22k kultaa? Ostamme 22 karaatin kultaa

Haluatko myydä 22k kultaa? Me Kultapisteellä ostamme 22 karaatin kultaa. Yhtenä Pohjoismaiden suurimmista kullan ostajista, olemme käytettävissäsi, kun haluat myydä kultaaKullan hinta on noussut tasaisesti viime vuosien aikana ja niin on käynyt myös 22k kullan kohdalla. Olet ehkä itsekin miettinyt, mikä on helpoin ja turvallisin tapa myydä 22k kultaa. Helpoiten tämä onnistuu tilaamalla maksuton Kultakirjeemme tämän sivun oikeasta laidasta. Olemme maksaneet vastauskuoren postimaksun etukäteen puolestasi, ja lisäksi olemme vakuuttaneet lähetyksesi jopa 10 000 euroon asti. Tämä on ehdottomasti turvallisin tapa myydä 22 karaatin kultaa.

22 karaatin kulta helposti rahaksi

Tilatessasi sivuiltamme Kultakirjeen voit muuttaa korut rahaksi todella helpolla tapaa. Lisäksi pystyt seuraamaan 22k kullan myyntiprosessia lähes reaaliaikaisesti "Oma Sivuni" -palvelun kautta, jonne pääset kirjautumaan sähköpostiosoitteesi ja tilauksen yhteydessä saamasi henkilökohtaisen koodin avulla. Kun lähettämäsi 22 karaatin kulta on arvioitu, maksamme rahat tilillesi 24 tunnin kuluessa lähetyksesi vastaanottamisesta. Jos siis tarvitset rahaa ylimääräisiin menoihin, 22k kullan myynti on nopea tapa tienata rahaa yllättävien menojen sattuessa kohdalle.

Mistä tiedän, että koruni ovat 22 karaatin kultaa?

Tunnistat 22 karaatin kullan helpoiten, mikäli siinä on 22k kullan leima. Kun kyseessä on 22k kultaa, niin siinä on useimmiten leima, jossa lukee 917. Tämä tarkoittaa sitä, että 22k kulta on 91,7% aitoa kultaa. Vaikka kultaesineessäsi ei olisikaan leimaa, niin ostetaan kultaa - lupauksemme on silti voimassa, sillä ammattiarvioijamme tarkistavat aina kullan karaattipitoisuuden ja painon, johon saamasi kullan hinta perustuu.

Myy kultaa ja muuta kulta rahaksi? Tilaa maksuton Kultakirje sivuiltamme!

Asiakaslupauksemme

  • Maksu aina 24h kuluessa!
 
  • Tilauskulut asiakkaalle aina 0 €!
 
  • Täysin vakuutettu postilähetys!
 
  • Hintatakuu ja Palautusoikeus!

Aikaa tilata:
Tim
00:
Min
00:
Sek
00

jotta lähetämme Kultakirjeesi jo tänään!
Tilaa ilmainen Kultakirjeesi

  • Rahat tililläsi 24 tunnin kuluessa arvioinnista

  • 3 päivän peruutusoikeus

  • Parhaitten kategoriassa

  • Ilmainen vakuutus ja postimaksu

Tilaa Kultakirje