Nopeasti rahaa kultaa myymällä

Tarvitsetko nopeasti rahaa? Myymällä vanhat kultakorusi Kultapisteelle saat nopeasti rahaa. Kun olemme vastaanottaneet kultaesineesi, maksamme nopeasti rahaa tilillesi – aina 24 tunnin kuluessa kultaesineidesi vastaanottamisesta.

Kultapisteelle voit siis myydä kultaa myös silloin, kun tarvitset rahaa nopeasti. Olemme auttaneet jo kymmeniä tuhansia asiakkaita ympäri Pohjoismaita saamaan nopeasti rahaa, ja autamme erittäin mielellämme myös sinua.

Nopeasti rahaa – Kultapiste ostaa kultaa turvallisesti!

Palvelumme ei auta sinua ainoastaan saamaan nopeasti rahaa, vaan samalla se on myös turvallinen tapa saada paras hinta kullasta. Teemme yhteistyötä postin kanssa ympäri Suomen, ja kaikki lähetyksemme ovat etukäteen puolestasi vakuutettuja, samalla kun olemme myös maksaneet postikulut etukäteen puolestasi. Turvallisempaa tapaa saada nopeasti rahaa saat etsiä. Mikäli sinulla siis on tarpeettomia kultakoruja, nyt on hyvä aika muuttaa kulta rahaksi, koska kullan hinta on todella korkea.

Saat nopeasti rahaa ja tyytyväisyystakuun!

Tyytyväisyystakuumme ansiosta tapaamme hyvin harvoin tyytymättömiä asiakkaita, mutta kuulemme sitäkin enemmän positiivista asiakaspalautetta. Mikäli et jostakin syystä olisi tyytyväinen palveluumme, palautamme kultasi sinulle. Tyytyväiset asiakkaat ovat meille äärimmäisen tärkeitä, joten olemme valmiita tekemään paljon töitä asiakastyytyväisyyden eteen! Siinä sivussa sinä saat nopeasti rahaa tarpeettomista koruistasi.

Saat nopeasti rahaa ja parhaan hinnan kullastasi!

Hintatakuumme avulla pyrimme varmistamaan sen, että asiakkaamme voivat aina olla varmoja siitä, että heidän saamansa kullan hinta on paras mahdollinen. Lisätietoja hintatakuusta löydät ehdoistamme.

Meille on tärkeää, että Kultapisteen asiakkaat ovat tyytyväisiä asioidessaan kanssamme. Meistä on tullut viime vuosien aikana yksi Pohjoismaiden suurimmista kullan ostajista, ja se on onnistunut osittain sen ansiosta, että tyytyväiset asiakkaamme ovat kertoneet meistä ystävilleen. Meillä on asiakkaita ympäri Suomea, ja tarjoamme aina kaikille niin hyvää palvelua kuin vain voimme. Asiakaspalvelijamme ovat täällä sinua, asiakastamme, varten. Kullan myynti on tuskin koskaan ollut helpompaa ja kannattavampaa.

Kun kirjaudut sisään ”Oma Sivuni” -palveluun, voit seurata kuinka kulta liikkuu postin kautta vakuutettuna meille, ja kuinka siitä arvioinnin jälkeen maksetaan nopeasti rahaa tilillesi.

Kultapisteellä ostetaan kultaa – Tilaa maksuton Kultakirje jo tänään!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Kaikki toimi nopeasti

Kaikki toimi nopeasti ja moitteettomasti. Ohjeet olivat helppolukuiset ja selkeät.

Susanna

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu. Ilmoitettiin puhelimitse että pussi tulossa (postin tietäen☺️) Lähettäminen äärettömän helppoa. Lähetyksestä ilmoitus sähköpostiin. Soittaa sai jos kysyttävää ja palvelu ystävällinen.Luotettavan tuntuista. Rahat tilillä nopeasti.🤩

Päivi

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Rahat tulivat tilille nopeasti. Helppoa toimintaa, ei tarvinnut kuin viedä kirje postiin ja koko osto tapahtui muutamassa päivässä.

Raija