20k kultaa? Kultapiste ostaa 20 karaatin kultaa

Onko sinulla 20k kultaa, jota harkitset myyväsi? Me ostamme 20 karaatin kultaa, ja siihen pätee sama hintatakuu kuin 9k kultaan, 14k kultaan, 18k kultaan, 21k kultaan, 23k kultaan sekä 24k kultaan! Mikäli joku toinen internetin kautta kultaa ostava yritys sattuisi tarjoamaan sinulle parempaa hintaa, niin maksamme sinulle erotuksen. Asiakaslupauksemme on siis yksinkertainen: paras hinta kullasta!

20 karaatin kultaan pätee tyytyväisyystakuu

Kun myyt meille 20 karaatin kultaa, saat tyytyväisyystakuun, josta löydät lisätietoja ehdoistamme. Helpoiten20k kullan myynti onnistuu tilaamalla maksuton Kultakirje sivun oikeassa laidassa olevalla kaavakkeella. Muistathan, että kaikki ostamamme kulta menee kierrätykseen, joten samalla kun asiakas voi tienata rahaa myydessään kultaesineensä, osallistuu hän samalla kullan kierrätykseen, mikä auttaa vähentämään kullan louhinnan aiheuttamia ympäristötuhoja. Näin mahdollisimman moni osapuoli voittaa, kun asiakas myy 20 karaatin kultaa

Mistä tiedän, onko kultaesineeni 20k kultaa?

20 karaatin kulta on suhteellisen helppo tunnistaa, mikäli siinä on 20k kullan leima (833). Mikäli 20 karaatin kultakorussasi ei ole leimaa, niin sillä ei ole väliä, koska ammattiarvioijamme selvittävät joka tapauksessa kultakorun karaattipitoisuuden. Kun kullan karaattipitoisuus ja paino on selvitetty, saat markkinoiden sen hetkisesti parhaan hinnan 20k kullasta.

Kultapisteellä ostetaan kultaa, joten muuta kulta rahaksi jo tänään, kun kullan hinta on huipussa! Tilaa maksuton Kultakirje sivuiltamme!

Asiakaslupauksemme

  • Maksu aina 24h kuluessa!
 
  • Tilauskulut asiakkaalle aina 0 €!
 
  • Täysin vakuutettu postilähetys!
 
  • Hintatakuu ja Palautusoikeus!

Aikaa tilata:
Tim
00:
Min
00:
Sek
00

jotta lähetämme Kultakirjeesi jo tänään!
Tilaa ilmainen Kultakirjeesi

  • Rahat tililläsi 24 tunnin kuluessa arvioinnista

  • 3 päivän peruutusoikeus

  • Parhaitten kategoriassa

  • Ilmainen vakuutus ja postimaksu

Tilaa Kultakirje