Haluatko myydä kultaa Suomessa?

Mikäli haluat myydä kultaa Suomessa, niin Kultapiste on turvallinen kumppani. Olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista kullan ostajista, joten voit olla turvallisin mielin toimiessasi kanssamme. Olemme ostaneet kultaa viime vuosina kymmeniltä tuhansilta pohjoismaalaisilta, ja toimintamme kasvaessa myös asiakastyytyväisyytemme on parantunut parantumistaan. Yksi selkeä syy tähän ovat olleet tarjoamamme korkea kullan hinta sekä panostuksemme henkilökohtaiseen asiakaspalveluun.

Miten myydä kultaa Suomessa turvallisesti?

Jos mietit, miten voit myydä kultaa Suomessa turvallisesti, niin yksinkertaisin tapa on tilata maksuton Kultakirjeemme. Sen tilaaminen onnistuu tämän sivun oikeasta laidasta, ja lisätietoja löydät tarvittaessa kotisivujemme Kultakirje-valikosta, tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Yhä useampi on päättänyt myydä kultaa Suomessa

Tuhannet suomalaiset myyvät meille kultaa kuukausittain. Valtava kiinnostus palveluamme kohtaan johtuu osittain siitä, että kullan hinta on tällä hetkellä huipussaan, mutta myös siitä että kullan myynti Suomessainternetin kautta on vielä sen verran uusi asia, että luotettavaa palveluamme on osattu arvostaa. Tästä syystä monet asiakkaistamme asioivat kanssamme useita kertoja, ja suosittelevat meitä myös ystävilleen. Olemmekin ylpeitä siitä, että palvelumme kautta on turvallista myydä kultaa Suomessa, samalla kun tarjoamamme hinnat ovat aina todella korkeita.

Myy kultaa Kultapisteelle ja muuta kulta rahaksi – Tilaa maksuton Kultakirje jo tänään!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Hyvä palvelu ja kaikki meni juuri…

Hyvä palvelu ja kaikki meni juuri niinkuin sovittiin. Nopea toiminta alusta loppuun. Asiakaspalveluun soitettaessa oli todella ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Tulen käyttämään Kultapistettä uudestaan kun tarve. Kiitos

Ville

Kultakirjeen tilaaminen oli helppoa ja…

Kultakirjeen tilaaminen oli helppoa ja se sisälsi selkeät ohjeet korujen lähettämiseen. Sain ihan hyvän summan vanhoista kulta- ja hopeakoruistani. Raha tuli tililleni jo arviointipäivänä iltapäivästä.

Taina

Nopea asian hoitaminen

Nopea asian hoitaminen niinkuin luvattiinkin. Käytän palvejulanne jatkossakin jos tulee tarvetta. Kiitos.

Virve