Haluatko myydä kultaa Suomessa?

Mikäli haluat myydä kultaa Suomessa, niin Kultapiste on turvallinen kumppani. Olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista kullan ostajista, joten voit olla turvallisin mielin toimiessasi kanssamme. Olemme ostaneet kultaa viime vuosina kymmeniltä tuhansilta pohjoismaalaisilta, ja toimintamme kasvaessa myös asiakastyytyväisyytemme on parantunut parantumistaan. Yksi selkeä syy tähän ovat olleet tarjoamamme korkea kullan hinta sekä panostuksemme henkilökohtaiseen asiakaspalveluun.

Miten myydä kultaa Suomessa turvallisesti?

Jos mietit, miten voit myydä kultaa Suomessa turvallisesti, niin yksinkertaisin tapa on tilata maksuton Kultakirjeemme. Sen tilaaminen onnistuu tämän sivun oikeasta laidasta, ja lisätietoja löydät tarvittaessa kotisivujemme Kultakirje-valikosta, tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Yhä useampi on päättänyt myydä kultaa Suomessa

Tuhannet suomalaiset myyvät meille kultaa kuukausittain. Valtava kiinnostus palveluamme kohtaan johtuu osittain siitä, että kullan hinta on tällä hetkellä huipussaan, mutta myös siitä että kullan myynti Suomessainternetin kautta on vielä sen verran uusi asia, että luotettavaa palveluamme on osattu arvostaa. Tästä syystä monet asiakkaistamme asioivat kanssamme useita kertoja, ja suosittelevat meitä myös ystävilleen. Olemmekin ylpeitä siitä, että palvelumme kautta on turvallista myydä kultaa Suomessa, samalla kun tarjoamamme hinnat ovat aina todella korkeita.

Myy kultaa Kultapisteelle ja muuta kulta rahaksi – Tilaa maksuton Kultakirje jo tänään!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Kaikki toimi nopeasti

Kaikki toimi nopeasti ja moitteettomasti. Ohjeet olivat helppolukuiset ja selkeät.

Susanna

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu. Ilmoitettiin puhelimitse että pussi tulossa (postin tietäen☺️) Lähettäminen äärettömän helppoa. Lähetyksestä ilmoitus sähköpostiin. Soittaa sai jos kysyttävää ja palvelu ystävällinen.Luotettavan tuntuista. Rahat tilillä nopeasti.🤩

Päivi

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Rahat tulivat tilille nopeasti. Helppoa toimintaa, ei tarvinnut kuin viedä kirje postiin ja koko osto tapahtui muutamassa päivässä.

Raija