Nopeasti rahaa kultaa myymällä

Tarvitsetko nopeasti rahaa? Myymällä vanhat kultakorusi Kultapisteelle saat nopeasti rahaa. Kun olemme vastaanottaneet kultaesineesi, maksamme nopeasti rahaa tilillesi – aina 24 tunnin kuluessa kultaesineidesi vastaanottamisesta.

Kultapisteelle voit siis myydä kultaa myös silloin, kun tarvitset rahaa nopeasti. Olemme auttaneet jo kymmeniä tuhansia asiakkaita ympäri Pohjoismaita saamaan nopeasti rahaa, ja autamme erittäin mielellämme myös sinua.

Nopeasti rahaa – Kultapiste ostaa kultaa turvallisesti!

Palvelumme ei auta sinua ainoastaan saamaan nopeasti rahaa, vaan samalla se on myös turvallinen tapa saada paras hinta kullasta. Teemme yhteistyötä postin kanssa ympäri Suomen, ja kaikki lähetyksemme ovat etukäteen puolestasi vakuutettuja, samalla kun olemme myös maksaneet postikulut etukäteen puolestasi. Turvallisempaa tapaa saada nopeasti rahaa saat etsiä. Mikäli sinulla siis on tarpeettomia kultakoruja, nyt on hyvä aika muuttaa kulta rahaksi, koska kullan hinta on todella korkea.

Saat nopeasti rahaa ja tyytyväisyystakuun!

Tyytyväisyystakuumme ansiosta tapaamme hyvin harvoin tyytymättömiä asiakkaita, mutta kuulemme sitäkin enemmän positiivista asiakaspalautetta. Mikäli et jostakin syystä olisi tyytyväinen palveluumme, palautamme kultasi sinulle. Tyytyväiset asiakkaat ovat meille äärimmäisen tärkeitä, joten olemme valmiita tekemään paljon töitä asiakastyytyväisyyden eteen! Siinä sivussa sinä saat nopeasti rahaa tarpeettomista koruistasi.

Saat nopeasti rahaa ja parhaan hinnan kullastasi!

Hintatakuumme avulla pyrimme varmistamaan sen, että asiakkaamme voivat aina olla varmoja siitä, että heidän saamansa kullan hinta on paras mahdollinen. Lisätietoja hintatakuusta löydät ehdoistamme.

Meille on tärkeää, että Kultapisteen asiakkaat ovat tyytyväisiä asioidessaan kanssamme. Meistä on tullut viime vuosien aikana yksi Pohjoismaiden suurimmista kullan ostajista, ja se on onnistunut osittain sen ansiosta, että tyytyväiset asiakkaamme ovat kertoneet meistä ystävilleen. Meillä on asiakkaita ympäri Suomea, ja tarjoamme aina kaikille niin hyvää palvelua kuin vain voimme. Asiakaspalvelijamme ovat täällä sinua, asiakastamme, varten. Kullan myynti on tuskin koskaan ollut helpompaa ja kannattavampaa.

Kun kirjaudut sisään ”Oma Sivuni” -palveluun, voit seurata kuinka kulta liikkuu postin kautta vakuutettuna meille, ja kuinka siitä arvioinnin jälkeen maksetaan nopeasti rahaa tilillesi.

Kultapisteellä ostetaan kultaa – Tilaa maksuton Kultakirje jo tänään!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Nopeava, ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu

Ystävällinen, asiantunteva ja auttavainen asiakaspalvelu heti ensimmäisen puhelun yhteydessä. Nopea toiminta ja asian viimeistely.

Riitta

Viisi tähteä

Palvelu oli ystävällistä, täsmällistä, nopeaa ja luotettavaa.

Olga

Hyvin toiminut ja hinta kohdillaan

Hyvin toiminut ja hinta kohdillaan.

Leena Kumpulainen