21k kultaa? Ostamme 21 karaatin kultaa

Oletko myymässä 21k kultaa? Kultapisteellä ostetaan kultaa (myös 21 karaatin kultaa). Olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista kullan ostajista, joten kun haluat myydä kultaa, tarjoamme sinulle hintatakuun. Kuten olet ehkä huomannut, myös 21 karaatin kullan hinta on noussut tasaisesti viime vuosien aikana. Tästä syystä saamme yhä useammin puheluita asiakaspalveluumme, joissa kysytään mikä on helpoin ja turvallisin tapa myydä 21k kultaa.

Helpoiten kullan myynti onnistuu tilaamalla maksuton Kultakirjeemme tämän sivun oikeasta laidasta. Olemme maksaneet vastauskuoren postimaksun etukäteen puolestasi, jonka lisäksi Kultakirje on vakuutettu 10 000 euroon saakka. Tämä on ehdottomasti turvallisin tapa myydä 21 karaatin kultaa.

Voit seurata 21 karaatin kullan myyntiä

Kun tilaat itsellesi Kultakirjeen, saat samalla sähköpostitse kirjautumiskoodit, joiden avulla voit kirjautua sisään ”Oma sivuni” -palveluun. Tätä kautta pystyt seuraamaan 21k kullan myyntiprosessia lähes reaaliaikaisesti. Kun lähettämäsi 21 karaatin kulta on arvioitu, maksamme rahat tilillesi 24 tunnin kuluessa lähetyksesi vastaanottamisesta. Jos siis mietit esimerkiksi kuinka tienata rahaa ylimääräisiin menoihin, niin 21k kullan myynti on nopea tapa ansaita rahaa yllättävien menojen sattuessa kohdalle.

Mistä tiedän, että se on 21 karaatin kultaa?

Tunnistat 21 karaatin kullan helpoiten, mikäli siinä 21k kullan leima. Kun kyseessä on 21k kultaa, niin siinä on useimmiten leima, jossa lukee 875. Tämä tarkoittaa sitä, että 21k kulta on 85% aitoa kultaa. Vaikka kultaesineessäsi ei olisikaan leimaa, niin ostetaan kultaa -lupauksemme on silti voimassa, sillä ammattiarvioijamme tarkistavat aina kullan karaattipitoisuuden ja painon, johon saamasi kullan hinta per gramma perustuu.

Myy kultaa ja muuta kulta rahaksi? Tilaa maksuton Kultakirje sivuiltamme!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Kaikki toimi nopeasti

Kaikki toimi nopeasti ja moitteettomasti. Ohjeet olivat helppolukuiset ja selkeät.

Susanna

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu. Ilmoitettiin puhelimitse että pussi tulossa (postin tietäen☺️) Lähettäminen äärettömän helppoa. Lähetyksestä ilmoitus sähköpostiin. Soittaa sai jos kysyttävää ja palvelu ystävällinen.Luotettavan tuntuista. Rahat tilillä nopeasti.🤩

Päivi

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Rahat tulivat tilille nopeasti. Helppoa toimintaa, ei tarvinnut kuin viedä kirje postiin ja koko osto tapahtui muutamassa päivässä.

Raija