585 kulta eli 14 karaatin kulta

Kultapiste maksaa todella hyvän hinnan, kun myyt 585 kultaa (14k kulta). Kun päätät myydä kultaa, niin sinun on hyvä tietää, että 585 kullan hinta on aina paras mahdollinen, koska siihen pätee hintatakuumme. Tämä tarkoittaa sitä, että kun ostamme 585 kultaa sinulta, saat takuuvarmasti parhaan hinnan kullasta. Mikäli joku muu internetin kautta kultaa ostava toimija sattuisi väliaikaisesti maksamaan sinulle paremman hinnan 585 kullasta, niin maksamme erotuksen. Tällä tapaa haluamme varmistaa sen, että voit myydä kultaa (esimerkiksi 8k kultaa, 9k kultaa, 18k kultaa, 20k kultaa, 21k kultaa, 23k kultaa, 24k kultaa) nimenomaan Kultapisteelle, koska olemme yksi Pohjoismaiden ylivoimaisesti suurimpia ja luotettavimpia kullan ostajia.

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

Päivitetään päivittäin

(Kokonaissumma)

  • 8k
  • 14k
  • 18k
  • 20k
  • 22k
  • 24k
  • 1g

Hinta, jonka näet on tarkalleen se hinta, jonka maksamme sinulle kullastasi. Ei piilotettuja kuluja. Lue lisää nopeusgrammasta ja meidän hinnoistamme täältä.

Tilaa ilmainen Kultakirjeesi nyt

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

585 kulta ja 585 kullan hinta

Kun puhutaan 585 kullasta, viitataan kullan kultapitoisuuteen. Toisin sanoen, mitataan esineen kultapitoisuus suhteessa esineen painoon. Mikäli kultaesine painaa esimerkiksi 240 grammaa, ja siinä on 585 kullan leima, niin silloin 140 grammaa (noin 58.5 %) tästä kultaesineestä on puhdasta kultaa (eli niin sanottua 24k aitoa kultaa).

Vuodesta 1988 alkaen 585 kultaa on saanut alkaa kutsua aidoksi kullaksi. Sitä ennen vain vähintään 18 karaatin kultaa sai kutsua aidoksi kullaksi. Tänä päivänä kultakorut on useasti nimenomaan 585 kultaa, samoin kuin esimerkiksi kultakellot. Kun 585 kultakoruja valmistetaan, niin sekoitetaan pehmeää, puhdasta kultaa johonkin toiseen metalliin riippuen siitä, millainen väri, ulkonäkö ja vahvuus kultakorulle halutaan. Mikäli et ole täysin varma, onko kultaesineesi aitoa kultaa, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Myy 585 kultaa nyt – Kullan myynti on helppoa!

Kullan hintakehitys on ollut nousujohteinen jo useita vuosia. Viime aikoina kullan hinta on tullut huippuunsa, ja585 kultaa myydessäsi on hyvä muistaa, että juuri tällä hetkellä kannattaa muuttaa kulta rahaksi. Kukaan ei tietenkään osaa ennustaa, miltä huominen näyttää, mutta Kultapisteen tarjoaman hintatakuun ansiosta sinulle maksetaan aina paras hinta kullasta! Kun haluat myydä 585 kultaa, onnistuu se helpoiten tilaamalla maksuton Kultakirje sivun oikeassa laidassa olevalla lomakkeella.

Haluatko myydä 585 kultaa? Kultapisteellä ostetaan kultaa! Tilaa maksuton Kultakirje jo tänään!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Hyvä palvelu ja kaikki meni juuri…

Hyvä palvelu ja kaikki meni juuri niinkuin sovittiin. Nopea toiminta alusta loppuun. Asiakaspalveluun soitettaessa oli todella ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Tulen käyttämään Kultapistettä uudestaan kun tarve. Kiitos

Ville

Kultakirjeen tilaaminen oli helppoa ja…

Kultakirjeen tilaaminen oli helppoa ja se sisälsi selkeät ohjeet korujen lähettämiseen. Sain ihan hyvän summan vanhoista kulta- ja hopeakoruistani. Raha tuli tililleni jo arviointipäivänä iltapäivästä.

Taina

Nopea asian hoitaminen

Nopea asian hoitaminen niinkuin luvattiinkin. Käytän palvejulanne jatkossakin jos tulee tarvetta. Kiitos.

Virve