuni” -palvelun kautta, joka löytyy kotisivujemme ylälaidasta. Tällä tavoin tiedät, mikä on kullan hinta, ja kuinka paljon sinun kulta tuo rahaa tilillesi.

Myy käytettyä kultaa Kultapisteelle jo tänään

Meille on on helppo myydä kultaa: tilaa Kultakirje heti, tai tutustu ensin ”Toimi näin” ja ”Kultakirje” -valikoihin, jotka löydät kotisivujemme oikeasta yläkulmasta. Tämä selventää sinulle samalla mitä ostetaan kultaa -toteamus oikein tarkoittaa. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli haluat lisätietoja siitä, kuinka myydä käytettyä kultaa Kultapisteelle tai minkä arvoista käytetty kulta mahdollisesti on.

Käytetty kulta – näin voit myydä käytettyä kultaa

Kun saat maksuttoman Kultakirjeen kotiisi, täytät siinä olevan kultasopimuksen, jonka jälkeen laitat kultaesineet turvapussiin. Tämän jälkeen laitat sopimuksen ja turvapussin mukana olevaan kirjekuoreen, joka on vakuutettu, ja josta olemme maksaneet postimaksun jo etukäteen puolestasi!

Heti kun olemme saaneet lähetyksesi, käytettyä kultaa käsittelemään tottuneet ammattilaiset arvioivat kullan, ja maksamme rahat tilillesi 24 tunnin kuluessa lähetyksesi saapumisesta. Näin yksinkertaisesti käytetty kultamuuttuu rahaksi, samalla kun teet ympäristöteon laittaessa kullan kiertämään.

Myy kultaa tilaamalla oma Kultakirje jo tänään – Se on täysin maksutonta, eikä sido sinua mihinkään!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Hyvä palvelu ja kaikki meni juuri…

Hyvä palvelu ja kaikki meni juuri niinkuin sovittiin. Nopea toiminta alusta loppuun. Asiakaspalveluun soitettaessa oli todella ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Tulen käyttämään Kultapistettä uudestaan kun tarve. Kiitos

Ville

Kultakirjeen tilaaminen oli helppoa ja…

Kultakirjeen tilaaminen oli helppoa ja se sisälsi selkeät ohjeet korujen lähettämiseen. Sain ihan hyvän summan vanhoista kulta- ja hopeakoruistani. Raha tuli tililleni jo arviointipäivänä iltapäivästä.

Taina

Nopea asian hoitaminen

Nopea asian hoitaminen niinkuin luvattiinkin. Käytän palvejulanne jatkossakin jos tulee tarvetta. Kiitos.

Virve