Tienaa rahaa myymällä tarpeettomat kultaesineesi

Sinulle turhiksi tulleiden kultaesineiden (esimerkiksi kultasormus, kultalaatta, kultariipus, kultakello, kultaketju tai kultainen korvakoru) myyminen on yksinkertainen tapa tienata rahaa. Kun asiakas myy kultaa Kultapisteelle, hän tienaa rahaa saaden maksun tililleen 24 tunnin kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Päätös myydä kultaa on siis yksinkertainen tapa tienata rahaa nopeasti. Me ostamme kultaa ja olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista kullan ostajista, mikä takaa sinulle luotettavan ja turvallisen palvelun yhdistettynä hinta- ja tyytyväisyystakuuseen. Tienaa rahaa myymällä kultasi meille!

Tienaa rahaa myymällä romukultaa – Miten?

Tienaa rahaa myymällä meille tarpeetonta romukultaa. Kultapisteen kautta voit muuttaa vanhat ja tarpeettomat korut rahaksi todella helposti. Tilaa maksuton Kultakirje sivun oikeassa laidassa olevalla lomakkeella. Kun Kultakirje saapuu kotiisi, seuraat siinä olevia ohjeita, jotka löytyvät myös kotisivujemme ”Toimi näin” –osion alta. Saat rahaa tilille jo 24 tunnin kuluessa lähetyksesi vastaanottamisesta! Mikäli olet siis miettinyt, mistä rahaa nopeasti, olet tullut oikeaan paikkaan.

Tienaa rahaa jo tänään – Kullan hinta huipussaan!

Kullan hinta on tällä hetkellä huipussaan, mikä on tehnyt mahdolliseksi sen, että kaapeista löytyvää kultaa myymällä voi tienata rahaa. Niinpä joka kuukausi tuhannet ihmiset tilaavat meiltä Kultakirjeen myyden meille kaikenlaista kultaa (8k kultaa, 9k kultaa, 10k kultaa, 14k kultaa, 18k kultaa, 20k kultaa, 21k kultaa, 22k kultaa, 23k kultaa tai 24k kultaa). Meidän asiakaslupauksemme on kaikille sama: paras hinta kullasta.

Kultapisteellä ostetaan kultaa, joten muuta kulta rahaksi jo tänään – Tilaa maksuton Kultakirje nyt, ja tienaa rahaa nopeasti!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Ystävällinen ja nopea palvelu

Ystävällinen ja nopea palvelu. Kannustan muitakin teille asioimaan. Kaiken kaikkijaan positiivinen kokemus, kiitos.

Reijo Toivonen

Palvelu oli nopeaa, helppoa ja turvallista.

Palvelu oli nopeaa ja yhteydenpito sähköpostitse piti minut ajantasalla tapahtumista. Punnitsin lähettämäni tavaran tarkasti ja sain mielestäni sen mukaisesti maksun. Olen tyytyväinen helppouteen ja sain turhat korut pois pöytälaatikosta.

Hannele

Nopeasti ja helposti rahat tilille

Nopeasti ja helposti rahat tilille, reilu hinta.

Sanna