20k kultaa? Kultapiste ostaa 20 karaatin kultaa

Onko sinulla 20k kultaa, jota harkitset myyväsi? Me ostamme 20 karaatin kultaa, ja siihen pätee sama hintatakuu kuin 9k kultaan, 14k kultaan, 18k kultaan, 21k kultaan, 23k kultaan sekä 24k kultaan! Mikäli joku toinen internetin kautta kultaa ostava yritys sattuisi tarjoamaan sinulle parempaa hintaa, niin maksamme sinulle erotuksen. Asiakaslupauksemme on siis yksinkertainen: paras hinta kullasta!

20 karaatin kultaan pätee tyytyväisyystakuu

Kun myyt meille 20 karaatin kultaa, saat tyytyväisyystakuun, josta löydät lisätietoja ehdoistamme. Helpoiten20k kullan myynti onnistuu tilaamalla maksuton Kultakirje sivun oikeassa laidassa olevalla kaavakkeella. Muistathan, että kaikki ostamamme kulta menee kierrätykseen, joten samalla kun asiakas voi tienata rahaa myydessään kultaesineensä, osallistuu hän samalla kullan kierrätykseen, mikä auttaa vähentämään kullan louhinnan aiheuttamia ympäristötuhoja. Näin mahdollisimman moni osapuoli voittaa, kun asiakas myy 20 karaatin kultaa.

Mistä tiedän, onko kultaesineeni 20k kultaa?

20 karaatin kulta on suhteellisen helppo tunnistaa, mikäli siinä on 20k kullan leima (833). Mikäli 20 karaatin kultakorussasi ei ole leimaa, niin sillä ei ole väliä, koska ammattiarvioijamme selvittävät joka tapauksessa kultakorun karaattipitoisuuden. Kun kullan karaattipitoisuus ja paino on selvitetty, saat markkinoiden sen hetkisesti parhaan hinnan 20k kullasta.

Kultapisteellä ostetaan kultaa, joten muuta kulta rahaksi jo tänään, kun kullan hinta on huipussa! Tilaa maksuton Kultakirje sivuiltamme!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Ystävällinen ja nopea palvelu

Ystävällinen ja nopea palvelu. Kannustan muitakin teille asioimaan. Kaiken kaikkijaan positiivinen kokemus, kiitos.

Reijo Toivonen

Palvelu oli nopeaa, helppoa ja turvallista.

Palvelu oli nopeaa ja yhteydenpito sähköpostitse piti minut ajantasalla tapahtumista. Punnitsin lähettämäni tavaran tarkasti ja sain mielestäni sen mukaisesti maksun. Olen tyytyväinen helppouteen ja sain turhat korut pois pöytälaatikosta.

Hannele

Nopeasti ja helposti rahat tilille

Nopeasti ja helposti rahat tilille, reilu hinta.

Sanna