Haluatko myydä kultaa Suomessa?

Mikäli haluat myydä kultaa Suomessa, niin Kultapiste on turvallinen kumppani. Olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista kullan ostajista, joten voit olla turvallisin mielin toimiessasi kanssamme. Olemme ostaneet kultaa viime vuosina kymmeniltä tuhansilta pohjoismaalaisilta, ja toimintamme kasvaessa myös asiakastyytyväisyytemme on parantunut parantumistaan. Yksi selkeä syy tähän ovat olleet tarjoamamme korkea kullan hinta sekä panostuksemme henkilökohtaiseen asiakaspalveluun.

Miten myydä kultaa Suomessa turvallisesti?

Jos mietit, miten voit myydä kultaa Suomessa turvallisesti, niin yksinkertaisin tapa on tilata maksuton Kultakirjeemme. Sen tilaaminen onnistuu tämän sivun oikeasta laidasta, ja lisätietoja löydät tarvittaessa kotisivujemme Kultakirje-valikosta, tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Yhä useampi on päättänyt myydä kultaa Suomessa

Tuhannet suomalaiset myyvät meille kultaa kuukausittain. Valtava kiinnostus palveluamme kohtaan johtuu osittain siitä, että kullan hinta on tällä hetkellä huipussaan, mutta myös siitä että kullan myynti Suomessainternetin kautta on vielä sen verran uusi asia, että luotettavaa palveluamme on osattu arvostaa. Tästä syystä monet asiakkaistamme asioivat kanssamme useita kertoja, ja suosittelevat meitä myös ystävilleen. Olemmekin ylpeitä siitä, että palvelumme kautta on turvallista myydä kultaa Suomessa, samalla kun tarjoamamme hinnat ovat aina todella korkeita.

Myy kultaa Kultapisteelle ja muuta kulta rahaksi – Tilaa maksuton Kultakirje jo tänään!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Ystävällinen ja nopea palvelu

Ystävällinen ja nopea palvelu. Kannustan muitakin teille asioimaan. Kaiken kaikkijaan positiivinen kokemus, kiitos.

Reijo Toivonen

Palvelu oli nopeaa, helppoa ja turvallista.

Palvelu oli nopeaa ja yhteydenpito sähköpostitse piti minut ajantasalla tapahtumista. Punnitsin lähettämäni tavaran tarkasti ja sain mielestäni sen mukaisesti maksun. Olen tyytyväinen helppouteen ja sain turhat korut pois pöytälaatikosta.

Hannele

Nopeasti ja helposti rahat tilille

Nopeasti ja helposti rahat tilille, reilu hinta.

Sanna