20k kultaa? Kultapiste ostaa 20 karaatin kultaa

Onko sinulla 20k kultaa, jota harkitset myyväsi? Me ostamme 20 karaatin kultaa, ja siihen pätee sama hintatakuu kuin 9k kultaan, 14k kultaan, 18k kultaan, 21k kultaan, 23k kultaan sekä 24k kultaan! Mikäli joku toinen internetin kautta kultaa ostava yritys sattuisi tarjoamaan sinulle parempaa hintaa, niin maksamme sinulle erotuksen. Asiakaslupauksemme on siis yksinkertainen: paras hinta kullasta!

20 karaatin kultaan pätee tyytyväisyystakuu

Kun myyt meille 20 karaatin kultaa, saat tyytyväisyystakuun, josta löydät lisätietoja ehdoistamme. Helpoiten20k kullan myynti onnistuu tilaamalla maksuton Kultakirje sivun oikeassa laidassa olevalla kaavakkeella. Muistathan, että kaikki ostamamme kulta menee kierrätykseen, joten samalla kun asiakas voi tienata rahaa myydessään kultaesineensä, osallistuu hän samalla kullan kierrätykseen, mikä auttaa vähentämään kullan louhinnan aiheuttamia ympäristötuhoja. Näin mahdollisimman moni osapuoli voittaa, kun asiakas myy 20 karaatin kultaa.

Mistä tiedän, onko kultaesineeni 20k kultaa?

20 karaatin kulta on suhteellisen helppo tunnistaa, mikäli siinä on 20k kullan leima (833). Mikäli 20 karaatin kultakorussasi ei ole leimaa, niin sillä ei ole väliä, koska ammattiarvioijamme selvittävät joka tapauksessa kultakorun karaattipitoisuuden. Kun kullan karaattipitoisuus ja paino on selvitetty, saat markkinoiden sen hetkisesti parhaan hinnan 20k kullasta.

Kultapisteellä ostetaan kultaa, joten muuta kulta rahaksi jo tänään, kun kullan hinta on huipussa! Tilaa maksuton Kultakirje sivuiltamme!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Kaikki toimi nopeasti

Kaikki toimi nopeasti ja moitteettomasti. Ohjeet olivat helppolukuiset ja selkeät.

Susanna

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu. Ilmoitettiin puhelimitse että pussi tulossa (postin tietäen☺️) Lähettäminen äärettömän helppoa. Lähetyksestä ilmoitus sähköpostiin. Soittaa sai jos kysyttävää ja palvelu ystävällinen.Luotettavan tuntuista. Rahat tilillä nopeasti.🤩

Päivi

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Rahat tulivat tilille nopeasti. Helppoa toimintaa, ei tarvinnut kuin viedä kirje postiin ja koko osto tapahtui muutamassa päivässä.

Raija