Onko sinulla 8k kultaa? Kultapiste ostaa 8 karaatin kultaa!

Mikäli sinulla on 8k kultaa, niin me Kultapisteellä ostamme 8 karaatin kultaa. Hinta- ja tyytyväisyystakuumme koskee myös 8k kultaa, joten voit myydä kultaa turvallisin mielin. Maksamme rahat tilillesi 24 tunnin kuluessa lähetyksesi vastaanottamisesta, minkä ansiosta voit tienata rahaa melko nopeasti muuttaessasi 8 karaatin korut rahaksi.

Mitä 8k kulta ja 8 karaatin kulta oikein tarkoittaa?

Käsite 8 karaatin kulta tarkoittaa, että 240 gramman painoisesta esineestä 80 grammaa on aitoa kultaa. Aito kulta tarkoittaa 24 karaatin kultaa, mutta esimerkiksi kultakorut ovat todella harvoin täysin puhdasta kultaa, koska se on sen verran haurasta, että korujen kestävyys kärsii. Suomessa suurin osa kultakoruista ovat joko 14k kultaa tai 18k kultaa, mutta myös 8k kultaa esiintyy jonkin verran, ja ostamme sitä kuukausittain melko suuria määriä.

Kannattaako 8 karaatin kultaa myydä?

Kullan hinta on tällä hetkellä todella korkea, ja se koskee myös 8 karaatin kultaa. Asiakkaana sinun on hyvä muistaa, että kun sinulta ostetaan kultaa, niin kullan karaattipitoisuus tarkistetaan, jonka jälkeen kulta sulatetaan ja se menee kierrätykseen. Samalla kun saat rahaa nopeasti, teet myös ekoteon laittamalla 8k kullan kiertoon. Myy kultaa siis jo tänään ja muuta kulta rahaksi!

Tervetuloa myymään 8 karaatin kultaa – Tilaa maksuton Kultakirje sivuiltamme!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Hyvä palvelu ja kaikki meni juuri…

Hyvä palvelu ja kaikki meni juuri niinkuin sovittiin. Nopea toiminta alusta loppuun. Asiakaspalveluun soitettaessa oli todella ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Tulen käyttämään Kultapistettä uudestaan kun tarve. Kiitos

Ville

Kultakirjeen tilaaminen oli helppoa ja…

Kultakirjeen tilaaminen oli helppoa ja se sisälsi selkeät ohjeet korujen lähettämiseen. Sain ihan hyvän summan vanhoista kulta- ja hopeakoruistani. Raha tuli tililleni jo arviointipäivänä iltapäivästä.

Taina

Nopea asian hoitaminen

Nopea asian hoitaminen niinkuin luvattiinkin. Käytän palvejulanne jatkossakin jos tulee tarvetta. Kiitos.

Virve